- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Ferris Wheel
Doğru hakkindir. Bizde gidemedik bu sene tüp bebek yaptircaz çünkü.Oteller bu sene bir dünya para olmuşçalışan insan özlemi işte tatil napcan hediyeden daha cazip şu an
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru hakkindir. Bizde gidemedik bu sene tüp bebek yaptircaz çünkü.Oteller bu sene bir dünya para olmuşçalışan insan özlemi işte tatil napcan hediyeden daha cazip şu an
![]()
Aslında dışarda yemeğe gitmeyi de düşündüm ama şöyle de bir şey var biz ilçedeyiz ve burda yakınlarda gidilebilinecek şık bir yer yok anca kafe yada fast food tarzı yerler geneldeElinizde iki saat varsa sadece, evi es geçin romantik bir yere yemeğe gidin.
Adam işe gidicek alkol olmazYemegide es gecsin
Arkaya güzel bi müzik sevecegi türde kıyafetlerle acsın kapıyı cikolata sarap peynir tabagı cerez esliginde iki saati baslatsın :)
Sorma 3 e katlamış resmen fiyatlarDoğru hakkindir. Bizde gidemedik bu sene tüp bebek yaptircaz çünkü.gecen seneden bu yana uçmuştur otel.
Hee aynen öyle saat 4 te ne yemeği dimi ama haklısın :)Yemegide es gecsin
Arkaya güzel bi müzik sevecegi türde kıyafetlerle acsın kapıyı cikolata sarap peynir tabagı cerez esliginde iki saati baslatsın :)
Coooook teşekkür ederim canım. Amin insallahSorma 3 e katlamış resmen fiyatlarçok sevindim sizin adınıza şimdiden hayırlısı olsun inşallah meleğinizi yakın zamanda kucağınıza alırsınız
![]()
Ben öyle bir şey yapsam heralde benimki kafayı yedim diye düşünür net yani arada takılıyorum tekrar kına düğün mü yapsak diye de delirmişim gibi bakıyorGelinliği giy öyle bekle evde ben öyle yaptım bide güzel Bi tespih yaptırdım baş harflerimizi yazdırdım falan![]()
Bi kadehten bişi olmaz zaten icmeye vakitte kalmazAdam işe gidicek alkol olmaz![]()
O İşteyken molasına kadar zamanım olacağı için yemek yaparım diye düşündüm canım ama dediğinde haklısın balon fln bana da saçma geliyormadem sadece 2 saat, yemekle çok uğraşma bence. kendin bi pasta yapabilirsin, minik bişey.. yanında şampanya birer kadeh.
albeni katacak bir kıyafet, hafif makyaj.. kısa zamanı fazla giyinik geçirmeyecek şekilde yönlendirebilirsin.
erkekler mum, balon, vs pek sevmiyo.. yapmaları başka da, onlara yapmak bence gereksiz. ayy ne romantiiiik diyip göz süzmicek sonuçta..
hafif bi müzik, akşam saatiyse loş bi ortam yeterli..
sana kalmış tabi ama ben olsam kısıtlı zamanı yemek yiyerek geçirmem :) o yüzden pasta şammpanya fikrini attım. hem bi kadeh şampanya işe dönmesine de engel olmaz. bi de patlatma vs tam kutlama olur gibi.O İşteyken molasına kadar zamanım olacağı için yemek yaparım diye düşündüm canım ama dediğinde haklısın balon fln bana da saçma geliyor
Hmm evet şöyle bi gözümde canlardım da haklısın teşekkürler bunu aklımın bir köşesine not ettimsana kalmış tabi ama ben olsam kısıtlı zamanı yemek yiyerek geçirmem :) o yüzden pasta şammpanya fikrini attım. hem bi kadeh şampanya işe dönmesine de engel olmaz. bi de patlatma vs tam kutlama olur gibi.
Gece gece ne güldüm gül harika bir detay hemde ağzda hmmÜstünde kıyafet ykkken uzun bi hırka birşey giy kapıdan girdiği sürpriz de çıkar bitti gitti![]()
![]()
ağızda da bi gul
He bende Bi çekim daha yapalım diyorum benimkide kaçacak yer arıyoBen öyle bir şey yapsam heralde benimki kafayı yedim diye düşünür net yani arada takılıyorum tekrar kına düğün mü yapsak diye de delirmişim gibi bakıyor![]()
Detaylar önemli ağızda gül olmassa olmazzzzz:)Gece gece ne güldüm gül harika bir detay hemde ağzda hmm![]()
Valla ciddi ciddi yapalım dese heralde yine düğün yaparım düşününce çok eğlenceli geçti normalde ben ki düğünlere gitmek bile istemem kendi düğünüm içinde saçma ne gerek var ben zaten sevmiyorum diyodum güyaHe bende Bi çekim daha yapalım diyorum benimkide kaçacak yer arıyoama güzel oldu ben gelinlikle o atletle dans falan ettik
![]()
Valla bende yaparım hemde öyle Bi dağıtır deliririm ki fazla cozutamadım az ağır gelin oliyim dedim de yada Bi after parti falan giderdi beValla ciddi ciddi yapalım dese heralde yine düğün yaparım düşününce çok eğlenceli geçti normalde ben ki düğünlere gitmek bile istemem kendi düğünüm içinde saçma ne gerek var ben zaten sevmiyorum diyodum güya![]()