Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fikirleriniz benim için değerli bi bakarmısınız???
hanımlar salonuma yemek masası sığmadığı için yukarıdaki masalardan birini alıp mutfağıma koymak istiyorum fakat aynı zamanda salonda yer olduğu takdırde bu masalardan hangisi salona uyum sağlar yoksa hep mutfaktamı kalmalı salona uymaz mı?
sandalyeleri düz deri alırsan bence salona hepsi gider ama sandalyeler çok basit duruyor.istikbalden bugün masa sandalye takımı aldım istikbalin sandalyeleri çok hoşuma gitti.masalarda var fiyatlarıda uygun.
arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bence de bu takımlar salona uymaz masa takımlarından birini mutfağa koyacam misafir geldiğinde de masayı salona taşırım bu şekilde idare ederim diye düşünüyorum en azından salonum daralmaz zaten günlük mutfakta yemek yiyoruz.ilerde büyük eve geçme imkanım olursa o zaman salona göre alırım.
mutfak fayanslarım krem / sütlü kahve dolaplarımda uyumlu bu masaların hangisini almalıyım? 2. resim uygun 330,00 tl diğerleri 500-600 arası biraz fazla gibi mantıklı olan hangisi.
bide şöyle model var bunun rengi tipi nasıl buda 330,00 tl son sorum HANGİ FİYAT HANGİ MASA OLMALI? MUTAFAĞA GÖRE?