fikir verecek olanlar

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
sevgili arkadaşlarım,
sızlerden bı konuda yardım ısteyeceğim, bı ıkı haftadır kımın ne zaman gelecegı bellı olmayan,farklı salonların bulundugu, buyuk bır bınada aynı ortamda oldugum,
birinden hoşlanmaya başladım. Aslında uzaktan bakışma şeklinde ilerliyor, ortak arkadasımız yok tanısmıyoruz. Ve ısı ıyıce zorlastıran benım , gordugum zaman bakamıyorum bıle, heyecanlanıyorum, o baktıgında , arkamızdan geldıgınde felan cesaretlendırecek bısey yapamıyorum tepkısız kalıyorum, ayrıca kendısı baya yakısıklı, arkadaslarımın dedıgıne gore cok yakısan ıkı tıpmısız. Gordugumde bıle hafıften kızarıyormusum, bugun ılk defa yalnız karsılastık o gozlerımın ıcıne ıyıce baktı ama ben 1 sn baktım kacırdım denebılır,cok utangacım bu konuda onerılerınızı beklıorum, ona nası adım attırabılırım, cunku su an gercektende ona cesaret verıcı bısey yapmıyorum , çok ılgısız ve tepkısız duruyorum, uzun zamandır ılk kez kalbım attı gıbı hıssedıyorum, bu hıss kaybetmek ıstemıyorum

ben kuyruk sallardım,
bak gözlerının ıcıne dik dik öle kaçırma da bak dimdik, neyse... bide kikirde, bı erkege sarkmayalı ne kdr oldu yaw, bıde dısarı cıkalım mı cnm sıkıldı fln de denk getır, mail fln atma ama sakın...

canım bız tanısmıoruz kı, ne maılı ne adı hıcbıseyı yokı bendemirmirmirmir bıde nası kıkırdıcem kısss:roflol:cocuk bu kafayı sıyırmıs dıcek-tatlicadiarzu-

:)) bakçan işte ööle böm böm,
ben tavlamak için bööle bakarım mirmirmirmir
ama göz kaçırma falan olmaz ki , kızarıyor olabılırsın ona bakınca,

hehe benım sevgılım calıstıgım magazaya gelıyodu, böle uzaktan görüyodum gördüğüm anda :1shok: böle oluyodum sonra kırmızı degıl mor oluyodum resmen, makyajsızsam bıle kırmızı oluyodum yane guzel oluyodu hehe işe yarıyodu :teytey:,
ama tavlamadan önce tabı cok soguk sert katı falandım yaw,

böle hafıf tebessum ederek gülümseyerek bak bakarken süreklı de bak ama kaçırma gözlerını naniknanik hehe senın olur kızz ooo ugras bıraz, şımarıklık fln yapma dimdik bak işte :1ninca:

canım ıste ben hıc bakamıorum karsılastıgımızda felan yada baska zamanda, işte o tebessum ısını nası becercem onu dusunuorum, tebessum etmeden bıle bakamıorum dıyım sen anla :1no2: ve gercektende hoslanıorum ama bole dıe dıe elımden kaccak

e bısı dıcem sen ısmdı nası bakıyom dedın ona

böle bakıp gözlerını mı kacırıonn, haydaaa sevmıo gıbı

bende çok utangaçtım..ta ki onu görene kadar.yoldan geçerken bütün kızlar dönüp bakardı,banamı bakcak diye düşünürdüm.haftalarca cesaret edemedim karşısına çıkmaya.bigün nasıl bi cesaretle gittim tanışabilirmiyiz dedim bilmiyorum,hiç bişey için geç kalmak istemedim.keşke demek istemedim...sende tüm cesaretini topla ve çık karşısına,ilerde niye yapmadım neden bi adım atmadım diye pişmanlıkla yaşamaktansa tanış onunla..

e bısı dıcem sen ısmdı nası bakıyom dedın ona

böle bakıp gözlerını mı kacırıonn, haydaaa sevmıo gıbı
yanı canım sadece bı anlık bısey anca o kadar bakabıldım gerısınde ıste dedıgın gıbı cok ılgısız bı tıp cızıorum, ılgılılere kaptırınca vururum ıyıce kafamı, hanı benımkı aa yakısıklı cocukmus seklınde bı begenı deıl, ılk gordum bı kere o anda bısey oldu kalbımde ondan bole heyecanlandım felan, bu hıssı kaybetmek ıstemıorum

canım ya bu dedıgını yapamam sanırım :asigim: yanı aslında ortak bı konu olsa hanı onu sorayım dıcem ama ben takarım kafama bılıorum o nıye sormuo dıe, o nıe gelıp tanısmıo dıe, yanı ebn burda o kadar somut atmadan ona adım attıracak tavsıyelerınızı beklıorum canlarımm

peki ortak arkadaşınız var mı ondan yardım istesen belki tanıştırabilir bi bahaneyle ikinizi tesadüfen arkadaşın onla konuşurken sen yanlarından geçersin mesela o sırada arkadaşın seni de tanıştırır..

