Yatak Odası Dekorasyonu fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..

bence siyah-beyaz olan daha şık duruyor. ahşapları bir türlü sevemiyorum

canım ilk evlendiğimde kahverengi kullandım
sonra takımı gümüş rengi beyaza çok yakın tonuna boyadım
şimdi ise komple beyaz yaptım
bencede yatak odası için beyaz doğru seçim
insanın içini ferahlatıyor
salonuda beyaz çevirdim ama şimdi pişmanlıklarım başladı
sanırım yakında ham ahşap rengine dönüş istiyorum
salonda ahşap daha sıcak duruyor
yatak odasında beyaz :)

Evet haklısınız yatak odasında beyaz daha güzel duruyor. Bende şu anda kahverengi kullanıyorum. Değişik olsun diye siyah beyaz takımı almak istiyorum ama temizliği konusunda tereddütlüyüm, çok mu toz belli eder acaba onu bilmiyorum...
Birde yatak odam biraz küçük. Çok yatak odası takımı baktım ama hepsinin de dolapları fazla büyük. 2,40 veya 2,50. Ama bu ikisinin dolapları 2 metre. Biraz daha küçük olduğu için bu ikisinden birisini seçeceğim herhalde.

salon neyse de yatak odasında şıklık kadar kullanışlılığı da göz önünde bulundurun derim.
ben ikincisini kullanıyorum. iyi ki bunu almışım diyorum her defasında, hem rengi sıcak, sıkılacağın bir renk değil, hem de ve en önemlisi hergün toz almak zorunda kalmıyorsun.malum yatak odası üstünü değiştirsen toz çöküyor, yatak yorgan cabası.
siyah, beyaz ve koyu kahve çok toz belli ediyor ayrıca bunlardan insan çabuk sıkılabiliyor ama ahşabın doğal bir rengi olduğu için sıkılacağımı sanmıyorum
ben bu takımın (bellona nova) kapaklı 5 kapılısını kullanıyorum. sürgülü dolap kapaklıya göre küçük gelmişti bana
karar sizin hayırlı olsun şimdiden

Çok teşekkür ederim. Bende on yıldır kahverengi kullanıyorum, değişik olsun dedim ama işte siyah beyazda çok toz olur diye karar veremiyorum. Aslında düne kadar bellonayı almayı düşünüyordum ama bu siyah beyaz takımı görünce onu da beğendim. Karar veremiyorum bir türlü.

Sadece beyaz olanı yok mu ?
Yatakodasına siyah yakıştıramıyorum nedense...

konu sahibi,bence siyah beyaz cok guzel olur,yengem siyah-beyazli(yogunlukla beyaz) yatak takimi aldi ve bi duvari koyu pembe renkli duvar kagidiyla kapladi,obur duvarlar beyaz
etrafa pembe susler koydu odasi hem civil civil pembe,hemde cok ferah duruyo beyazla

duvar kagidi boyle

simdiden guzel gunlerde kullan canim

Eki Görüntüle 442229
Bu da benim yatak odam ama perde ve halı konusunda çok kararsızım. Fikirlerinize ihtiyacım var

canim sanada ayni tavsiyeyi vermek isterim, bi duvari renkli bi duvar kagidiyla suslemek odayi canlandirir,bence bu beyaz takimin yanina kirmizi yapabilirsin, kirmizi desenli hali cok guzel durur
perde sade guzel desenli bisey ola bilir

hayır canım hiç toz belli etmiyor
zaten odanda küçükmüş kahvede kullanmışsın o zaman beyaz tam sana göre
fakat dikkat ettim eğer beyaz olan parlak lake ise silerken çok dikkatli olmalısın
en ufak bir şeyde çizilmeye müsaitler
hiç olmadı komidinlerin ve konsolun üstüne siyah cam kestir derim

Siyah-beyazdan sıkılma olasılığın fazlasıyla var. Bana kalırsa diğerini seçmeni tercih ederim. Ama şunu da söylemeden geçemiyeceğim odan ferah ve iç açıcı olmasını istiyorsan bembeyaz yaptırır odanı güzel renkli vazo ve çiçeklerle süsle.

ben de ikincisini tercih ederim.ayrıca birincisinin de şifoniyer ve komidin üstü de beyaz
toz belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…