Fikirlerinize çok ihtiyacım var.

o çocukla bişey olmadı cnm. kafalarımız uyuşmuyo onunla. tanıdıkça abuk subuk huyları olduğunu gördüm. şuan sadece arkadaşız.

şimdiki olan olayda farkındaysanız çocuğun amacı nedir onu öğrenmek istiyorum. başta ilk adımı atan o, şimdi ise ortada yok. oyun mu oynuyo benimle? derdim bu.

hayirlisi olsun,
simdiki mesele icinde boswer sen sordukva üstüne gittikce kendisini birsey sanacak,sil gitsin faceden cok merak ederse mesaj atar neden sildin diye,atmassada hic tanimamis farzet amaci neymis falan filan boswer sen simdi mesaj atarsan falan iyice havaya sokarsin

ya cnm iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama şuan bi arkadaşımın gazına gelip ona mesaj attım. nasılsın cenk nasıl gidiyo diye.. bunu yapmak zorundaydım yoksa meraktan ölücem.:18: cevap vermezse silicem faceten...

keske atmasaydin,kacan kovalanir derler,neyse bakalim cevap verecek mi ?
bizi merakta birakma derdi neymis bakalim

yanlis anlama ama;
biraz sipsevdi gibi geldinde,hani liseli kizlar sevgiliye pek merakli olur o yüzden sordum:26:

şıpsevdi demeyelimde, ben geçmişe takılmayı pek sevmiyorum, benim için biten bitmiştir.. arkasından kafa yormam hiçbir şeyin. önüme bakarım her zaman. sadece aşk anlamında değil ben hayata böyle bakan biriyim. o diğer çocuk için sadece bi beğeni olmuştu bende, 15 günde ne kadar olabilirse:) sonrasında birkaç kez buluştuk. beğenmediğim huyları oldu. baştan bitmesi daha iyi değil mi.. sonradan daha çok üzülmektense.. bilmem anlatabildim mi...

yanlis anlama ama;
biraz sipsevdi gibi geldinde,hani liseli kizlar sevgiliye pek merakli olur o yüzden sordum:26:

Yaa yanlış anlamayın fakat neden bu kadar üzerine gidiyorsunuz? Kız sevgilim olsun demiyor ki illa o olsun da demiyor... sadece merak ediyor acaba neden birden kesildi diye hatta olmadı silerim diyo. Yani belirsizlikten hoşlanmıyor sadece bukadar üzerine gitmenizi gerektirecek bir durum olmamalı bence. insanları yargılamak ne kadar kolay...

kusura bakarim arkadasim sen benim yorumuma neden takiliyorsun,
simdi üzerine gidecek ne söyledim...
merak ettiklerimi sordum fikrimi belirttim ne var bunda,
zaten ben sordum oda aciklamasini yapti,
ne oldugunu anladim herhalde ikinci kez tekrar yapmana gerek yok,
kimseyide yargilamadim,sadece fikrimi belirttim birilerini yargilamak benim ne haddime...

Çok teşekkür ederim.. Beni anladığınıza gerçekten çok mutlu oldum çok saolun :)

gecmis gecmiste kalmistir tabiki,yalniz ben önceki hoslandiginiz kisiye dayanarak demedim sipsevdi gibisiniz die,15 günde ne yaptiniz ne ettiniz neden ayrildiniz beni alakadar etmez,sadece önceki konunu bildigim icin sorma geregi hissetim,tabiki önüne bakman gerekli,gecmise mazi derler ama biraz hizli hareket ediyorsun gibi buda bana sipsevdiymissin gibi geldi...

Ben kusura bakmayın gibi bir şey söylemedim dikkatini çekeyim. Kusura bakarım demenize gerek yok yani...
Kız yaa benimde sevgilim olsun o beni aramıyor arasın gibi bişey dememişki merak ediyorum diyo her defasında ondan şaşırdım yorumunuza.
Ayrıca sevgili meraklısı bence çok ağır bir cümle. Sadece söylemek var, söylemek var...

Daha güzel bir dille söyleyebilirsiniz bu konuda uyarmak istedim. Siz bilirsiniz yinede

ben çocuktan hoşlandığımı söylemedim ki.. daha 1 kere bile görmediğim bi insanı nasıl sevebilirim ve şıpsevdi olabilirim... sadece fotodan gördüm ben bu insanı.. kimdir nedir nasıl biridir bilmediğim bi insanı nasıl sevebilirim allah aşkına:) biraz mantıklı olalım lütfen. ben sadece yaşadığım şeyi anlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…