bence siyah-beyaz olan daha şık duruyor. ahşapları bir türlü sevemiyorum
canım ilk evlendiğimde kahverengi kullandım
sonra takımı gümüş rengi beyaza çok yakın tonuna boyadım
şimdi ise komple beyaz yaptım
bencede yatak odası için beyaz doğru seçim
insanın içini ferahlatıyor
salonuda beyaz çevirdim ama şimdi pişmanlıklarım başladı
sanırım yakında ham ahşap rengine dönüş istiyorum
salonda ahşap daha sıcak duruyor
yatak odasında beyaz :)
salon neyse de yatak odasında şıklık kadar kullanışlılığı da göz önünde bulundurun derim.
ben ikincisini kullanıyorum. iyi ki bunu almışım diyorum her defasında, hem rengi sıcak, sıkılacağın bir renk değil, hem de ve en önemlisi hergün toz almak zorunda kalmıyorsun.malum yatak odası üstünü değiştirsen toz çöküyor, yatak yorgan cabası.
siyah, beyaz ve koyu kahve çok toz belli ediyor ayrıca bunlardan insan çabuk sıkılabiliyor ama ahşabın doğal bir rengi olduğu için sıkılacağımı sanmıyorum
ben bu takımın (bellona nova) kapaklı 5 kapılısını kullanıyorum. sürgülü dolap kapaklıya göre küçük gelmişti bana
karar sizin hayırlı olsun şimdiden
Eki Görüntüle 442229
Bu da benim yatak odam ama perde ve halı konusunda çok kararsızım. Fikirlerinize ihtiyacım var
Evet haklısınız yatak odasında beyaz daha güzel duruyor. Bende şu anda kahverengi kullanıyorum. Değişik olsun diye siyah beyaz takımı almak istiyorum ama temizliği konusunda tereddütlüyüm, çok mu toz belli eder acaba onu bilmiyorum...
Birde yatak odam biraz küçük. Çok yatak odası takımı baktım ama hepsinin de dolapları fazla büyük. 2,40 veya 2,50. Ama bu ikisinin dolapları 2 metre. Biraz daha küçük olduğu için bu ikisinden birisini seçeceğim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?