Fikir verirmisiniz

fazla yorum okumadım. sadece ilk mesajınıza binaen yazıyorum. Evet komşuluk güzeldir. Az ve öz komşuyu severim kafa yapılarımız da uyuşuyorsa. Darda zorda kalırsam çocuklarımı emanet edebileceğim birinin olması iyidir Gerekirse ben de komşuma yardı ederim aynı şekilde.

Ama 3 yaşındaki çocuğu kolay kolay kimseye göndermem. Şaka yollu da olsa sise söylenenleri kabul emmem. Hadi bir iki söylenir çok kanı kaynamıştır derim. Ama fazlası abartı. Biraz da sizi kullanıyor gibiler .

İnsan kullanmayı ne çok seviyorlar ya çocuk dünyaya getiren bir zahmet eğitim ini internetini düşünsün ne saçma çok riskli gider biryerlerde yorum yapar başınız derde girer

Çocuğunuzu lütfen başkalarına emanet etmeyin sizin konularınızı biliyorum çocuğunuzun üzerine nasıl titrediğinizi ama bunu okuyunca agzım açık kaldı... Kimseye emanet etmeyen siz nasıl emanet ediyorsunuz.... Allah korusun ne olur ne olmaz bişey olur biyerden düşer alıp kaçırır nasıl güveniyorsun... Kesin ve kati bir şekilde ananesi teyzesi olmayan kişilere emanet etmeyin... Ya neler oluyor hayatta yapmayın siz böyle biri değilsiniz agzınız dilinizmi bağlanıyor bu kadına karşı

Bende komsuma baglanirdim ama sifreyi kendim istemedim cunku butun apartmana vermisti gerci

Bence internetin icin kullaniyor olabilir seni biyle komsu yoktur bende bi ara internetim yoktu komsum kendi bagladi watsap icin butun apaftmana vermisti sifreyi kota dolunca tabi bana degiscem kimseye vermicem dedi bende tamam dedim yani boyledir yok alınacakmışta kusecekmiste naparsa yapsin senin internetin kimseyi ilgilendirmez bence cocugu evde bunaliyor yada basindan savmak icin internet veriyordur eba icin degildir eminim aksama kadar oyun youtube falan filan bence sifreni direkt degis bende anca aldim evime internet kimseye vermedim sende oyle yap

Yani cocugunu baskalarina teslim etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…