canım o konudada sanssızım, ortak kımse yok , onlar bı gruplardı, bız bı gurubuz , onun cogu arkadası gelmıor artık oda gelıp eskıden benım oldugum salon tarafına gelıomus, artık dıer salonda oluo, ben cok fazla gıtmıodum, zaten gıtmek zorunda kaldıgım ıcın gormeye basladım , bayrama kadar bıraz hareketlense ıyı olacak, ortaokul muhabbetı gıbı olmazsa ıyı olur öle bak bak, hatta bakama bakama

ama senden bi tepki almazsa cesaret edemezki gelmeye canım,bakmaya çalışsan gözünü kaçırmasan o sana baktığında,hiçmi olmuyo:sm_confused:

ama senden bi tepki almazsa cesaret edemezki gelmeye canım,bakmaya çalışsan gözünü kaçırmasan o sana baktığında,hiçmi olmuyo:sm_confused:
işte o bakıomus, bende denk geldım bı ılk gordugumde , o anda onu farketmedıgım ıcın normal bakmıstım o andan sonra ne olduysa oldu, o anda bakıstık ben arkadasın esprısıne guluyordum , daha sonrakılerde ben hıc bakamamaya basladım, bugunku baktıgım ıse gayrı ıhtıyarı oldu, ve teget gectı bana kocaman alanda yınede ben cektım, ama bole gıderse cocuktanda emın deılım ama en azından aklında yer etme sansımıda yok edıorum, bole once kadınlar hoslanıo sonra tavlıo ya nası yapabılıolar ,hayranlık duyuyorum ole bayanlara

yasca sizden kucugum ama belki yardimci olabilirim diye dusundum. msjini okuyunca yazmak istedim, soyle soyliyim sadece 'goz temasi'. bakislar cok onemlidir bence. mehmet coskundeniz'in bir teorisi vardi eger bir erkegin gozunu icine sadece 30. sn bakarsan o sana asik olabiliyormus. bi dene, mesela diyelim ki karsidan geliyo gozlerini dik ve bak yuzundede hafif bir tebesum yeterde artar, gerisi gelir ztn inan ise yaracakdir. bakamadigin soluyorsun bi dene ztn bi bakdin mi gozlerini alamayacaksin. umarim isine yarar. mirmirmirmir

o bayanlarında senden farkı yokki,sadece biraz cesaretini toplaman lazım.sana baktığını hissettiğinde gözlerini kaçırmamaya çalış,gülümse hafif.browni reklamı varya benim için önemliyse önemli amaaan de o ne yaparsa sende onu yapkaydirigubbakcemile3

canım benım:1hug: aslında gozlerım ela ve parlak, helekı ondan bahsederken ısıldıomus, tabı bıde o gorse dımı, hım sayarmısım sanıyelerı 10,20,30 dıe, o kadar fırsat olmuyor işte, ben 4,5 sanıye baksam öpup basıma koyacagım, onunla karsılırım dıe bı makyajlar yapıyorum adama gozlerımı gostermıorumnaniknanik walla bugune kadar benım bısey yapmama gerek kalmadı yada ben hoslandıysam ıcıme gomdum aksıona gecmedım, 2,5 yıla yakındırda bu ıslerle ugrasmıorum, sevgılım vardı ayrılalı baya oldu felan derken sımdı bole ıyıce bı becerıksızlesmısım benkaydirigubbakcemile3

Canım bikaç sene önce aynı şey benimde başıma geldi ah ah şimdiki aklım olsa kaçırmazdm o çocuğu Nerdeyse tamıtamına aynı durumdu ben çok utangaçtım o baktığında bakamıyodum hiç ilgilenmiyomuş izlenimi veriyodum o hamle yapmaya kalkınca panikleyip ortamdan kaçıyodum sen anlatınca tekrar yaşadım resmen staj sürem bitince bidaha görmedim çocuğu sonradan çok pişman oldum insan böyle şeyleri hergün yaşayamıyor bak ben aradan seneler geçmesine rağmen düşünüyorum kaçırdıklarımı Umarım anlatabilmişimdir sanada sadece biraz çaba sarfet okadarda zor değil bir bakış ve küçük bir gülümseme yerimseniben

yarın karsılasırsam şayet yanı en azından hemen kacırmamaya calısacagım, bılmıorum onda bısey oldugundan emın de değilim, bazen duyuyorum hıc erkegın ılgısı yokken bıle nası onu ılgıölı hatta asık durumuna cevırebılıolar, ortak arkadasım olsa hersey daha ıyı olacakta işte, sımdı bana kaldı iş, bana kaldıgı ıcınde bole oldu, denıcem canım ınsallah cesaretım olurda dua et:1hug:

eee 2,5 yıldan sonra harekete geçmenin zamanı gelmiş canım yasırnaşık şey bak şöyle yap o zaman.o sana baktığında sende ona bak ama başka bişeyler düşün o an,mesela bakanın o deilde tanıdığın bi arkadaşın falan olduğunu düşün.utanıp gözlerini kaçırmazsın o zaman a.s

canım haklısın aslında, heralde hamle yapsa ben zaten donarım o anda kacamam mesela bugun yemek yerken gordum etrafındakı masalar bostu, bende bı cay alıp ıcebılırdım ama cesaret edemedım yukarı arkadaslarımın yanına cıktım, baska bırısı sozkonusu olsa ole taktıkler verırımde kendıme işlemio, yapamıorum utanıorum kızarıorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…