• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verin?

Melek feyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
163
15
98
Merhaba kızlar.biraz saçma gelebilir ama fikir almak istiyorum. Nisanda düğünüm olucak poz verirken çogu insanlar gülüyorlar tabi bende gülücemde:) çoğu resimlere bakıyorum cok güzel gülmüsler benimde ön dislerimden bir tanesi biraz yamuk yani bende dişlerimi göstererek poz vermek istemiyorum. Kötü duruyor. Poz verirken resim çeken gülüş şekline karışırmı? Merak ediyorum çok kafama taktım yani.

benimde ön de fazla bi dişim var yamuklukta var ama sevdicekim cok tatlı durdugunu söylüyo:KK68: ilklerde hep agzım kapalı gülerdim gözkmesin diye şimdi acıyorum agzımı :D
o begendiyse kimseye laf düşmez

Aynen photoshopla kendileri yapıyorlar zaten. Sen yine de fotoğrafçıya söylersin içine sindiği gibi olur.

benimde ön dişimde çarpıklık var aylar hatta yıllarca diş teli taktırmayı erteledim. şimdi düğünüme 4.5 ay var taktırım diye gittim diş teli taktırmaya.düğüne kadar baya düzelir çünkü çok fazla değil, düğün için çıkartsınlar düğünden sonra geri taktırım dedm. ama hiçbir ortodontist yanaşmıyor. 4 aylık tedavi içinde 4000 tl vermek istemiyorum. 12-15ay kullanacak olsam da 4000 4 ay kullanacak olsam da. bende çok taktım gülüşümü hep ağzım kapalı gülüyorum hem dış çekimde hem düğünde konuklarla fotoğraf .çekilirken hep ağzım kapalı güleceğim mecbur :((
size önerim diş doktoruna gitmeniz .mutlaka bir önerisi olacaktır.şimdi yaprak porselenler fln var kısa sürede çok iyi sonuçlar alıyorlar. aslında en iyi çözüm tel. çünkü diğer uygulamalar ham dişinize zarar veriyor.zamanınız var ise tel taktırın

Back