- 23 Temmuz 2024
- 38
- 12
- 3
- Konu Sahibi ranasevincc
-
Evlilik için değil de hani normal ilişkide sadakat problemi olur mu anlamında sordumOncelikle bu kisiyle sevgili olsan bile evlilige gidecegini nerden biliyorsun?
Yaşlar 20, kimse ciddi dusunmez bu yaslarda
Ama insanin da bi durusu olmali
Boyle abaza gibi her kiza yuruyene de mantikli bir kiz olarak ask mask besleme zaten yav
İnsan yedisinde neyse yetmişinde odur.Fakat sevdiğim kişi hiç tanımadığı bir fake hesaba yürüyebilen klasik erkeklerden biri.
Yanlış anlaşıldı herhalde. Sevgilim değil ama böyle hani daha hoşlantı ve utanç çekingenlik dönemindeyiz tam rahatça flört bile değiliz. Bu dönemde böyle olması yüzünden rahat ilerleyemedim zaten.İnsan yedisinde neyse yetmişinde odur.
Sevgilinin karakteri çöp
Hoşlandığı biri varken böyle yapması normal mi yani ciddi olmadığımız vs için alttan alınabilir miSenin 20 yaş olgunluğun ile karşı tarafın olgunluğu aynı değil… Erkekler çok geç olgunlaşıyor tam ergen hovarda dönemi…
Üzerinde duracağın bir konu olmamalı…
Senden hoşlandığını mı iddia ediyorHoşlandığı biri varken böyle yapması normal mi yani ciddi olmadığımız vs için alttan alınabilir mi
Evet kendisi beni dönem dönem arkadaşlarına takip ettiren biri nerde ne yapıyorum ondan haber almak için ve tanıdık tanımadık herkese bu kızı seviyorum tarzı konuşuyor haberim var benim de doğal olarak ama yanıma tam gelip açıklamayacak kadar korkak fakat takip ettirecek kadar cüretkar hoşlanıyor bariz ama gelemiyorSenden hoşlandığını mı iddia ediyor
Ben karşılıksız sanıp yorum yaptım, madem bu kadar hoşlanıyor milleti ne diye takip ediyor düdük?Evet kendisi beni dönem dönem arkadaşlarına takip ettiren biri nerde ne yapıyorum ondan haber almak için ve tanıdık tanımadık herkese bu kızı seviyorum tarzı konuşuyor haberim var benim de doğal olarak ama yanıma tam gelip açıklamayacak kadar korkak fakat takip ettirecek kadar cüretkar hoşlanıyor bariz ama gelemiyor
kıyamisuuuu olmuş ya sadakat problemi canım benim kendin yazdın konudaEvlilik için değil de hani normal ilişkide sadakat problemi olur mu anlamında sordum
Bilmiyorum hem takip ettiriyor ölüyor merakından hemde gelemiyor yanıma tamBen karşılıksız sanıp yorum yaptım, madem bu kadar hoşlanıyor milleti ne diye takip ediyor düdük?
Yazdım üsttearanızda birşey yok mu sevdiğim insan yazmışsın sevgili değil misiniz?
dengesiz bir tip bence uzak durmalısınızBilmiyorum hem takip ettiriyor ölüyor merakından hemde gelemiyor yanıma tam
fark ettim ama bence çok dengesiz çok bulaşmayın derim.Yazdım üstte
Tam aramızda bir şey yok diye böyle yapması normal mi diye merak etmiştim. Ben de biraz uzak duran biriyim reddetmemden korkmuş olabilir. Çekinmiş olabilir. Çalma listeleri falan yapmış kapağına gözlerimi koymuş yeni biraz.fark ettim ama bence çok dengesiz çok bulaşmayın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?