Merhaba arkadaslar nerden baslarim bilmiyorum okadar doluyum ki kendimi nasıl toplarim bilmiyorum uzuntum cok kirginligin cok ne bilim sorunlarim cok şöyle anlatayim esimin beni sevmediğini düşünüyorum 4 senelik evliyim kacarak tabi esimle oyle vurdulu kırdılı kavgamiz yok ama sözlü kavgamiz var eşim hiç bir zaman bana duzgun deger vermedi kaç kez beni aldatti hatirlamiyorum benimle tartissa kalbimi kirsa yemeğe götürü özür dilemek icin ama kardesinide yanimizda götürür ne biliyim normal bir yere gitsek benle beraber gitmez annesi veya teyzesi veya kardesinide alir neyse 4 seneye kadar boyle boyle geldik 3. Senemde kardeside kiz kacirdi ama kardesi eşini cok sever rabbim huzurlarini bozmasin gözüm yok ama istemsiz kiskanirim çünkü o herseyi esiyle tek yapar yemege cikarir kahvaltiya götürür ne biliyim gezdirir ama kaynim bir o kadarda terbiyesiz banada az küfür etmemis en agir kufurleride abisine etmistir bana nie küfür etti derseniz bir sey yaptigim yok bir ara abisiyle kavga etmisti abisine agza alinmayacak laflar etmisti bende ne biçim konusuyorsun dedim o yuzden etti esime dedim bana böyle boyle kardesin küfür etti diye adam hiç bir şey demedi kardesine ya daha anlatacagim cok sey var cok uzun diye yazamiyorum s8zcede esim beni sevmiyor mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikirleriniz cok önemli
- Konu Sahibi Nazan4565
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Defalarca aldattı dedikten sonra sizce de eşim beni sevmiyor mu demek ? Sorunuz yazınızın içinde … üzgünüm
Sevse aldatır mı ?
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Kaçarak yani kaçırdı“ Kaçarak tabii “ derken ?
Bilmiyorum avutuyorum kendimiSevse aldatır mı ?
Defalarca aldattı dedikten sonra sizce de eşim beni sevmiyor mu demek ? Sorunuz yazınızın içinde …
kesinlikle … hepsine şaşırdım ama buna bir ayrı. Rabbim büyük konuşmuyorum ama insan bunları yaşadıktan sonra nasıl bir düşünce ile hala böyle konuşabilir … Azıcık akıl süzgecinden geçirilmiyor mu bunlar.Sevse aldatır mı ?
- 30 Kasım 2019
- 11.957
- 38.098
- 598
Kendini avutman için bir neden var mı ?Bilmiyorum avutuyorum kendimi
Cidden ne yapacağımı bilmiyorumEşin seni çok seviyor o kadar seviyor ki ,kardeşinin, sana küfür etmesine müsade ediyor ve seni defalarca aldatıyor .Bunlar hep sevgiden
- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
Cevabını biliyorsunuz aslında ama bir umut işte .Üzgünüm seven insan aldatmaz .Aldatan kişinin arkasından da seviyor mu sevmiyor mu diye düşünülmez.Bilmiyorum avutuyorum kendimi
Ben esimi seviyordum ama kacmak istemiyordum aileme dedim vermediler mal akil iste oldu kaçırdıSizi sevmiyor. Kaçarak evlenme amacınız neydi ?
- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.728
- 133
- 34
- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
- 30 Kasım 2019
- 11.957
- 38.098
- 598
Ailenizin bir bildiği varmış demek ki. Yanlarına donseniz.Ben esimi seviyordum ama kacmak istemiyordum aileme dedim vermediler mal akil iste oldu kaçırdı
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
Cok guzel bakın hakaret olarak demiyorum ama siz körsünüz. Bu guzel birsey. Eşiniz de sağır olursa mikemmel bir evliliginiz olur. Kadin kör adam sağır= mutlu evlilik.Cidden ne yapacağımı bilmiyorum
Aynen bir umutCevabını biliyorsunuz aslında ama bir umut işte .Üzgünüm seven insan aldatmaz .Aldatan kişinin arkasından da seviyor mu sevmiyor mu diye düşünülmez.