- 19 Eylül 2014
- 280
- 116
- 103
- Konu Sahibi elifelif123
-
Konustuk ama bakamayacagini kendisinin bir duzeni oldugunu soyledi malesef umrunda degiliz yani ayni sehirde de degiliz o baska bir ilde yasiyor duzenini bozamazmis.Kayinvalidenizle komustunuzmu hic bakmasi konusunda.
Calismam lazim deyin yani okadar anne.baba ustunde de olunmaz yani bi yerden baslamaniz lazim sadece esinin maasiyla olmaz zaten borca battik.diyosun esinde bunalmis belli zaten ic guveysi gibi yasamak agir gelmis e bide borc var annenizde ole konusunca gitmek geregi duymus demekki Hakkinizda hayirlisi
Aynen oyle malesefÇok üzüldüm.
Allahım senin de,eşinin de,yavrularının da, anne babanın da yardımcısı olsun inşallah.
Belli ki eşin büyük bir çıkmazda ve depresyonda.
Yanlış üzerine yanlışlar yapmış.
bence deKayinvalidenizle komustunuzmu hic bakmasi konusunda.
Calismam lazim deyin yani okadar anne.baba ustunde de olunmaz yani bi yerden baslamaniz lazim sadece esinin maasiyla olmaz zaten borca battik.diyosun esinde bunalmis belli zaten ic guveysi gibi yasamak agir gelmis e bide borc var annenizde ole konusunca gitmek geregi duymus demekki Hakkinizda hayirlisi
Konustum bakamazmis duzenini bozamazmis o baska sehirde yasiyor.bence de
kv niz ile ne olursa olsun konuşun
bir zahmet elini taşın altına koysun
gurur yapmayın lütfen
Maliye mezunuyum 10 yillik calisma gecmisim var ama kresi olan yerlere girmek cok zor yada ben basaramadim ozeller zaten iki cocukla mumkun degil.Hangi islerde calisabilirsin? Cocuklar yanindayken calisabilecegin islere bakabilirsin.. cok uzuldum cozum bulursunuz inşallah
Ben daha onceki gidisinde yemin etmistim bir daha giderse affetmeyecegim herseyi birlikte atlatacagiz birdaha bizi birakip gitmeyeceksin demistim oda soz vermisti simdi nasil onunla iletisime geceyim onun yaptigi cok yanlis hatasini anlamasi gerek.eşinizin çok gücüne gitmiştir
zaten ailenize resmen sığınmış, evini geçindiremiyor, üzerine de laf işitmiş
kolay değil
bence her zaman onunla olacağınızı, herşeyi beraber aşabileceğinizi söyleyin
Bende oyle dusunuyorum bu sorumsuzluk bence bunaldim diye iki cocuk birakip gidilmemeliallah yardımcınız olsun inşallah , mevlam hayırlı kapılar açsın , benim çocuğum yok fakat sizinkine benzer bir durumu bende yaşadım eşime yapma dediğim halde kendini büyük bir borç batağına sürükledi maddi manevi tam 7 yıl yanında oldum , fakat o hep kafasının dikine gitti ve beni hiç dinlemedi , kusura bakmayın ama sizin eşinizin malesef ki çekip gitmeye hakkı yok 2 çocuğu var , bunlması gitmesini gerektirmez , aileniz ve siz zaten büyük bir fedakarlık yapmışsınız buna rağmen bu şekilde davranmış olması büyük bir hata , inşallah biranönce bir çıkış yolu bulur eşiniz
Muhasebe kursu verseniz, halk egitimlerde kres oluyor bazi sehirlerde, ders aralarinda cocuklara bakarsiniz.. Tabi esinizin yaptigi buyuk yanlis nasil affettirir bilmiyorum affetmezseniz bosanirsinizMaliye mezunuyum 10 yillik calisma gecmisim var ama kresi olan yerlere girmek cok zor yada ben basaramadim ozeller zaten iki cocukla mumkun degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?