• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikir verirseniz sevinirim.. (fotoğraflı)

050609

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
8
0
16
Ankara
Merhabalar uzun zamandır saçlarımı kızıl kullanıyorum ve artık bi değisiklik yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Sizce hangi renge boyatmalıyım ?

Eklentiler

• $428811_416150481764201_1311336903_n.jpg
    $428811_416150481764201_1311336903_n.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 176
  • $328329_332037053508878_355740032_o.jpg
    $328329_332037053508878_355740032_o.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 191
Son düzenleme:
eger bu iiki fotografta sana aitse ki farklı kişilere benziyor ikiside bence bu renk gitmiş :S hiç değiştirme derim. istersen sarı da yapabilirsin. tenin beyazsa. şahsen benim saclarımda sarıdan kızıla döndü ama kısa olduğu için ben yakıstırmadım. şimdi uzatıyorum ve kestaneye döndüm gayet memnunum ama sarıyıda cok yakıstıran vardı. belki yine ileride röfle atacağım sende öyle bişeyler deneyebilirsin.

eger bu iiki fotografta sana aitse ki farklı kişilere benziyor ikiside bence bu renk gitmiş :S hiç değiştirme derim. istersen sarı da yapabilirsin. tenin beyazsa. şahsen benim saclarımda sarıdan kızıla döndü ama kısa olduğu için ben yakıstırmadım. şimdi uzatıyorum ve kestaneye döndüm gayet memnunum ama sarıyıda cok yakıstıran vardı. belki yine ileride röfle atacağım sende öyle bişeyler deneyebilirsin.

Evet iki fotoğrafta bana ait. Teşekkür ederim önerin için :) Doğrusu açık renkleri pek yakıştırmıyorum kendime siyah falan var aklımda ama emin değilim.

Renk tam senin rengin tenine çok yakışmış
Saçlarında çok hoş ayrıca:nazar:

Rengi çok güzel bencede hiç bozma.. ama illa değişmek istiyorum dersen siyah saç seni zarif gösterir diye düşünüyorum...

Kızıl saç sana çook yakışmış yerinde olsam değiştirmezdim herkese yakışmaz çünkü. Ama illa boyatmak istersen kumral tonları veya siyah güzel durabilir..

Merhabalar uzun zamandır saçlarımı kızıl kullanıyorum ve artık bi değisiklik yapmanın zamanı geldiğini düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Sizce hangi renge boyatmalıyım ?
Eki Görüntüle 469575

Eki Görüntüle 469576
kendinde saç renginde çok güzel maaşallah :D sana bakır da çok yakışır biraz açtırabilirsin ama muhakkak kızıl bakır tonlarını kullan

Rengi çok güzel bencede hiç bozma.. ama illa değişmek istiyorum dersen siyah saç seni zarif gösterir diye düşünüyorum...

Kızıl saç sana çook yakışmış yerinde olsam değiştirmezdim herkese yakışmaz çünkü. Ama illa boyatmak istersen kumral tonları veya siyah güzel durabilir..

kesinlikle değiştirmemelisin bence çok yakışmış bu renk sana :)

Hepinize çokk teşekkür ederim :16:
Kızıla devam =)

kendinde saç renginde çok güzel maaşallah :D sana bakır da çok yakışır biraz açtırabilirsin ama muhakkak kızıl bakır tonlarını kullan

Sağol canım :)) Bakırı da çok beğeniyorum aslında ama hiç deneyemedim. Şimdilik kızıla devam edip daha sonra bakırı düşünücem teşekkür ederim önerin için.

Son düzenleme:
Back