• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir sadece

:duduk::duduk::duduk: 3.cocuk olursa benı kaldırıp bakırkoye goturun bırde heykel dıkın benı anın :KK70:
Haha haha haa😂😂
Yan odana da beni koysunlar😂
Ama bak su şartlar oluşursa dusunebilirim;
Bu cadalozlar büyüyüp okullu olup uslanacaklar
Hamileliği,yeni dogmus bebeği ozleyecegim
Tüm bunlar olurken ben 38 yaşi geçirmemiş olmalıyım tabi ve
Bebek bezi fiyatları dusecek, hihhiii🤪

Ben gebelik haberinin eş dışındaki ailelere ve çocuklara hamilelik biraz daha ilerledikten sonra verilmesinden yanayım.Hayatin doğal akışına uygun ama üzücü bir gelişme olduğunda çocukların toparlanması daha zor oluyor.Dilerim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ,sizin moralinizi bozmak ,agzinizin tadını kaçırmak değildi amacim ....sadece çocukların o ilk günkü coskusuna ,bir iki hafta sonra ise yaşadıkları yıkıma çok eşlik ettim 😔

Haha haha haa😂😂
Yan odana da beni koysunlar😂
Ama bak su şartlar oluşursa dusunebilirim;
Bu cadalozlar büyüyüp okullu olup uslanacaklar
Hamileliği,yeni dogmus bebeği ozleyecegim
Tüm bunlar olurken ben 38 yaşi geçirmemiş olmalıyım tabi ve
Bebek bezi fiyatları dusecek, hihhiii🤪
Sen cıddısın , ya ceyz hep cocuk mu bakacagız omrumuzun sonuna kadar. 38 de yap 5 senede koy ustune . Aha yaslandın

Sen cıddısın , ya ceyz hep cocuk mu bakacagız omrumuzun sonuna kadar. 38 de yap 5 senede koy ustune . Aha yaslandın
Dogru soze cevap bulamiyorum vallahi😊
Ama bak, 1.çocuk tek olduğu için en iyisini yapıyoruz, 2.olunca 'Büyüğüne yaptım buna da yapayim' diye paralaniyoruz. 3.olursa 'Allah'ım naptim ben' diyip koyveririz gider belki😂 Herkes rahatlar😂

bende eşimin doğum gününden bir gün önce öğrenmiştim 1 gün beklemiştim çook zor tutmuştum kendimi ama süprizi bozmamak adına çenemi tutabilmiştim. Bence bekleyin. hayırlı olsun bu arada :)

Doğum gününde yemeğe çıkarıp orada açıklayın bence güzel bir sürpriz olur :)

Back
X