fıkirlerinize ihtiyacim var işin icinden cikamadim

Ailenizin sadece memur diye böyle yaptığını düşünmüyorum. Acaba başka şeylerde mi var?
aylardir konusuyoruz bu mevzuyu aslinda sadece memuriyet cok sebep aradim ama cevap hep ayni idi onlarin aklinda memur olsun ailesi durumu cok iyi olsun sürekli oturup kalkilsin herkes birbirini arasin benim arkadasima soyledikleri bile bunlardi zaten bana cevreden örnek veriyodu hep duğunleri söle olmus boyle guzel olmus su kadar esya alinmis.Bi ara görucu geldi ögretmenmis cocuk tipini begenmedim ama memur ayril o cocuktan bununla konus dedi

Her aile maddi damadın maddi durumunu garantili görmek ister bu çok normal. Anormal olan bunu sinir bozucu bir şekilde dikte etmek. Benim eşim özel sektörde çalışıyor ailem biraz mirin kırın etti yalan yok. Hatta memleketten bir sürü talip vardı kadrolu öğretmen falan. Ben net bir şekilde istemediğimi soyledim zaten inatçı ve dik başlı biriyim babam anneme boşver istediğine verelim bu gerizekalı üzülüp hastalanmasın demiş bir decok şükür Allah utandırmadı. Siz eğer sevgilinize guveniyorsaniz dik durun aileniz elbet ikna olacaktır. Siz dik durursaniz başarılı olursunuz. Tereddütlü durursaniz ikna edemezsiniz. Ben biraz bile cekinseydim ailem asla izin vermezdi. Onlardan ayrı bir şehre geldim bir de.

Baya kararli duruyorum kirmadan inciltmeden ama dikkate almiyorlar bakalim neler olucak herseyden bi olumsuzluk cikarma pesindeler akrabalardan biri orta yol bulmak istese onlara bile cephe aliyolar sonrada yasin geciyo evde kaldin herkes torun buyutuyo sizden bisey olmaz diye devam ediyo konusmalar....

Kararlı durmaya devam edin süngüleri düşer elbet. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Valla meslegide gayet güzel, benim komsum basket antrenörü kendi kurdukları kulüpleri var, okullarin basket takımını çalıştırıyor, kolejlerin vs çokta güzel. Memur olup yarin ihraç edilmeyeceği, kötü olmayacağı anlamına gelmiyor. Ya da zenginse iflas etmeyeceği bu düşünce yanlış üstüne kamyon şoförünün oğlu yakistirmasi ona keza

Canim rica ederim ama maddi durumu kötüyse yine bir düşün derim evlenince yük sana binmesin kavgalar başlayabilir isi maaşı yerindemi

Canim rica ederim ama maddi durumu kötüyse yine bir düşün derim evlenince yük sana binmesin kavgalar başlayabilir isi maaşı yerindemi
işi iyi aslinda belediyenin tesisinde antrenor olarak calisiyor 4 milyar maas aliyor bende 3 milyar aliyorum birikimi var ama cok degil bi sene icerisinde birikim yapsak babasi yardim etmiyor cunku esyalarimizi da yavas yavas alsak ustesinden geliriz diye dusunuyoruz ama evli olan arkadaslar daha iyi fikir sahibi bu konuda

Daha sonradan cikablck sikintilari goz ardi etme derim sadece. Yani ailenin tavri kesinlikle cok yanlis ama sonradan esin seni yari yolda birakrmi yada ailen kabul etse bile esinde ailene karsi kin kalir mi? Senin gibi benzer durumda arkadslarim var ve gercktn problemleri bitmedi. Ailen en basta sicak tavir sergilseydi hersy farkli olurdu Ama simdi bilemedm. Senin icin en hayrlisi olsn ins

Ben evliyim bu paralara rahat evlenirsiniz canim istedigin herseyi sorabilirsin bana. Yardimcinolurum seve seve. Ustesinden rahat gelirsiniz.

cok dusundum onu aylarca artisini eksisini olcup tartmaya calistim bazen sevdigim icin duygusal mi yaklasiyorum diye de dusundum kinci bi insan degil asla agzindan aileme karsı kötü bir laf ciktigini imasini bile duymadim ki kendisi cok dobra biridir lafini esirgemez olani oldugu gibi söyler.Konusmalarimiz da bana dedigi sen rahat büyümüssün zorluk çekmemişsin ailen destek olmuş elinden geleni yapmiş simdi ise istedikleri belki de hayal ettikleri biri olarak cıkmadim.Bıricik kizlarisin korkmalari normal ben huzurlu bir aile ile büyümedim kendim cabaladim bi yerlere gelmeye calistim ailemden fayda olmicak benim istedigim sadece bir aile hatta bizimkilerin o kadar laflarina ragmen baban iyi bir insan cok fazla görüsme sansimiz olsa eminim olumlu yaklasicaktir.kinim kizginligim yok her zaman başımın üzerinde yerleri var babamin yapmadigi babaligi yaparsa mutlu bile olurum (babamin tavri ise kim ki o onunla muatap olucam seklindeydi ben biraz tanimaya calis dedigimde) kavgamiz gurultumuz yok hic anlasamadigimiz cözemediğimiz sorunumuz olmadi.birbirimizin sevmedigi huylari yada davranislari bilir ona göre davraniriz.Biraz ben bilirim moduna girdigi olur ama bende daha cok sey yasayip gördügu icin diye dusunuyorum benim düsüncelerimede saygi duyar kulak verir mutlaka o cok konusur ben daha sakin az konusurum.kizdiginda cani yandiysa acikcasi karsi tarafa psikolojik aci yasatir evlendigimizde babasi ve baba tarafi ile asla konusmayi görüsmeyi düşünmüyor anneci yapida bir insanda degil bilmiyorum gercekci yaklasmaya calisiyorum ama

Ya iste derler ya hep evlenince degisti diye. Sadece onlardan biri olabilir. Kk da okudklarim yetiyo valla:) arkadsmda var ayni sen gibi olan. Onun eside prblm yapmasa bile belli bi sure sonra kizi ailesiyle gorstrtmedi. Ee esin oluncada gorsmckler. Hep bi huzursuzluk olablr. Bide su var ailenin istedgi gibi biri olcak belki onlada sen mutlu olmicsksn. Evlilik supriz yumurta bazen

cok duyuyorum inan evlenince değisiyolar sözunu kk da okuyorum da eskiden böyle degildi bambaşka biri oldu diye evlilikten korkar oldum kafa milyon oluyo bazen düsunmekten bazende akisina birak diyorum kafamda deli sorular evlilik gercekten bi sans me cikarsa bahtina

Pardon da bu devirde memurlarin ne garantisi var? Aileniz sacmaliyor bence ama kavga ederek kuserek olmaz. Guzellikle ikna etmeye calismalisiniz. Belki daha cok vakit gecirseler severler gibi gibi... ama keske en basinda varini yogunu dokmeseymis... not ben memurum esim ozel sektorde.

Biri ailenize herkesin memur olmadığını anlatmalı

Memur diye yere goge sigdiramadiklari bir damatlari olur bi khk ile isini kaybeder neyin garantisi var artik

kendileri tavir koydular baya bi cephe aldilar yok saydilar benim kuslugum olamaz zaten ama iste bu memurluk takintilari hep vardi yillardir cekerim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…