Fikir verebilirmisiniz

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
36
4
1
16
Öncelikle merhaba yaşım 17 5-6 ilişkim falan olmuştur ilişkilerim temas sevmediğim için bitti flörtlerim oldu kuzenimde bunu biliyodu hatta bir flörtüm 3. Gündem karıcım dedi diye anlamamaya geldim ben sadece ismiyle hitap ediyodum çünkü dalgasına yok kocam falan dedim hani söyledim ileri bişey oldugunu güldük falan sevgili olmadık bitirdim zaten hemen salak kitaplarına 3 gün dayanıp bunu kuzenim gidip herkese sevgili olarak anlatmış üstelik çocuk bile flört olduğumuzun farkında sen istemedin olmadan bittik biz dedi yazanlardan biri de gidip yüz yüze geldiğimde beğenmedim açıkcasi ve elimi tuttuğunda elimi çektim vs çocuga canım bile dememişimdir hatta ancak buna bile sevgili diye dedikodu çıkarmış flört sevgili ayrımını yapamaması canımı sıkmaya başladı ve bunu babama söylemekle tehdit ediyor beni napacam bilmiyorum söylerse babam hiç sakın karşılsmaz her canım güzelim diyen sevgili olmuyor diyorumki öyle bana göre ama flörtle konuşulmas sohbet edilmez fakan diyo sen ne dersen de diyor ama ne o çocuk ne ben ilişki yok dememze rağmen tehdit ediyor sanki yanlış bir şey varmış gibi sizce her güzelim diyen sevgilimi

Canım sen hiç korkma. Hiç bir şey yapamaz babana gitse kendi bacağına da sıkar. Bulmuş zayıf noktası şimdi de üstüne geliyor. Bende. Tavsiye her yerden engelle ve irtibatı kes onunla. Baban zaten sana güveniyorsa sana inanır.

Kuzeninize umursamaz davranin soylersen soyle babam bana inanir gibi konusun. Kuzeniniz kiz mi erkek mi? Siz onun sevgililerini bilmiyor musunuz yasi kucuk mu boyle sacma davraniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…