• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri fikir lütfen

wren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
18
0
86
Ankara
kızlar selam, sizce bu gelinlik modeli nasıl? üst tarafına eteğindeki çiçekten alttaki resimdeki gibi tek omuz yaptırmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• $DSC00585.jpg
    $DSC00585.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 87
  • $716vestidosdenovia2011f.jpg
    $716vestidosdenovia2011f.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 80
ikinci resmin üst tarafı gayet hoş ama ilk gelinliğin ayrıntılarını göremedim resim çok küçük büyüğünü yüklersen daha iyi yorum yapılır.

haklısın çok belli olmuo ama mesaj hakkım büyük resim yüklememe engel oluyor ne yazıkki:(

attachment.php

gelinlik güzel ama bence etek kısmı ya üstündeki gibi olsun yada sadece altındaki tülden olsun öyle yarım hos durmamıs bence ama sen begendiysen sorun yok omuzda yaptır hos durur

cok güzel gelinlikler var aslinda bence biraz daha geezin fena degil ama daha iyileri var

gelinlik güzel ama bence etek kısmı ya üstündeki gibi olsun yada sadece altındaki tülden olsun öyle yarım hos durmamıs bence ama sen begendiysen sorun yok omuzda yaptır hos durur[/QUOTE]

etek kısmı iki parça, aslında yakından bakınca böle üstü köüpk köüpk duruo, tüle geçiş kısmını da yavru ağzı renkli çiçeklerle yapmışlar cnm ama belki tamamen köüpk köüpk de hoş durabilir kaydirigubbakcemile5

canım fotoğraflar çok küçük
ama 2.deki omuzdan tek askı çok hoş
şık durur,beğendim
1.deki eteği pek sevmedim ben
kolay gelsin a.s.

cok güzel gelinlikler var aslinda bence biraz daha geezin fena degil ama daha iyileri var

evet cnm henüz ilk kez çıkıyoruz bakmaya zaten, öle fikir olsun diye gezdik.diğer yerlere de bakıcam inş ama bu görür görmez çok farklı gelmişti bana:) tabi yinede araştırmak lazım

bence tek aslısade olsa daha iyi.alt oldukça gösterişli zaten..

okypetecim üstü çok açık olunca bizimkiler birazcık surat asıo dao açıklığı kamufle için tek omuz istiorum aslındakaydirigubbakcemile3 yarım kol taktırtmaktansa tek omuz daha şık olur gibime gelmişti, ama bi giyip bakmakta lazım belki çok da açık durmaz omuz kısmı...boshayallersmile

canım fotoğraflar çok küçük
ama 2.deki omuzdan tek askı çok hoş
şık durur,beğendim
1.deki eteği pek sevmedim ben
kolay gelsin a.s.

minacım teşekkür ederim yorumların için. aslında etek kısmı yakından çok hoş duruo sanki böle krem şanti üzerindeymişsin gibi düşün kaydirigubbakcemile3 ama resim küçük olunca tabi çok net değil görüntüler:sm_confused:

omuzdan askı fotodaki hoş görünüo ama ben de nası durur bilemiorum, benm omuzlarım biraz genişte bakalım bi denemek lazıma.s

bence biraz daha bakın..
çok güzel modeller var..
ben pek beğenmedim açıkçası..

fikrin için teşekkürler, diğer modellere de bakacağım inş ama hep derler ya aklın ilk beğendiğinde kalır diye, bana da öle olur gibi gelio ya kısmet bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

içinize sinen olsun tabii..
önemli olan o zaten..
en başta sizin beğenmeniz önemli..
bende ilk üzerime denediğim ilk beğendiğimi hemen almıştım..

Back