- 12 Eylül 2009
- 55
- 2
- Konu Sahibi eticicibebe
Merhaba Arkadaşlar.Uzun zamandan beri sitenizi takip ediyorum.Ben yeni üyeyim. 26 yaşındayım.2 yıllık evliyim.5-6 aya kadar çocuk düşünmedi eşim. Ben hiç korunmadım.Doğum kontrol hapı bile kullanmadım hayatımda.5-6 aydırda hüsrana uğruyoruz.Doktora gittim. Öncelikli tüm testleri yaptı ve bir sorun olmadığını söyledi.1 sene sonra kanal filmi çekebileceğini ve eşimi sperm testine 1 sene sonra gitmesini önerdi .ve 5 ayın kısa bir süre olduğunu 1 sene denememiz gerektiğini söyledi.Çevremde herkes kolaylıkla hamile kalıyor.Ve yanlışlıkla hamile kalıp aldıranlar oluyor.Ben neden hamile kalamıyorum.İlişkiden sonra bazıları amuda kalkmayı öneriyor,20 dk yataktan kalkılmaması gerektiğini iddia ediyor bunlar doğrumu Ayrıca biri diyor Adet biter bitmez hamile kalınıyor.hangi gün hamile kalınıyor anlamıyorum.Ovulasyon gününe bağımlı kalmak gerekmiyormu? Gün aşırı denemek gerekiyormus. Acaba 10-17 gün arasında sadece denemek yeterlimi?Lütfen fikir verin.her ay hüsrana uğramaktan bıktım artık benneyaptımki
Son düzenleme: