- 15 Mart 2021
- 337
- 280
- 53
- Konu Sahibi papatyaa3535
-
Evet alındım diyebilirdiniz , ben olsam katılmazdım onlara. Tavrımı da koyardım. Evet dertleşmek istemiş olabilirler ama şüphe duymuşsunuz bu durumda bir sıkıntı sezilmiştir diye düşünüyorum aradaki 1,5 saat zaten yeterli bir süre.Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımın 5ay birlikte yurtdışında çalıştığı bir kız arkadaşı var. İs de tanisip samimi oldular. Bir çok konuda birbirlerine yardim ettiler özel meslekleri konusunda da. Turkiye ye döndüklerinde 2 ya da 3kere gorustuler ayni sehirde denk geldiklerinde. Hatta erkek arkadasim onda kaldi bir gece sehirdışına gittiginde. Bende kizla bir kere bir mekanda oturdum iyi tatli akli basinda sevgilisi de var olan bir kiz. Bende guvendim ikisine ve samimiyetlerine. Yakin zamanda yasadigimiz sehre is icin gelecek kiz. Otelde yer ayirtmis isyeri. Aksamda bir mekanda yeriz iceriz beraber dedi erkek arkadasim. Bende mutlu oldum aa gelitir mu tatli kizdi gelirim tabi dedim. Bu aksam erkek arkadasim sen hemen gelme oldudugumuz mekana, ortama gore yazarim gelirsin konusacaklari varsir derdi vs anlatacaklari, belki yaninda anlatamaz ben seni cagiririm dedi. Peki iatersen hic gelmeyeyim konusacak dertlesecek seyleri varsa dedim. Yok oyle mi dedim gel tabi ki mekana, sonra bana gecer bir sey iceriz o gider dedi. Bakariz dedim ama acikcaai yuzum asildi ve bozuldum. Erkek arkadasimda hissetti alindin mi kizfin mi vs diyor konuyu demeden yooo filan diyip sustum 1pdakika yaninda oturup evime geldim.arkadaslar bozulmakta hakli miyim zaten 6da bulusacaklar ve ben yanlari 7 bucukta varabilicektim.boyle diyince kendimi kotu hissettim. Kiz da bu arada ozgur ruhlu zeki kendini ispat etmis bir cok alanda guzel bir hstun.simdiye kadar hep anlayisli oldum guvendim. Yarin gideyim mi ya da ne yapmami dememi onerirsiniz. Yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Gerçek arkadaşlık bir kız ile bir erkeğin yalnız aynı evi paylaşmaları mi? Ya siz çok genissiniz ya da biz gerçekten magaramiza dönelim...Saf degilim tabi ki. Gercek arkadasligi kiz erkek bilen biriyim . Karsimdakine de guveniyorum ama bu yaptigi hareket hosuma gitmedi. Elestiriden ziyade fikir istiyorum yanlis dusunuyorsun vs diyebilirsin ama saf vs gibi sozler bence hos degil.
Gitmemeye karar verdim olmadigim saati hesapladigindan. Benim en bozuldugum buydu. Yalniz kalma evde vs gibi bir durumda yok onu kabul edecek bir anlayisim yok.Gerçek arkadaşlık bir kız ile bir erkeğin yalnız aynı evi paylaşmaları mi? Ya siz çok genissiniz ya da biz gerçekten magaramiza dönelim...
Yorumum kaba olsun istemiyorum ama bu kadar anlayislilik fazla değil mi sizce de? Kendiniz söylüyorsunuz kız alımlı her türlü kendini ispat etmiş niye ateş ve barut dipdibe siz besleme muamelesi göreceksiniz. Sizin bilmenizi istemediği bir şey ise telefonda anlatsın kız. Erkek arkadaşınız aynı şey kendisine yapılsa emin olun sizin gibi anlayışlı olmaz.
Farkli dusunceleri gormek istedim bende zaten. Hayatta herhalde gercek seylerin var oldugunu dusunuyorum hala. Az once yazdim senin gelecegin saate kadar yeterli olabilir oturursak hemen dedi ama gitmeyi dusunmuyorum yoklugumun saatini hesapladigi icinGercek arkadaslik diye neyi romantize ediyorsun bes ay gecmis aralarinda ne var bilmiyorsun bile seni ne kadar saf goruyorsa biraz gec gel demis bir de saka misin kizim silkelen kendine gel
Ne bicim bir seymis bu ya. Gercek dostluklar tabii ki var ama kimse bes ay tanidigi insanla bu kadar icli disli olmaz. Sevgilisine sen gelme biz komusaliö diyecek kadar hem de bu ne samimiyet? Bu ne yuzduzluk? Masil nu kadar sakinsin?Farkli dusunceleri gormek istedim bende zaten. Hayatta herhalde gercek seylerin var oldugunu dusunuyorum hala. Az once yazdim senin gelecegin saate kadar yeterli olabilir oturursak hemen dedi ama gitmeyi dusunmuyorum yoklugumun saatini hesapladigi icin
Konununuzun içerisinde şöyle bir cümle geçiyor.. hatta erkek arkadaşım onda kaldı bir gece sehirdisinda.. birlikte kalmış olmuyorlar mi?Gitmemeye karar verdim olmadigim saati hesapladigindan. Benim en bozuldugum buydu. Yalniz kalma evde vs gibi bir durumda yok onu kabul edecek bir anlayisim yok.
