• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var(içten takılan diş teli)

Merhaba ben taktırdım 8 ay oldu seffaf tel ama pişman oldum çok bişey fark etmiyor bence para tuzagı oda belli oluyo sadece bıraketler şeffaf tel aynı isterseniz foto atarım ben 7500 e taktırdım normal tel içinde 6500 dediler aralarında 1000 tl var bende görsele cok önem veriyorum diğerleri daha guzel duruyı bence yınede sen bilirsin

Son düzenleme:
Merhaba şefaf dedikleriniz normal diş teli ancak braketler şefaf olan değil mş? Bende bu şekilde taktırdım şuan 2. Günü. Siz memnum kalmadınız mı? Kalmadıysanız lütfem söyleyin.
Boşuna 2 sene acı çekeceğime çıkartırım daha iyi. İçten takılanlardan yaptırmadığıma çok pişmanım şuan.

canım invisagn sistem seffaf dis teli...Burda benım devamlı muayene oldugum diş hekımım var kesınlıkle onermedi %100 sonuc alamazsın dedi gereksız masraf ve 4000 ıla 6000$ arası degısıyor dedi.
onun yerine icten takılan yanı dişin arka kısmına takılan diş telini onerdi ama malesef onun ıcınde uzman ortodentistler gerekiyormuş çok ciddiyet isteyen bi uğraşmıs....Memleketimde hiç yok o yuzden dişardan gelecek o da estra külfet demek bana:KK50:
Muayenesi neticesinde (üstte sadece 1 dişim öne cıkık hafıf )damon system denen bi sistem varmıs senın gıbı sorunlara sadece max 6 ay dedi..en kötülerde bile 1 yılda kesin cocuk veren mukemmel bi sistemmiş..Tel gibi aynı gozukuyor onden ama daha nazık ve kibar:KK9:
konusma bozuklugu yaratmıyo ,yara yapmıyor...
ama yinede gözüküyo iste:KK1:

benım dedıgım yontem (lingual blaket,incognito) icten takılıyor en buyuk avantajı gozukmuyor, kotu yanıda eger alt ceneyede uygulanacaksa dilde yara edıyor (dilin devamlı haşır neşir oldugu kısımda)):KK51:
aaa üzüldüm buna ben de istiyordum. dışarıdan görünmesin istiyorum. başka birçözüm var mı

Back