- 3 Mart 2009
- 1.923
- 700
- Konu Sahibi eticicibebe
bende çocuk istiyorum yumurtlama gününde her gün girdim ilişkiye bunun bir zararı olmaz değilmi burada iki günde bir giriniz yazmışsınız ben bunu bilmiyordum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün regl oldum tekrar 11eylülde. 19. ve 24. günler ovulasyon olarak görünüyor bilgisayardaki hesaplatıcılarda doğrumu?
bende çocuk istiyorum yumurtlama gününde her gün girdim ilişkiye bunun bir zararı olmaz değilmi burada iki günde bir giriniz yazmışsınız ben bunu bilmiyordum...
hergün olunca olmuyor..spermin kalitesi bozuluyormuş.. bu ay boşluk vercem bakalım bende:) bide böyle deneyelim..
Merhaba Arkadaşlar.Uzun zamandan beri sitenizi takip ediyorum.Ben yeni üyeyim. 26 yaşındayım.2 yıllık evliyim.5-6 aya kadar çocuk düşünmedi eşim. Ben hiç korunmadım.Doğum kontrol hapı bile kullanmadım hayatımda.5-6 aydırda hüsrana uğruyoruz.Doktora gittim. Öncelikli tüm testleri yaptı ve bir sorun olmadığını söyledi.1 sene sonra kanal filmi çekebileceğini ve eşimi sperm testine 1 sene sonra gitmesini önerdi .ve 5 ayın kısa bir süre olduğunu 1 sene denememiz gerektiğini söyledi.Çevremde herkes kolaylıkla hamile kalıyor.Ve yanlışlıkla hamile kalıp aldıranlar oluyor.Ben neden hamile kalamıyorum.İlişkiden sonra bazıları amuda kalkmayı öneriyor,20 dk yataktan kalkılmaması gerektiğini iddia ediyor bunlar doğrumu Ayrıca biri diyor Adet biter bitmez hamile kalınıyor.hangi gün hamile kalınıyor anlamıyorum.Ovulasyon gününe bağımlı kalmak gerekmiyormu? Gün aşırı denemek gerekiyormus. Acaba 10-17 gün arasında sadece denemek yeterlimi?Lütfen fikir verin.her ay hüsrana uğramaktan bıktım artık benneyaptımki
valla bu ay her gün denedim:kedi: bakalım tutacakmı...
aslında tutmasında bir problemim yokta düşürüyorum işte bütün kontrollerimide yaptırdım birşey çıkmadı inşallah bu sefer cennet kokulularımıza kavuşuruz :Saruboceq:
bence sperm testini bir an önce yaptırın.çünkü bir problem varsa eşin için çeşitli tedaviler uygulanır ve bu tedavilerde de yine 1 sene geçmesi gerekiyor düzelme için.eğer bir üroloğa gidersen o sizi yönlendirir. bir doktorla sınırlı kalmayın. ayrıca kendini de fazla üzme ve stres yapma çünkü bu işler kısmet işi yırtınsan ağlasan da zamanı gelene kadar olmuyor işte. dua et sürekli. inşallah Allah herkese nasip eder bu yüce duyguyu.:teselli:
canım umutsuzluga kapılma... ben tam 6.ayımda hamıle kaldım tamam dedıkten sonra... sana tavsıyem gunlerı de bosver strese gırersın oyle. akısına bırak. bana doktorum gun hesaplarıyla ugrasma 2-3 gunde bı ılıskıye gırın sadece dedı. ıste su gun gırmem lazım bu gun yumurtlıcam dıye dusunursen beynın bunu gorev olarak algılar stres yaparsın kendıne dedı. bende ınan 6.ay hıcbısey dusunmedım kendımıde sartlamadım hamıle oldumu ogrendım. ama sabun sampuan gıbı seylerle vajınal bolgenı yıkama. vajınal dus yapma. ve ılıskıden sonra en az 30 dk yat yatakta. allah ısteyen herkese versın...
bencee ilk iş olarak şu resmini değiştir iç açıcı bir resim koy kendini ne kadar mutlu hissedersen bebişin o kadar çabuk olur. hakkında hayırlısı canım.:teselli::teselli:teşekkür ederim
bencee ilk iş olarak şu resmini değiştir iç açıcı bir resim koy kendini ne kadar mutlu hissedersen bebişin o kadar çabuk olur. hakkında hayırlısı canım.:teselli::teselli: