Fikire ihtiyacım var çok üzgünüm:(

bende çocuk istiyorum yumurtlama gününde her gün girdim ilişkiye bunun bir zararı olmaz değilmi burada iki günde bir giriniz yazmışsınız ben bunu bilmiyordum...

yeterli miktarda sperm oluşması için ortalama 2 gün geçmesi gerekiyor..o yüzden 2 günde bir deniliyor..sık aralıklarla olursa yeterli sayı ve hareket olmuyormuş spermde..bu da şansımızı arttırmaz,tersine azaltabilir..

adet gününün başladığı günden itibaren sayacaksınız. 12. 14. ve 16. günlerde ilişkiye girmek lazım. ilişkiden sonra yerinizden kalkmayın. bacakları kaldırsanız da olur. ben bu şekilde çocuk sahibi oldum ilk denememde.

hadi bakalım hayırlısı. 6. ayıma geçiş yapıyorum inşallah bu ayda hüsrana uğramam :KK43: dua edin arkadaşlar.. kafamçokkarıştıAllah hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

bende çocuk istiyorum yumurtlama gününde her gün girdim ilişkiye bunun bir zararı olmaz değilmi burada iki günde bir giriniz yazmışsınız ben bunu bilmiyordum...

hergün olunca olmuyor..spermin kalitesi bozuluyormuş.. bu ay boşluk vercem bakalım bende:) bide böyle deneyelim..

hergün olunca olmuyor..spermin kalitesi bozuluyormuş.. bu ay boşluk vercem bakalım bende:) bide böyle deneyelim..

valla bu ay her gün denedim:kedi: bakalım tutacakmı...
aslında tutmasında bir problemim yokta düşürüyorum işte bütün kontrollerimide yaptırdım birşey çıkmadı inşallah bu sefer cennet kokulularımıza kavuşuruz :Saruboceq:

Merhaba Arkadaşlar.Uzun zamandan beri sitenizi takip ediyorum.Ben yeni üyeyim. 26 yaşındayım.2 yıllık evliyim.5-6 aya kadar çocuk düşünmedi eşim. Ben hiç korunmadım.Doğum kontrol hapı bile kullanmadım hayatımda.5-6 aydırda hüsrana uğruyoruz.Doktora gittim. Öncelikli tüm testleri yaptı ve bir sorun olmadığını söyledi.1 sene sonra kanal filmi çekebileceğini ve eşimi sperm testine 1 sene sonra gitmesini önerdi .ve 5 ayın kısa bir süre olduğunu 1 sene denememiz gerektiğini söyledi.Çevremde herkes kolaylıkla hamile kalıyor.Ve yanlışlıkla hamile kalıp aldıranlar oluyor.Ben neden hamile kalamıyorum.İlişkiden sonra bazıları amuda kalkmayı öneriyor,20 dk yataktan kalkılmaması gerektiğini iddia ediyor bunlar doğrumu Ayrıca biri diyor Adet biter bitmez hamile kalınıyor.hangi gün hamile kalınıyor anlamıyorum.Ovulasyon gününe bağımlı kalmak gerekmiyormu? Gün aşırı denemek gerekiyormus. Acaba 10-17 gün arasında sadece denemek yeterlimi?Lütfen fikir verin.her ay hüsrana uğramaktan bıktım artık :KK43:benneyaptımki

bence sperm testini bir an önce yaptırın.çünkü bir problem varsa eşin için çeşitli tedaviler uygulanır ve bu tedavilerde de yine 1 sene geçmesi gerekiyor düzelme için.eğer bir üroloğa gidersen o sizi yönlendirir. bir doktorla sınırlı kalmayın. ayrıca kendini de fazla üzme ve stres yapma çünkü bu işler kısmet işi yırtınsan ağlasan da zamanı gelene kadar olmuyor işte. dua et sürekli. inşallah Allah herkese nasip eder bu yüce duyguyu.:teselli:

valla bu ay her gün denedim:kedi: bakalım tutacakmı...
aslında tutmasında bir problemim yokta düşürüyorum işte bütün kontrollerimide yaptırdım birşey çıkmadı inşallah bu sefer cennet kokulularımıza kavuşuruz :Saruboceq:

Düşmesinin sebebi ne doktor ne diyor bununla ilgili? Hamileyken nane ve maydonozdan uzak durulacakmış düşüğe sebep oluyormuş duyduğum kadarıyla..inşallah hayırlı evlat nasip eder Allah. offfffffffffffffff yine olmıcakmış gibi korkuyorum. her ay şans artıyormuş 6. ay %91 deniyo doğrumu ki ? :ecrin_bebek:

bence sperm testini bir an önce yaptırın.çünkü bir problem varsa eşin için çeşitli tedaviler uygulanır ve bu tedavilerde de yine 1 sene geçmesi gerekiyor düzelme için.eğer bir üroloğa gidersen o sizi yönlendirir. bir doktorla sınırlı kalmayın. ayrıca kendini de fazla üzme ve stres yapma çünkü bu işler kısmet işi yırtınsan ağlasan da zamanı gelene kadar olmuyor işte. dua et sürekli. inşallah Allah herkese nasip eder bu yüce duyguyu.:teselli:

