• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Fikir Beklıyorum. Yardım lütfen !!!

sdoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
111
162
53

Eklentiler

• $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_b.webp
    $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_b.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 77
  • $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_gardrop_b.webp
    $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_gardrop_b.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_karyola_b.webp
    $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_karyola_b.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 72
  • $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_kom.webp
    $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_kom.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_sifonyer_ayr_b.webp
    $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_sifonyer_ayr_b.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_sifonyer_b.webp
    $leylak_avangarde_yatak_odasi_takimi_sifonyer_b.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 69
ya ben beyaz hastası olduğum için pek beğendim diyemicem kusura bkma :26: ben de evlendiğimde koyu renk almıstım şimdiki aklım olsa kesin beyaz alırdm hastayım beyaz mobılyalara...

bence ikisi de çok tatlıı ben çok beğendim:16: bu renk olması iyi, koyu renk çok toz gösterir hem rengin tonu da güzel :)

Son düzenleme:
ya ben beyaz hastası olduğum için pek beğendim diyemicem kusura bkma :26: ben de evlendiğimde koyu renk almıstım şimdiki aklım olsa kesin beyaz alırdm hastayım beyaz mobılyalara...

Ben de beyazdan cok korkuyorum nışanlım yunus polis bu da gezici oldugumuzu gösterır daha şark görevimizde var o yuzden çok beyaz ve çok siyahtan kaçınmaya calısıyorum. En normalı ve en begendıgım model bu oldu rengı resımdekınden bıraz daha acık ahsap renk toz konusunda problem olacagını dusunmuyorum ama bakalım. Ayaklarının altının acık olması benım ıcın cok ıyı gelıyor cunku tasınmada ve temızlıkte rahat olacagımı dusunuyorum. Çok kararsızım tabı napcam bılmıyorum :/ Fikir için de ayrıca tesekkur ederım dikkate alıcam... ;)

Son düzenleme:
Çok hevesini kırmak istemem ama , fotoğraflardaki mekan gayet geniş bu kadar geniş bir oda da kullanamazsan çok iç içe girer mobilyalar ve kendini göstermez diye düşünüyorum. Ama daha da önemlisi nişanlın ve senin ne düşündüğü :34:

Çok hevesini kırmak istemem ama , fotoğraflardaki mekan gayet geniş bu kadar geniş bir oda da kullanamazsan çok iç içe girer mobilyalar ve kendini göstermez diye düşünüyorum. Ama daha da önemlisi nişanlın ve senin ne düşündüğü :34:

Evet cok haklısın oda geniş olmalı. Gerçi başka bir mobilya da seçsem aynı ebat ve parçalar var. Bilemiyorum ki napsam farklı geldıgı için cezbetti galiba etrafımda hep böyle bilindik ve klasik takımlar var. Bilemedimm ki çok zor işmiş bunlar :/ Yorum için çok teşekkürler :34:

evet oldukça zor . bende düğün arifesindeyim beğendiklerim gayet maliyetli veya dediğin gibi çok büyük arada kalıyo insan. İnşallah içine en sineni en güzelini alırsın. kolay gelsin :34:

mobılyayı süreklı benım bakıp durduğum bi model :) bende çok baktım bu mobilyaya ama evinin yeri uygunmu canım ? Geniş bi yatak odanın olması lazım yoks amoblya odada kaybolur ve kendini göstermez...Bir de avangard mobılyalar hoş oluyor bu ayak kısmı diyorlar sanırım o kısımları benim göz zevkimi bozuyor açıkçası...Ama dediğim gibi ben çok beğendim daha öncede kendimde beğenmiştim :) Alırsan eğer güle güle kullan

arkadaşım ben begenmedim ya kusura bakma nolur ama sanki modası geçmiş gibi duruyo renginden dolayı bide o üstündeki motif çok kaba sanki ama önemli olan sizin zevkiniz tabi:)

Yorumlarınız için teşekkür ederim bu salı gidip herseye bakıcam umarım daha guzel bısey bulurum ben de beyaz mobılyadan hiç hoşlanmam her yer beyaz mobılya sürekli taşınma sorunum olacağı için nişanlımın meslegınden ötürü zaten tercıh etmem beyazı. Bakalım napcam ama itiraf etmek gerekırse yakından da gördüğüm için aklım hep bu mobılya da :14:

Son düzenleme:
Back
X