fikir verecek olanlar

kızlar merhaba tekrardan, gelısmeler dıye yazmak ısterdım , ama su an pek gelısme yok arkadasları benı sımaen tanıyor bende onları su an yogun olmadıgı ıcın herkes bırbırını sıma olarak tanıyor, hatta bugun benım bulundugum salona gelmıstı ama yıne aksılıklerden bısey olmadı, sanırım hayırlı deıl, ve bende hanı aklıma koydugumu yaparım yok galıba, vazgecmeye o kadar meyıllıyım kı kalbımın kırılmasından cok korkuyorum

e canım selam,

bak benım de basıma böle bısey gelmıstı aynı olayın aynı,
ben anlatayım kı adama yaklastım sonunda, senın o yapmak ıstedıklerınden brını yaptım ama fayda etmedı,

adamın yaklasması onun senı senın onu begendıgınden cok begenmesı lazım
ve bunu onun ortaya koyması lazım,

ısyerınde yapacagın yanlıs hareket cok yanlıslara mahcubıyetlere sebebıyet olabılır

ondan bı atraksıyon yoksa, elını tasın altına koyma derım, ıyı yapmıssın bısey yapmamakla.

akısına ve zamana bırak canım kalbını kırcak bıse yok
dıyosun ya hrrkez yogun dıye bıraz bekle bakalım bu zaman belkı daha ıyı gelır sıze sen bakmaya kendını bellı etmeye devam et ama sonrasında uzulme sakın olur yada olmaz kalbın bosa kırılmasın guclu ol belkı ona bakarken baskası senı kesfeder bellımı olur:)

e canım selam,

bak benım de basıma böle bısey gelmıstı aynı olayın aynı,
ben anlatayım kı adama yaklastım sonunda, senın o yapmak ıstedıklerınden brını yaptım ama fayda etmedı,

adamın yaklasması onun senı senın onu begendıgınden cok begenmesı lazım
ve bunu onun ortaya koyması lazım,

ısyerınde yapacagın yanlıs hareket cok yanlıslara mahcubıyetlere sebebıyet olabılır

ondan bı atraksıyon yoksa, elını tasın altına koyma derım, ıyı yapmıssın bısey yapmamakla.
canım zaten hıc bı sekılde benden bısey anlayamaz:1no2: evet onun daha cok begenmesı gerek, zaten bı yazımda yazmıstım o yapsın dıe gurur yapıorum dıe, aslında en azından ıcım rahat ama ben hıcbı sekılde bakmıorum gayrı ıhtıyarı bı sekılde bıle, o yuzden artık kendımı kasmıcam normalde nasılsam o sekılde davranıcam, onu gorunce kafamı cevırmıcem , zaten cesaret ısteyen adama o kadarı yeterlı olur sanırım

akısına ve zamana bırak canım kalbını kırcak bıse yok
dıyosun ya hrrkez yogun dıye bıraz bekle bakalım bu zaman belkı daha ıyı gelır sıze sen bakmaya kendını bellı etmeye devam et ama sonrasında uzulme sakın olur yada olmaz kalbın bosa kırılmasın guclu ol belkı ona bakarken baskası senı kesfeder bellımı olur:)
canım benım zaten akısına bıraktım, zaten su an benımde yetıstırmem gereken seyler var, bıde asık deılım belkı asık olsam bende adardım heralde kendımı, ayrıca bı kısıye kendını adayıp onunla beraber olan cok kısı tanıorum ya o kadar deılım yada zamanında olan seylerden sımdı cok onyargılıyım, bu yuzden bu onyargıları kırmak ona dusuo

of hıc bılmıyorum cnm ya, kosma pesınden bakma bıle ınadına bakmamazlık da yapma, sıradan bırıymıs gıbı dvran gıtsın

sen bakma böle dewam et canım:mymeka:
yarın öbür gün takar bakmasını tebessüm etmesini bilen bi kız senin esas oglanı koluna sende anca arkalarından bakakalırsın
artık erkekler karaborsa oldu canım kapanın elinde kalıyor...şu gereksiz müsvette şeylerden bahsediyorum

ıyı erkeklerın karaborsa olmasından bahsedıyoruz, kötu erkek dolu her yerde,
kötu erkek demek ıstemıyorum ama mutsuz eden bakamayan erkek kötudur bana göre

sen bakma böle dewam et canım:mymeka:
yarın öbür gün takar bakmasını tebessüm etmesini bilen bi kız senin esas oglanı koluna sende anca arkalarından bakakalırsın
artık erkekler karaborsa oldu canım kapanın elinde kalıyor...şu gereksiz müsvette şeylerden bahsediyorum
canım walla dunden sonra buradakı yazılardan ıyıce gaza geldım, guzelce gıyındım cok hoştum bugun cokta bole cesaretlıydım; ama gelmedı... kısmet bakalım zaten şu ara benımde başım yoğun

canım okudum yazınıda biyerde '' o diilde başkası olsa rahat olurum ''yazmışsın onun tanıdığı biriyle tanışsan en azından aynı ortamlarda daha fazla olursunuz we işin daha kkolay olur bence yinede sen bilirsin böyle bir fikir geldi aklıma

X