Bende biran önce olsun istiyorum bu testi ama benlik bişey yok :KK43: .. offfff off :KK43:

canım umutsuzluga kapılma... ben tam 6.ayımda hamıle kaldım tamam dedıkten sonra... sana tavsıyem gunlerı de bosver strese gırersın oyle. akısına bırak. bana doktorum gun hesaplarıyla ugrasma 2-3 gunde bı ılıskıye gırın sadece dedı. ıste su gun gırmem lazım bu gun yumurtlıcam dıye dusunursen beynın bunu gorev olarak algılar stres yaparsın kendıne dedı. bende ınan 6.ay hıcbısey dusunmedım kendımıde sartlamadım hamıle oldumu ogrendım. ama sabun sampuan gıbı seylerle vajınal bolgenı yıkama. vajınal dus yapma. ve ılıskıden sonra en az 30 dk yat yatakta. allah ısteyen herkese versın...

canım umutsuzluga kapılma... ben tam 6.ayımda hamıle kaldım tamam dedıkten sonra... sana tavsıyem gunlerı de bosver strese gırersın oyle. akısına bırak. bana doktorum gun hesaplarıyla ugrasma 2-3 gunde bı ılıskıye gırın sadece dedı. ıste su gun gırmem lazım bu gun yumurtlıcam dıye dusunursen beynın bunu gorev olarak algılar stres yaparsın kendıne dedı. bende ınan 6.ay hıcbısey dusunmedım kendımıde sartlamadım hamıle oldumu ogrendım. ama sabun sampuan gıbı seylerle vajınal bolgenı yıkama. vajınal dus yapma. ve ılıskıden sonra en az 30 dk yat yatakta. allah ısteyen herkese versın...

:nazar: Allahım inşallah bu ay olur .. Bu 6. ayım ve o kadar heveslendiğim zamanlar olduki tamam bu ay inşallah dediğim. her geçen ay heyecanımı yitirdim. Kimseyle paylaşamamakta kötüydü iyiki bu siteye üye olmuşum.kaç gündür heyecanla siteye girip bakıyorum.Moral depoluyorum burda.Duanıza ihtiyacım var bu ay ..

dualarımız senınle,butun anne olmak ısteyenlerle... allah herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın...

bence ümidini yitirme canım. benim bir arkadaşım hiç sorun olmadığı halde 1 yıl hamile kalamadı. günleri denk getirememiş meğer.
ben hamile kalmadan önce doktora gittim herhangi bir sorun var mı diye göstermeye. hem de folik asit versin diye. doktor ultrasonda tumurta görmüş. birkaç gün içinde çatlar dedi. bu hafta bol bol ilişkiye girin dedi. bu muayeneden bir ay sonra tekrar doktorun karşısındaydım.ama bu kez hamileydim kadın çok şaşırdı ve çok güldü bana :eek:

bencee ilk iş olarak şu resmini değiştir iç açıcı bir resim koy kendini ne kadar mutlu hissedersen bebişin o kadar çabuk olur. hakkında hayırlısı canım.:teselli::teselli:

Canım hüsran anında koydum bu resmi şimdide nerden değiştireceğimi bilemiyorum :) bugün aslında aradım bulamadım sayfa çok karışık geldi :)

bende senin 3 ay ayaklarım tepede kaldım sen yine 20 dk duruyormuşsun ben 1 saate yakın duruyodum sıkıntıdan patlıyodum. sonra canıma tak etti ve bıraktım öyle şeyleri kafayada takmadım ve o ay hamile kaldım ama kimyasal gebelik sonucu kaybettim şimdi yine aynısını yapıyorum ne hesap ne kitap hiç ilgilenmiyorum.

canım ben 5yıllık evliyim ilk bir yıl korunduk sonrasında bebek istedik ama olmadı doktora gittik her şey sendeki gibi normal çıktı ama yinede doktorum klomen falan uyguladı 3 ay denedik yine olmadı gün takip etmeye başladık yine olmadı tabii bu arada bizde takıntı oldu bu bebek konusu daha sonra bunda bir hayır vardır diye düşündük ve her şeyi oluruna bıraktık sonbir yıldır adet günümü bile takip etmedim şu an 14 haftalık hamileyim (işin komik yanı son adet tarihimi hatırlamadığım için dr beni ilgisiz anne ilan etti) bence bu strese bağlı ve biz kendi kendimizi bu hale getiriyoruz bebek konusundan bir müddet uzak kalmak en iyi tedavi bence ALLAH hakkınızda hayırlısını versin

X