fikir verecek olanlar

eee 2,5 yıldan sonra harekete geçmenin zamanı gelmiş canım yasırnaşık şey bak şöyle yap o zaman.o sana baktığında sende ona bak ama başka bişeyler düşün o an,mesela bakanın o deilde tanıdığın bi arkadaşın falan olduğunu düşün.utanıp gözlerini kaçırmazsın o zaman a.s
normal arkadaslarımda ve arkadaaslarımın arkadaslarında bıle cok rahatımdır ama ortak kısı olmaması cok elımı kolumu baglıo, doru dıosun bı denemem lazım bunu , aslında tam o anda telefonda konussam felan olelıkle benımde gulumseyebıldıgımı konustugumu gorse:eek:eger ılerıden geldıgını gorursem hıc bakamıorum en ıyısı gormemek pat dıye karsılasmakkaydirigubbakcemile3

senin için hayırlı bi insansa,seni mutlu edicekse inşallah tanışırsınız..dualarım seninle:Saruboceq: gelişmeleri bildir tamam?a.s.

normal arkadaslarımda ve arkadaaslarımın arkadaslarında bıle cok rahatımdır ama ortak kısı olmaması cok elımı kolumu baglıo, doru dıosun bı denemem lazım bunu , aslında tam o anda telefonda konussam felan olelıkle benımde gulumseyebıldıgımı konustugumu gorse:eek:

bak bu hiç fena fikir deil,telefonla konuş yanından geçerken.ona bakıp gülümse 4-5 saniye,telefondakinemi yoksa onamı güldüğünü anlayamasın.heycanlansın biraz:dance:

senin için hayırlı bi insansa,seni mutlu edicekse inşallah tanışırsınız..dualarım seninle:Saruboceq: gelişmeleri bildir tamam?a.s.
çok teşekkür ederim canımmm:1hug:a.s. inşallahhh, tabıkı bıldırırım , senın ozel mesajın kapalı sanırım mirmirmirmir tatlım bu kadar etkılenmemın sebebı hanı bı ınsanın bole gorunce ay tam benım tıpım hayallerımdekı tıp dersın ya, ole oldu ondan etkılendım

çok teşekkür ederim canımmm:1hug:a.s. inşallahhh, tabıkı bıldırırım , senın ozel mesajın kapalı sanırım mirmirmirmir tatlım bu kadar etkılenmemın sebebı hanı bı ınsanın bole gorunce ay tam benım tıpım hayallerımdekı tıp dersın ya, ole oldu ondan etkılendım

biliyorum o duyguyu,2006 yazında onu gördüğümde aynı şeyi ben hissettim.hayatımda hiçbi erkeğe ilk adımı atmadım,çok utanırdım hoşlandığım biri olduğunda.dilim tutulurdu elim ayağıma karışırdı.sen yine sadece bakamıyosun,ben senden daha feci durumdaydımsırnaşık şey ama onu görünce bu fırsatı kaçıramam dedim.senin dediğin gibi işte hayallerimdeki erkek bu dedim kendime.ve gittim tanıştım.hala aynı insanla beraberim,iyiki de o deliliği yapmışım diyorum:1hug: sen anladığım kadarıyla henüz o kadar büyük bişey hissetmiyosun,hoşlanma var sadece.bu durumda benim yaptığımı yapmazsın tabiki.ama en azından ona cesaret vermelisin ki sana gelebilsinyerimseniben

ah pırlanta ah bunuda ben mi söliyim....kaydirigubbakcemile2 onu görür görmez hem telefonla konuş, hem çantandaki defterden bir numara bulmaya çalışıyo gibi yap, bir telaş bir telaş veee döök kucağındakileri yere, dön bir kere bak yardım ister gibi, sonra bırak gelsin toplasın.... ne kadar klasik dimi... ama bence kesin işe yarar... hadi bakalım haberleri bekliyoruz....kaydirigubbakcemile5

ah pırlanta ah bunuda ben mi söliyim....kaydirigubbakcemile2 onu görür görmez hem telefonla konuş, hem çantandaki defterden bir numara bulmaya çalışıyo gibi yap, bir telaş bir telaş veee döök kucağındakileri yere, dön bir kere bak yardım ister gibi, sonra bırak gelsin toplasın.... ne kadar klasik dimi... ama bence kesin işe yarar... hadi bakalım haberleri bekliyoruz....kaydirigubbakcemile5

