fikir olsun die set ve bileziklerinizi resimli yayınlar mısnız

Takıların çok güzel canım.
Kelepçenin ve bileziklerin fiyatı ne kadar merak ettim

tesekkur ederım cnm :))) kelepçem bundan 1 sene once falan alındı yanı altının yukselmedıgı zamanlar 1850 tl idi simdi ne kadar eder bılmıyorum bılezıklere gelınce onlarda 23 gr yanı asagı yukarı bı tanesı 2400 tl falan eder herhalde

gerçekten çok guzeller canım..setin özellikle çok hoşş

kelepçen ve bileziklerin güzelmiş. ii almışın.. şuan altının yanına yaklaşılmıo canımm

AKABE KUYUMCULUK

benimkide bunlar eb23 kodu erzurumun meşhur burmaları kalpli olan model benim bileğim kalın olduğu için bunu seçtim hemde kullanımı çok kolay çengellii ince düşünmeyin 55 gr tanesi bnm dört tanesi bende

kızlar gözünüzü seveyim bu altınları evde tutmayın benim de szümde yaklaşık 200 gr.lık bilezik takıldı evde tutuyordum yaklaşık 10 gn önce oturdugumuz mahallede 8 eve güpe gndüz hırsız girdigini duyunca hemen bankada kasa kiralayıp götürdüm. lütfen, giden geri gelmez 240 liraydı kasa kirası ykb de verilmiycek bir para degil bu altınlarla kıyaslanınca yanlış anlamıycagınızı düşünüyorum

dogru soluosun cnm bnmkıler zaten kasada :)))

dogru soluosun cnm bnmkıler zaten kasada :)))

süper canım çok sevindim bak bu sabahta iş yerinden arkadaşım söyledi hafta sonu hırsız girmiş eve
Allaha emanet tabi ama tevekkülü senden takdiri Allahtan demişler.

evde zor cnm saklamak lojmandayken saklıyordumda şimdi korkuyorum oyuzden kayınvalıdemlere verdım onlar bı yolunu bulurlar

bileziklerin güzelmiş güle güle kullan.düz bileziklerin ve ortadaki çizgili bileziğin gramı nekadar.mahsuru yoksa söylermisin.onlar bozulduğunda fazla değer kaybetmiyo sanırım.

cnm duz olanlar 25 ıle 28 gr arası degışıyor tam bılmıyorum çok oldu alalı unuttum esımde yazıyor yanlız ıstersen ogrenırım.çızgılı olanda 45 gr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…