Fikirlerinize ihtiyacım var ilgilenirmisiniz moralim çok bozuk:(

milyontiplikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
149
14
68
Merhabalar hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar çok vaktinizi akmak istemîyorum hemen konuya gireyim 2 aylık evliyim ilişkîde korunmuyoruz 12 eylül ve12 ekimde son adet tarihlerim normalde her ay 2gün geri atardı ama evlilîkten sanırım hep aynı tarih oldu bu ay 10 kasımda bekliyordum olmadı 13 oldu olmadı gögüslerim şiş ve agırıyor test yaptırsam çıkarmı gebelik açıkçası istiyorum bebek ama çıköaz diyede korkutorum biraz daha beklemelimiyim yada benim gibî basına gelip hamile kalan varmı kafam çok karışık bi o kadar kararsızım yardım edermisiniz bilginiz varmı

merhaba canım ben 1 senelik evliyim aynısı benim başıma geldi normlade benimde her ay 2 gün geriye gelirdi fakat ekimde 4 gün gecikti aynen ağrılarım vardı bende çok meraklanmıştım fakat 4 gün sonra hastalandım

Bence eczaneden bir test al yap yine de için rahat etmezse sağlık ocağıa gidip kan testi yaptır garanti olur ben de aynı idim, şimdi hamileyim :) 5 haftalık

Cok teşekkür ederim açıkçası merak edîyorum ama biraz daha bekliyim diyorum eşim kayınvalidem kayınpederim dört gözle beni bekliyorlar bende merak ediyorum ama stresten olamıycam heralde cevaplar için teşekkür ederîm arkadaslar

Kızlar dün kan testi yaptırdım hamile değilmişim 0,100 <5 değer çıktı çok düşük değerler ama hala hasta olmadım ogfff(

Kızlar dün kan testi yaptırdım hamile değilmişim 0,100 <5 değer çıktı çok düşük değerler ama hala hasta olmadım ogfff(

Daha 2 Aylık evliymişsin Acele etme Tadını çıkar biraz... Adetinde geçikme olmuş Bence bir Kadın Doğum Doktoruna görünsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…