fikir sahibi olan bayanlar?

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
302
Puanlar
103
öncelikle konumun yeri burası mı bilmiyorum şimdiden affınıza sığıınıyorum.
6 seanslık epilasyona gidiyorum evet epey azaldı benim minik istenmeyen misafirler. bu cumartesi son seansıma gideceğim
1) epilasyona gitmeden bir gün önce jilet başlığıyla tüylerimi alıyorum.
2) göbek üstümü bir kere aldırdım kalanları epilatörle almıştım, bida çıkmadılar
3) acaba son seansıma gitmeden de epilatörle alsam tüyler de etkileşimi nasıl olur.
artık tamamiyle bitsin istiyorum. bu bi dert mi evet bayanların büyük derdi bence. bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim..

Hangi şehir ve hangi merkeze gidiyorsun canım? Sorduğun soruyla ilgili fikrim yok malesef :(

Lazer epilasyona giderken kesinlikle epilatör veya ağda kullanmamanız gerekiyor söylemediler mi hiçbir şey?

öncelikle konumun yeri burası mı bilmiyorum şimdiden affınıza sığıınıyorum.
6 seanslık epilasyona gidiyorum evet epey azaldı benim minik istenmeyen misafirler. bu cumartesi son seansıma gideceğim
1) epilasyona gitmeden bir gün önce jilet başlığıyla tüylerimi alıyorum.
2) göbek üstümü bir kere aldırdım kalanları epilatörle almıştım, bida çıkmadılar
3) acaba son seansıma gitmeden de epilatörle alsam tüyler de etkileşimi nasıl olur.
artık tamamiyle bitsin istiyorum. bu bi dert mi evet bayanların büyük derdi bence. bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim..
Bence bu kadar dayanmışsın biraz daha dayan ve jiletle al. zaten bilidğim kadarıyla epilasyondan bir kaç gün sonra dökülmeye başlayacak ki 6 seans sonunda baya azalmış olsa gerek.

Bence bu kadar dayanmışsın biraz daha dayan ve jiletle al. zaten bilidğim kadarıyla epilasyondan bir kaç gün sonra dökülmeye başlayacak ki 6 seans sonunda baya azalmış olsa gerek.

çok çok azaldı bacaklarda hiç yok geriye sayılacak kadar tüy var ama son seansımda bitsin istiyorum o yüzden ikilemde kaldım açıkcası.

Lazer epilasyona giderken kesinlikle epilatör veya ağda kullanmamanız gerekiyor söylemediler mi hiçbir şey?

söylediler tabiki ama göbek üstü bir seansta bitti epilatöre bağladım bende

söylediler tabiki ama göbek üstü bir seansta bitti epilatöre bağladım bende

Epilatör uyuyan kıl köklerini uyarır, bitmiş olsa da yeniden çıkabilir. Siz bilirsiniz ama kullanmasanız daha iyi.

Epilatör uyuyan kıl köklerini uyarır, bitmiş olsa da yeniden çıkabilir. Siz bilirsiniz ama kullanmasanız daha iyi.

yorumunuz için teşekkür ederim. ben acaba azaltır mı diye konu açmıştım iyiki açmışım yoksa alacaktım :)

konunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize

Back