Bir sürü çağ dışı yorum yapılmış. Cinsel organıyla değil beyni ve karakteriyle iletişim kurabilen insanlar var bu hayatta.Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımın 5ay birlikte yurtdışında çalıştığı bir kız arkadaşı var. İs de tanisip samimi oldular. Bir çok konuda birbirlerine yardim ettiler özel meslekleri konusunda da. Turkiye ye döndüklerinde 2 ya da 3kere gorustuler ayni sehirde denk geldiklerinde. Hatta erkek arkadasim onda kaldi bir gece sehirdışına gittiginde. Bende kizla bir kere bir mekanda oturdum iyi tatli akli basinda sevgilisi de var olan bir kiz. Bende guvendim ikisine ve samimiyetlerine. Yakin zamanda yasadigimiz sehre is icin gelecek kiz. Otelde yer ayirtmis isyeri. Aksamda bir mekanda yeriz iceriz beraber dedi erkek arkadasim. Bende mutlu oldum aa gelitir mu tatli kizdi gelirim tabi dedim. Bu aksam erkek arkadasim sen hemen gelme oldudugumuz mekana, ortama gore yazarim gelirsin konusacaklari varsir derdi vs anlatacaklari, belki yaninda anlatamaz ben seni cagiririm dedi. Peki iatersen hic gelmeyeyim konusacak dertlesecek seyleri varsa dedim. Yok oyle mi dedim gel tabi ki mekana, sonra bana gecer bir sey iceriz o gider dedi. Bakariz dedim ama acikcaai yuzum asildi ve bozuldum. Erkek arkadasimda hissetti alindin mi kizfin mi vs diyor konuyu demeden yooo filan diyip sustum 1pdakika yaninda oturup evime geldim.arkadaslar bozulmakta hakli miyim zaten 6da bulusacaklar ve ben yanlari 7 bucukta varabilicektim.boyle diyince kendimi kotu hissettim. Kiz da bu arada ozgur ruhlu zeki kendini ispat etmis bir cok alanda guzel bir hstun.simdiye kadar hep anlayisli oldum guvendim. Yarin gideyim mi ya da ne yapmami dememi onerirsiniz. Yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Yani bana sanki en başta davet edilmemiş gibi geldiniz sanki cümleye atlamış gibi olmuşsunuzArkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımın 5ay birlikte yurtdışında çalıştığı bir kız arkadaşı var. İs de tanisip samimi oldular. Bir çok konuda birbirlerine yardim ettiler özel meslekleri konusunda da. Turkiye ye döndüklerinde 2 ya da 3kere gorustuler ayni sehirde denk geldiklerinde. Hatta erkek arkadasim onda kaldi bir gece sehirdışına gittiginde. Bende kizla bir kere bir mekanda oturdum iyi tatli akli basinda sevgilisi de var olan bir kiz. Bende guvendim ikisine ve samimiyetlerine. Yakin zamanda yasadigimiz sehre is icin gelecek kiz. Otelde yer ayirtmis isyeri. Aksamda bir mekanda yeriz iceriz beraber dedi erkek arkadasim. Bende mutlu oldum aa gelitir mu tatli kizdi gelirim tabi dedim. Bu aksam erkek arkadasim sen hemen gelme oldudugumuz mekana, ortama gore yazarim gelirsin konusacaklari varsir derdi vs anlatacaklari, belki yaninda anlatamaz ben seni cagiririm dedi. Peki iatersen hic gelmeyeyim konusacak dertlesecek seyleri varsa dedim. Yok oyle mi dedim gel tabi ki mekana, sonra bana gecer bir sey iceriz o gider dedi. Bakariz dedim ama acikcaai yuzum asildi ve bozuldum. Erkek arkadasimda hissetti alindin mi kizfin mi vs diyor konuyu demeden yooo filan diyip sustum 1pdakika yaninda oturup evime geldim.arkadaslar bozulmakta hakli miyim zaten 6da bulusacaklar ve ben yanlari 7 bucukta varabilicektim.boyle diyince kendimi kotu hissettim. Kiz da bu arada ozgur ruhlu zeki kendini ispat etmis bir cok alanda guzel bir hstun.simdiye kadar hep anlayisli oldum guvendim. Yarin gideyim mi ya da ne yapmami dememi onerirsiniz. Yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Eğer aynı saatlerde buluşacak olsaydıniz adam haklı derdim, belki anlatacak dertlesecek ama zaten saat farkı var , o saat diliminde anlatırdı oyuzden alınmakta haklisinSaf degilim tabi ki. Gercek arkadasligi kiz erkek bilen biriyim . Karsimdakine de guveniyorum ama bu yaptigi hareket hosuma gitmedi. Elestiriden ziyade fikir istiyorum yanlis dusunuyorsun vs diyebilirsin ama saf vs gibi sozler bence hos degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?