• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verin kızlar ;)

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar
Bi süredir para biriktiriyordum euro olarak. Toplam 600 euro var. Ve elimde nakit 200 euro alabilecek daha para var. Sizce napayım kızlar euro düşer mi ? Bozsam mi ? TL olarak mı kalsa kafam karıştı. Malum şu an 3.74 gibi bişey ben alırken 3.34 en yüksek 3.55 den almıştım. Eşim kalsın bozdurma ne zararı var hedefin 1000 di o şekilde kalsın lazım olur sonra diyor sizce napayım

Bence bozdurma... Dolar için aralık sonuna kadar 3.70 seviyelerini görecek diyen ekonomistler var. Daha da artabilir 2017 ye girdiğimizde.. Yine sana kalmış.

Sen birikimini uzun vadede yapacaksın anladığım kadarıyla,
ne kadar da müdahale etseler piyasaya euro da sürseler merkez bankası yükselişi durdursa da asla ve asla sandığımız gibi 3.5 in altına düşmez.
bence de bozdurma..

Sen birikimini uzun vadede yapacaksın anladığım kadarıyla,
ne kadar da müdahale etseler piyasaya euro da sürseler merkez bankası yükselişi durdursa da asla ve asla sandığımız gibi 3.5 in altına düşmez.
bence de bozdurma..
Aynen canım ben hani kenarda param olsun diye uzun vadeli birikim yapmayı düşünüyorum elimden geldiğince. Peki kızlar alayım mi sizce elimdeki parayla 200 euro daha. Düşer mi sizce napayım

Aynen canım ben hani kenarda param olsun diye uzun vadeli birikim yapmayı düşünüyorum elimden geldiğince. Peki kızlar alayım mi sizce elimdeki parayla 200 euro daha. Düşer mi sizce napayım
Alma konusunda az bir bekle derim. Cumhurbaskaninin en ufak lafı fırlatıyor euroyu doları :)
Yani sanmiyorum gözle gorulur düşüş olsun şimdi alsan ve düşse 200 euroda buyuk zararlarin olmaz ama illaki hep artacak bu meret.
Uzun surecte yine kar edersi.
Du bakalim :)

Bende borsa istanbul'un bütün dövizleri bozdurmasından dolayı biraz düşeceğini düşünüyorum... Tabiki benimki bir varsayım. Ekonomist değilim sonuçta :) yanılıyor da olabilirim

Alma konusunda az bir bekle derim. Cumhurbaskaninin en ufak lafı fırlatıyor euroyu doları :)
Yani sanmiyorum gözle gorulur düşüş olsun şimdi alsan ve düşse 200 euroda buyuk zararlarin olmaz ama illaki hep artacak bu meret.
Uzun surecte yine kar edersi.
Du bakalim :)
Bende borsa istanbul'un bütün dövizleri bozdurmasından dolayı biraz düşeceğini düşünüyorum... Tabiki benimki bir varsayım. Ekonomist değilim sonuçta :) yanılıyor da olabilirim
Tamam kızlar çok teşekkürler; )

Back
X