fikir istiyorum..

bu samimi yorumunuz için teşekür ederim :) ama inanın bi çeyrek alcak kadar para kalmıyo bazen kenarımızda.. yinede ben düşünüyorum bişey taksakmı diye hala..

Kizlar basta altini ne kadar istersek bizim için ileride birikim oluyor benim Esim nisanliyken çok zorladi beni altini biraz daha fazla isteyin durumlarında var biraz daha yaparlar diye ben esseklik ettim istemedim daha doğrusu hicbisey istemedim sadece huzurum olsun yeter dedm tabi kayinvalidemde uyaniklik yapip 4cift bilezik bide set yapti tabi onlarda borca gitti şuan nisanli eltimeded yapmiyor çünkü oda istemedi ama tabi ben eltimi zorluyorum daha fazla istediye bi defa yapiliyo sonuçta ne koparirsak kâr.

[QUO ="sekerim00, post: 39280202, member: 483023"]bu samimi yorumunuz için teşekür ederim :) ama inanın bi çeyrek alcak kadar para kalmıyo bazen kenarımızda.. yinede ben düşünüyorum bişey taksakmı diye hala..[/QUOTE]
Canim akilli ol her ay alamiyorsan bile kenara köşeye at biriktir al ve sakin öyle bi hata yapma kendini ezdirme eltilerininde bi tarafini kaldirma lütfen ayy şuan seni öyle bi benimsedimki benim en yakin arkadaşı da boyle senin gibi kizin kafasina vura vura yola getirdim

Canim akilli ol her ay alamiyorsan bile kenara köşeye at biriktir al ve sakin öyle bi hata yapma kendini ezdirme eltilerininde bi tarafini kaldirma lütfen ayy şuan seni öyle bi benimsedimki benim en yakin arkadaşı da boyle senin gibi kizin kafasina vura vura yola getirdim[/QUOTE]

sanırım benimde yola gelmeye ihtiyacım var ve seni takdir ettim eltime daha fazla iste diyorum dediğin için benim eltilerim bizim olmadıysa onunda olmasın mantıgındalar

içimden geliyosa takarım
ama ben şu durumda takmazdım
istiyosan ikisine de birer takım götür (elbise) onu da millet içinde vermezsin

bebege bir zibin da mi alamiyorsunuz ?
sunneti olan cocuga da takin 20 lira nolucak ?

Cocuga altin, sünnete altin bana acaip sacma geliyo

Bebegin ne masrafi var da altin takiliyo? Okula basyalinca takilsin.mesela?

Hele sunnet , sacmaligin daniskasi? Cocuk kestiriyo diye ne masrafi yaw?

Hem gereksiz merasimler yaparlar hem de masrafa milleti ortak ederler altin beklerler

Sizin durumunuzda da cok sacma

Basit bi hediye alin yeter

mesaj alınmıştır teşekkürler :)

Asla takmazdım. Bebeğe bir takımı elbise sünnet lik çocuğa taş çatlasın 50 tl yeterde artar bile

Acaba k.v.taktigi bilezikleri ortak almis olabilirler mi?belki sizin haberiniz yok.yahut kayin pederiinle ortaklarmi..ortaklik varsa takmiyorlar da...

Asla takmazdım. Bebeğe bir takımı elbise sünnet lik çocuğa taş çatlasın 50 tl yeterde artar bile

evet kesinlikle haklısınız

Takmayın ve almayın ya da çok ucuz alın. 2 cesit elbiseye sinir oldum ben bile.

:)) ben bide hiç bişey yokmuş gibi bu insanlarla muhattap oluyorum yaa :))

Acaba k.v.taktigi bilezikleri ortak almis olabilirler mi?belki sizin haberiniz yok.yahut kayin pederiinle ortaklarmi..ortaklik varsa takmiyorlar da...

olamazlar çünkü alamayacaklarını kp söylemişler. ve eltim bi ortamda bi lafı açılmıştı bizde kp ne alırsa o takılır dedi.ama öyle bişey yok tabiki. vee bu altınların parasınıı eşim ve kv kendi birikimlerinden ödediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…