Fikirlerinize çok ihtiyacım var.

geldiiii canım :)))

ben ona nasılsın cenk nasıl gidiyo diye yazmıştım

o da demişki:

"Iyiyim gülşah, tv. seyrediyorum.sen nasilsin?Gorusemedik,konusamadik bi turlu"

Nası yaaa????????? Hadi yaa ben görüştüğümüzü düşünüyordum deseydin:)
Tamam işte konuşun cnm bende yazamadım sana yoğundum bu aralar falan de muhabbeti devam ettir niyetini anlarsın belki oda ilk adımı attı birazda senden birşeyler bekliyor olabilir

tmm tatlım ben aynen kopyalarım buraya konuşmalarımızı... teşekkür ettim... hoşçakal :)

dün akşam konuştuk bunla telde ilk kez...

aramızdaki uzaklığın sorun olacağını filan söyledi.

benim fikrimde aynı şekilde tabiki..

ikimizde bir ortak yol bulamadık.

yani anlayacağınız uzaklık yüzünden bir sonuca bağlayamadık olayı...

kısmet değilmiş demek ki, yapcak bişey yok....

;Peki kesin bitti mi? Yoksa karara bağlanmadı mı?

gulciney seni gördüğüme sevindim :)

yani bi karar almadık. sadece ikimizde aynı fikirde olduğumuzu söyledik.

seni tanımayı çok istiyorum, belki mutluda olucaz ama uzaklık çok sıkıntı olucak dedi.

bende zamana bırakalım dedim.

istanbula geleceğini söyledi. zaman konusunda bişey demedi.. artık ne zaman gelir bilemem.

ya zaten gelip gelmemesi sorun değil. gelse bile devamını nasıl getircez... uzaktan bi ilişki yürütmek çok zor...

bu iş yaş gibi gözüküyo şuan

konunu okudum canım şimdi
bu adama sinir oldum madem uzaklık sorun olucak aklı başta nerdeymiş sizin istanbulda yaşadığınızı bilmiyormuymş sanki siz tanışalım dediniz bence sil gitsin konuşma

konunu okudum canım şimdi
bu adama sinir oldum madem uzaklık sorun olucak aklı başta nerdeymiş sizin istanbulda yaşadığınızı bilmiyormuymş sanki siz tanışalım dediniz bence sil gitsin konuşma

evet canım aynı şeyi bende düşündüm. dün akşam sorcaktım aynı soruyu ama vazgeçtim..

sonra bende uyuzluk olsun diye, (bu bana uzak muzak, görüşemeyiz filan diyince..) bende "ya neyse önemli değil zaten" dedim. bu bi bozuldu. "nasıl önemli değil!!" dedi :))

aslında uzaklık benim için problem değil. ben giderdim onu görmek için... sonuçta sevgiliysek iki tarafta fedakarlık yapmalı..

ama ondan öyle birşey görmeyince, bende onunla aynı fikirde olduğumu söyledim..

aman ne bilim insanlar bi tuhaf... herkes rahatını düşünüyo artık...

Son düzenleme:

iyi yapmışsın kendini bişi sanmasın

Cnm bende aynı şeyi düşündüm. Seni eklemeden önce aklı neredeymiş? En baştan beri uzak değilmiydiniz? Sanki yeni taşındın!!!
Önce ekle konuş 1hafta sonra aa uzakmış de... sinir oldum aslında. Demekki arkadaşında ondan boşver falan demiş
Tamam cnm bence sen sil kendini bişey zannetmesin
Sorada önüne bakkkk

hatayı mesaj atmakla yapmışsın gibi geldi bana ama olsun canım bencede sil gitsin eğer kaçarsan kovalanan sen olursun bunu unutma yani

Silicem tabiki ama aradan biraz zaman geçmesini bekliyorum. hani öküz öldü, ortaklık bozuldu durumuna düşmeyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…