Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri fikirlere ihtiyacım varrr ve çok az vaktimmm lütfen yardımmmmm sizce hangi davetiye

smnmrn

evli, mutluuuuuu :):)
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
5.120
362
363
bu davetiyeleri ben yaptım ve hangisini bastırmalıyım çok kararsızım zaten kararsız olduğum için hep bir yenisini yaptımm :44::44: ve yardımlarınıza ihtiyacım var sizce hangisi olmalı ?

Önlü arkalı olucak

Ümranımm yavrum hayırlı olsun çok az kalmış neden uğramadığın belli oldu.
Ben 1.yi beğendim. öbürleride güzel ama 2.de çok yakınsınız ya belki laf olur. 3.de de yazdığın yazı pek okunmuyor ama onuda çok beğendim tabi sen bilirsin tatlım
Bu arada 1 ve 2 de düğün adresinin ordaki tarih 2012 yazıyor haberin olsun

ben 3.yü beğendim canım :) mutluluklar şimdiden :) gelinliğinin fotoğrafını da bekleriz :)

2. begendim ben digerleri biraz amatör duruyor. fakat 2.dede ikinizinde yüzü görünse güzel olur

aslında 3. fotoyu bıraz degıstırırsenız en guzel o olur...sağ taraftakı kapakta fotonuz bellı belırsız daha bellı olsa sankı en guzelı o....

ben de üçü beğendim, ama üçteki fotoyu bire koyup da bastırabilirsin. ama üç romantik olmuş

aile yapılarınızı bilmiyorum ama bence ikinci olmasın yani bi değişik geldi gözüme ama hepsi ayrı ayrı çok güzel arkadaşım öncelikle allah mesut etsin..
3 cidden amatör ama çok da romantik duruyo 1de güzel en makul 1 galiba

en çok 3 ü beğendim sol taraftaki resim güzel ama opacity nin açılması lazım biraz daha yazılarla aynı ton olunca boğulmuş okunmuyor.
sağ taraftakini ise biraz daha farklı bir şey yap bence yada hiç resim koymaya bilirsin büyük büyük ortaya yaz yazıları
ilk resim gayet romantik ve orjinal olmuş çünkü onun büyüsü bozulmasın

+ Allah mesut etsin

hayırlı olsun öncelıkle bence 3. su cok hos olmus metinle fotograf uyumlu cok güzel görüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…