Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar:(

Ketum olmak bir karakter biçimi midir?

• Evet aşılamaz

OY: 2 40,0%
  • Hayır aşılabilir

OY: 2 40,0%
  • Kararsızım

OY: 1 20,0%
  • Ketum adamla ömür geçmez

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    5

Nillyy26

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
697
954
23
33
Merhabalar kuzularım bir yıllık bir ilişkim vardı. Kalbinden iyiliğinden hiç şüphe etmediğim bir adam. Ancak sevgisini dile getirmek konusunda çok ketum. Yani her dakika bir sevgi gösterisi beklemiyorum elbette ancak hiç dile getirmemesi beni üzüyordu. Bu konuda defalarca tartıştık. Ama yine de bu durumu aşamadı. Geçen gün yine tartıştık. Ve ayrılmak istedim. Şimdi Twitter da ya da whatsapp durumunda sevdiğine dair ya da bu ayrılığa üzüldüğüne dair bir iki yazı yazmış. Anlamıyorum bunu hala bana dile getirmek, bırakmamak ya da telafi etmek yerine. Bu melankoli niye? Sizce 4 4 lük olmalı mı hayatımızdaki adam? Sizce aşılabilir mı bu ketumluk? Ya da başka fikirleriniz var mı bunu neden aşamadığı konusunda . Sevgiyi dile getirmemek ya da dile getirememek sevgi eksikliğinden mı kaynaklanır . Davranışları da öngörebileceğiniz gibi romantik bir adam davranışı değil elbette. E zaten biliyorsun sevdiğimi diyor? Bunun ardına sığınıyor olmasına da çok öfkeleniyorum.

erkekler sevgilerini gostermekte kadınlar kadar başarılı olamiyorlar çoğu zaman. dile getirmek te zorlanabiliyorlar ama şu da var bu durum degismiyorda

Diğer özelliklerine bakmak lazım diyorum çünkü kimse dört dörtlük değil . sevgisini gösteren romantik birinin de hoslanmadigin başka başka huylari olabilir çünkü

o kadar tanıdık geldiki bu laf demek ki hepsi aynı bahaneye sığınıyorlar
Aslında bende şöyle bir durum oluyor. Sevgisini dile getirmediği ve hiiiççç romantik olmadığı için, örneğin; yemek yaptığında ev işlerinde bana yardım ettiğinde (ki bunları bir erkeğin yapmaması gerektiğine inanır) aaa bu adam beni seviyorla, acaba yemeklerimi yaptığım işleri beğenmediği için mi kendi yapıyor arasında kalıyorum. Çok sahiplenici. Dışarı çıktığı zamanlarda bile telefonla beni arar, eve dönene kadar kapatmaz sohbet ederiz (ki bu benim ondan beklentim değildi kıskançlık kısıtlama vs gibi huylarım yok, kendisi istediği için arıyor) . Sadakatiyle ilgili hiç şüphem yok. Ama her şey ihanet etmemesi de değil. Ben kediyi kuşu börtü böceği mıncıklaya mıncıklaya seven bir tipim. O bu kadar ketum olunca benim de hayat enerjimi sömürüyor 

Huylu huyundan vazgeçmez işte sevgisini gostermiyorsa bundan sonra da gosteremiyecek diyebiliriz artı evlenseniz daha da ilgisiz olacak büyük ihtimalle

ya diyeceksin huyu böyle başka güzel özellikleri bunu kapatır ya da benim beklentimi karşılayamaz diyip yol vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…