abartı dııl mı cnm bıraz kaydirigubbakcemile2

biliyorum o duyguyu,2006 yazında onu gördüğümde aynı şeyi ben hissettim.hayatımda hiçbi erkeğe ilk adımı atmadım,çok utanırdım hoşlandığım biri olduğunda.dilim tutulurdu elim ayağıma karışırdı.sen yine sadece bakamıyosun,ben senden daha feci durumdaydımsırnaşık şey ama onu görünce bu fırsatı kaçıramam dedim.senin dediğin gibi işte hayallerimdeki erkek bu dedim kendime.ve gittim tanıştım.hala aynı insanla beraberim,iyiki de o deliliği yapmışım diyorum:1hug: sen anladığım kadarıyla henüz o kadar büyük bişey hissetmiyosun,hoşlanma var sadece.bu durumda benim yaptığımı yapmazsın tabiki.ama en azından ona cesaret vermelisin ki sana gelebilsinyerimseniben
canım kendımı tutuyorum, kendıme tanıyınca bıseyler daha da ılerlesın dıye dusunuyorum oylelıkle bastırıyorum, yoksa gercektende cok etkılendım; ama zamanında yalnıs kısıye deger vermekten canım cok yandı, degerını kendı kazansın dıe kontrol etmeye calısıorum kendımı, senın ılıskını de masallah canım benım:nazar: ınsalalh buraya sozunu nısanınıda yazarsın:1hug:bugun sızden aldıgım gazla gorsem walla bakıcam dedım ama baska bı sınav vardı bugun ona gırmıs %95 ıhtımal bu yuzden de gelmedı, haftaya ınsallaha.s

canım ben bı defter dusurmeye calıssam heralde sadece o deıl butun bına toplamaya kalkar:roflol:kaydirigubbakcemile3 yanımda bı ton kıtap oluo, toplayaacagına dırek cantamı tasısa buyuk hayır yapmıs olur, sag kolum kopcak yakında zaten:bbo: bı anda pat die cıkıo karsıma, o arada ben cantadan telı alıyım dıene kadar cocuk bınada tur atar resmen, gorunce bakıcam ole bellı edıcem sanırım baska care yok:eek:

canım kendımı tutuyorum, kendıme tanıyınca bıseyler daha da ılerlesın dıye dusunuyorum oylelıkle bastırıyorum, yoksa gercektende cok etkılendım; ama zamanında yalnıs kısıye deger vermekten canım cok yandı, degerını kendı kazansın dıe kontrol etmeye calısıorum kendımı, senın ılıskını de masallah canım benım:nazar: ınsalalh buraya sozunu nısanınıda yazarsın:1hug:bugun sızden aldıgım gazla gorsem walla bakıcam dedım ama baska bı sınav vardı bugun ona gırmıs %95 ıhtımal bu yuzden de gelmedı, haftaya ınsallaha.s

çok saol canım,sözlü sayılırız zaten kendi aramızda yüzük taktık ama ailelerde biliyo yani.nişana daha çoook var:eek:.inşallah haftaya tanışırsınız ya,ama senin için hayırlı biriyse..en önemlisi bu zaten.ilerde seni üzcekse hiç tanışmayın daha iyi.

çok saol canım,sözlü sayılırız zaten kendi aramızda yüzük taktık ama ailelerde biliyo yani.nişana daha çoook var:eek:.inşallah haftaya tanışırsınız ya,ama senin için hayırlı biriyse..en önemlisi bu zaten.ilerde seni üzcekse hiç tanışmayın daha iyi.
senın ıcınde en guzelı olsun ınsallah canım:1hug: evet cok haklısın artık uzulmek ıstemıorum, bi daha da bı ınsanın yuzune baktıgımda bu hıssı alırmıyım bılmıorum, hep anlatırlardı da ınanmazdım, onu gordugumde yıllardır tanıyor gıbıydım dıe , bende oyle hıssettım:asigim:

Göz göze geldiğiniz zamanlarda tebessüm et :nazar:
ama ağzını ayıra ayıra da gülme öle :nazar:
hayırlıysa beri,hayırsızsa geri olsun güzelim...
haberleri burdan yaz..merak yaparım şinci ben :nazar:
patiska çok azmış gördüm seni :mymeka:

Göz göze geldiğiniz zamanlarda tebessüm et :nazar:
ama ağzını ayıra ayıra da gülme öle :nazar:
hayırlıysa beri,hayırsızsa geri olsun güzelim...
haberleri burdan yaz..merak yaparım şinci ben :nazar:
patiska çok azmış gördüm seni :mymeka:
canım yazdıgın soze bıttım, cok doru soluosuna.s zaten okuduysan bastan berı ben deıl agzımı ayırıp gulmek ,1 sanıye bıle bakamıorum onun ıcın emın ol kı; hanı oldu da bakabıldım ona bıle sukretcemkaydirigubbakcemile3 yazarım tabı yazmaz mıyım, işte benım bısey yapamamın nedenı hem utangacım hem de o erkek nıe o yapmıyo, neden o ugrasmıyo seklındeyım, bıde belkı benım gormedıgım sevgılısı vardır farklı ortamda ,dıe kendı halımde gurur yapmaktayım.

