- Konu Sahibi adacayiyesim
-
anlatmaya çalıştım sevdiğimi onnda sevdiğini,ailesinin istediğini anlattım ablama verrim ama gönül rızasıyla isteyerek vermem diyormuş.ablamda deniz astsubayıyla evli oda onun gibi birisi olsun mesleği ilerde işsiz kalma riski olsun istemiyor.bende öyle yüksek biri değilim aynı iş yerinde sekreterlik yapıyorum lise mezunuyum aöf bankacılık okuyorum çocuğu seviyorum.ama pazar günleri çalışması beni zorluyor kavgalara sebep oluyor.işi gereği hafta sonu çalışıyor.Bu hayat koşullarında bende çalışcam evlendiğimde ve ben hafta sonu izinli olcam o ise hafta içi beraber vakit geçirme imkanımız kısıtlncak.buda bende sorun yaratıyor.
anlatmaya çalıştım sevdiğimi onnda sevdiğini,ailesinin istediğini anlattım ablama verrim ama gönül rızasıyla isteyerek vermem diyormuş.ablamda deniz astsubayıyla evli oda onun gibi birisi olsun mesleği ilerde işsiz kalma riski olsun istemiyor.bende öyle yüksek biri değilim aynı iş yerinde sekreterlik yapıyorum lise mezunuyum aöf bankacılık okuyorum çocuğu seviyorum.ama pazar günleri çalışması beni zorluyor kavgalara sebep oluyor.işi gereği hafta sonu çalışıyor.Bu hayat koşullarında bende çalışcam evlendiğimde ve ben hafta sonu izinli olcam o ise hafta içi beraber vakit geçirme imkanımız kısıtlncak.buda bende sorun yaratıyor.
her kezden farklı olarak ben olumsuz yorum yapıcam birincisi annenin mutlaka gelecekde gördüğü şeyler olduğunu düşünmelisin çünkü hayat tecrübeyle eş değerdir bu filimlerde olur canım zengin kız fakir oğlanlütfen sadece bir benzetme asla insanları aşşalamıyorum çünkü burda direkt olarak şahıslar üzerine konuşuyoruz bi kere silkelenip kendine gelmelisin 3 yıl veya 5 yıl sonra hala kirada oturuyoken aybaşını ne kadar çabuk geldiğini telefonun aslında haberleşme aracı olduğunu sohbet aracı olmadığı boşa yanan elektiriklerin kendine ayıracağın bütceden çaldığını fark ediceksin ve işte belki o gün bir anlık yılgınlığıla keşke yapmasaydım demek evlilikde çok kötü sonuçlar doğurur ailen seni bir şekilde kendin çalşıyoda olsan rahat yaşamaya alıştırmış bence evet aşk ama aşkın bitti noktada kiranı ödeyemediğin kocanın işten çıkartıldığı icraların kapıya dayandığı gün işte o gün ben gine kocamla varım arkasındayım halada deliler gibi aşığım diyebilicek kadar yürekliysen çıkmalısın ailenin karşısına ama sen kendi içinde fırtılar koparıyosun anladığım kadarıyla iyi düşünmelisin zamanımızda bir çok evlilik bu sebeplerden bitiyor bi şekilde eşler bir birini taşıyamıyor sonuç hüsran oluyor :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?