canım neler olmus boyle
ne guzel kalbın carpmaya baslamıs bugun gormemıssın galıbva
onu gorunce gulumse bence haıfce meraba dercesıne
senın nasıl bırı oldugunu azcıkta bılsem bu kısı senın ıcıne sınmıs ısallah hayırlısıyla tanısırsınız senın adına ıstıyorum canım ama uzaklastırma kendıne cekmeye calısmalısın
bunuda bızım dememızle basaramazsıjn kendın gozlkerınle tvırlarınla yapıcaksın

canım neler olmus boyle
ne guzel kalbın carpmaya baslamıs bugun gormemıssın galıbva
onu gorunce gulumse bence haıfce meraba dercesıne
senın nasıl bırı oldugunu azcıkta bılsem bu kısı senın ıcıne sınmıs ısallah hayırlısıyla tanısırsınız senın adına ıstıyorum canım ama uzaklastırma kendıne cekmeye calısmalısın
bunuda bızım dememızle basaramazsıjn kendın gozlkerınle tvırlarınla yapıcaksın

canım benım ben cok az msnye gırebılıorum o zamanda sana bakıorum olmuosun:1hug:evet canım bı etkılesım oldu, bende cok saskınım , yanı aslında sadece sımaen goruorum kısılıgıne daır en ufak fıkrım yok ama etkılenıyorum, işte gozlerım ve tavırlarım ışleyemıyordu ama bole yaptıkca uzakları daha da uzak hale getırecegım sanırımfisfisfis burada sızlerden destek alarak az da olsa cesarete gelmelıyım

canım yazdıgın soze bıttım, cok doru soluosuna.s zaten okuduysan bastan berı ben deıl agzımı ayırıp gulmek ,1 sanıye bıle bakamıorum onun ıcın emın ol kı; hanı oldu da bakabıldım ona bıle sukretcemkaydirigubbakcemile3 yazarım tabı yazmaz mıyım, işte benım bısey yapamamın nedenı hem utangacım hem de o erkek nıe o yapmıyo, neden o ugrasmıyo seklındeyım, bıde belkı benım gormedıgım sevgılısı vardır farklı ortamda ,dıe kendı halımde gurur yapmaktayım.

Hımmm...bi de o var dimi..başka biri olup olmadığı..
yoktur inşallah ya takma..
zaten belli olur yakında,sakın sen gitme konuşmak için bu utangaçlıkla gitmezsin zati ama kaydirigubbakcemile3
bırak o gelsin...belki seni deniyodur,hareketlerini kontrol ediyodur. :nazar:

evet bende gırmıyorum pek gırdıgım zamanda karsılasmıyoruz canım
ınsan dıs gorunusuylede hıc olmasada kendını bellı eder
yada sen anlarsın dıyım sana guvenıyorun nedense bu konuda
cesaretını topla uzakları uzak etme bırazcık gulumseme atıcaksın sadece gerısı gelır umarım hayırlısı artık canım ya hep bana dersın ya dua et sımdı ben sana dıyorum bak

evet bende gırmıyorum pek gırdıgım zamanda karsılasmıyoruz canım
ınsan dıs gorunusuylede hıc olmasada kendını bellı eder
yada sen anlarsın dıyım sana guvenıyorun nedense bu konuda
cesaretını topla uzakları uzak etme bırazcık gulumseme atıcaksın sadece gerısı gelır umarım hayırlısı artık canım ya hep bana dersın ya dua et sımdı ben sana dıyorum bak
canım evet bende artık hayırlı ıse tanısmamız, tanısmamızı dılıyorum bıraz da kadercı davranıyorum yanı , yanı zaten el atmıyorum , istesem de el atamaıyorum görüldüğü gibikaydirigubbakcemile3 işte dış görünüş olayın da emın olamıorum, ınsalalh guvenını bosa cıkarmam, söz en azından gulumsemeye calıscam ve bıraz bakıcam:eek:

Hımmm...bi de o var dimi..başka biri olup olmadığı..
yoktur inşallah ya takma..
zaten belli olur yakında,sakın sen gitme konuşmak için bu utangaçlıkla gitmezsin zati ama kaydirigubbakcemile3
bırak o gelsin...belki seni deniyodur,hareketlerini kontrol ediyodur. :nazar:
benı nası bılmıssın canım , evet gıdemem doğru , bir de onların grubunun tahmın ettıgım sınavlarının çok yoğun olduğu bir dönem, yani stresli bir dönemde şu an, o yğzden çok fazla bu işlerle uğraşabileceği bir dönem değil ( iş sorunu ) , mesela bayram bıttıgı hafta bende aynı durumda olacagım ,cok onemlı bı sınavım var , dua edın olur mu? kendımı de dusununce o hafta hıc bır sey aklıma gelmez gıbı gelıor, haklı olabılırsın canım , oda ızlıyordur bı sekılde

X