• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almak istiyorum ?

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Daha önce bahsi geçen ilgili konu açtığım eski sevgilim 2 gün önce mesaj attı tekrar konuşalım deneyelim olacağımıza inanıyorum bu sürede birbirimize olan güvenimizi belki geri kazanırız ama olmazsa da kötü düşünme benim hakkımda yazdı bende tekrar denemeyi kabul ettim çıkmıyoruz konuşuyoruz fakat daha 1 gün olmadı konuşmaya başladığımızdan beri soğuk soğuk cevaplar veriyor bende aynı şekilde karşılık veriyorum,bi konu için geçmiş olsun yazdı sağol yazdım ve görüldü attı 1 gün geçti hâla yazmadı sizce amacı ne benim yazmamı yalvarmamı mı bekliyor ben bi türlü anlam veremedim ama kafayı çok taktım moralim yerle bir oldu :110:

Koronadan sebep sıkıldı da mı yazdı acaba? Neden ayrıldınız?
Eski sevgilisi mesaj atınca benden ayrılmıştı tabi ilk barışalım demesinde kabul etmedim affedilebilir birşey değil ama hâla bir şeyler hissettiğimden tekrar olmayı kabul ettim sonrasında böyle oldu işte

Daha önce bahsi geçen ilgili konu açtığım eski sevgilim 2 gün önce mesaj attı tekrar konuşalım deneyelim olacağımıza inanıyorum bu sürede birbirimize olan güvenimizi belki geri kazanırız ama olmazsa da kötü düşünme benim hakkımda yazdı bende tekrar denemeyi kabul ettim çıkmıyoruz konuşuyoruz fakat daha 1 gün olmadı konuşmaya başladığımızdan beri soğuk soğuk cevaplar veriyor bende aynı şekilde karşılık veriyorum,bi konu için geçmiş olsun yazdı sağol yazdım ve görüldü attı 1 gün geçti hâla yazmadı sizce amacı ne benim yazmamı yalvarmamı mı bekliyor ben bi türlü anlam veremedim ama kafayı çok taktım moralim yerle bir oldu :110:
yahu önce bi deyin ki "benim konumu bu kadar insan bu koca sitede aklında tutmak zorunda mı?". :işsiz: ex'ten next olmaz.koronadan sıkılmış yazmıştır.

Eski sevgilisi mesaj atınca benden ayrılmıştı tabi ilk barışalım demesinde kabul etmedim affedilebilir birşey değil ama hâla bir şeyler hissettiğimden tekrar olmayı kabul ettim sonrasında böyle oldu işte
Demek ki eski sevgilisi tekrar yazmış. Kendinizi yedek konumunda bulundurmayın. Adam havalanmış siz kabul edince.

Size müstehak o zaman. Eski sevgilisi mesaj atınca sizden ayrılan birini ne diye kabul ediyorsunuz?. Durduğunuz kabahat. Ne zaman istese koşa koşa gideceksiniz. Adam da farkında bunun.

Daha önceden sevgilisi mesaj attığı için ayrılmıştı
Ve sizde tekrar başlamaya mı karar verdiniz onunla? Bana eski sevgilimde yalvardı tekrar başlıyalım diye gururumu ezdirmedim oda eski sevgilisine yazmıştı hep o aklındaymış meğer resimlerine bakarak uyuyormuş ben bunu öğrenince sinir krizi geçirdim neden affettiniz? Neden onun elinin altındaymışsınız gibi davrandınız? Tabiki soğuk yapar nasıl olsa ona tekrar dönersiniz kafasına girmiş kesin olarak bitirin erkek mi yok 1 yıl oldu ayrılalı hala yazmaya çalışıyor bana özürler diliyor başkalarıyla da çıkmayı ihmal etmiyor tabi ama onlardan ayrılıp tekrar bana yazıyor olay bundan ibaret kısaca size değer verseydi sevseydi utanırdı yazmaya yada sürekli yazardı ihmal etmezdi yaptığı şeye bakın hele merkeziniz yapmayın erkekleri hepsi aynı bir heves uğruna gidiyolar eskilere olmayınca başkalarına gidiyorlar ve yalnız kalmadıkça yazmıyorlar inanın yalnız kalmasa yazmazdı size.

Gururuna olan saygın, milletin sana saygı duymayan bebesıne duyduğun sevgiden buyuk olsun.

Eski sevgili işin içine girdiğinde işler çok acı bir duruma dönüşebiliyor.
Mesajı siz mi yakaladınız bilmiyorum ama eğer haberiniz olmasaydı ve görüşmelere devam etselerdi nolacaktı?
Şu an bile görüşüp size yalan söyleyebilir.
Görünmez bir rakiple mücadele edip ödül mü kazanmaya çalışacaksınız?
Bu size haksızlık değil mi?
Yazık etmeyin kendinize.

Canım böyle şeylere karışmayı hiç sevmem çünkü bu senin hayatın ancak gel gör ki bu tecrübeler varya çok çok önemli aynı yoldan geçmişiz hani sen bir şans bense kırk kere şans verdim ne oldu şimdi başkasıyla evli beni surundurdu kapısında el kızıyla bir görüşte hemen yüzük takip evlendi asla asla geri dönme ben şimdi okadar pişmanım ki hiç mi gururum Yok tu benim suçum buna ben izin verdim kimse değil sen sen ol aynı bozuk yoldan iki kez gitme bir yerleri şişiyor millete de de seni rezil ediyorlar daha neler duyarsın ÜZÜLÜRSÜN olmayacak iş olaydı zamanında olurdu zaten sana ben adam değilim diye sinyal veriyor sonra benim gibi başını duvarlara vurmak istemiyorsan yol ver ki öyle bir şekilde ama sanki hayatında böyle biri hiç hayatını calmamis gibi hiiiic cevap verme arasın MS atsın kirktane değil cevap vermek engelleme bile hiç birşey yapma o attıkça hiç okumadan direk sil o anlar zaten benim yapamadığımi inşallah sen yaparsın

hayir sizleride anlamiyorum konu aciyosunuz kirk bin ogut veriyoz yapma barisma etme diye sonra geri bir mesaj basa donuyorsunuz bize de yazik yani 😏
boyle olacagi bastan belliydi zaten bekliyordun ki

Öncelikle Kimse lütfen dini meselelerden dolayı yorum yapmasın herkesin kendi tercihi bende böyle tercih ettim.erkek arkadaşımla uzun süredir bir ilişkimiz vardı gayet de güzel ilerliyordu ben ailemin zoruyla 2 kere ayrılmak zorunda kaldım ama en fazla 6 saat sürdü ve barıştım kendisi de bana yalvarıyordu,sonra biz anal ilişki yaşadık kendisinin de benim de ilkiydi,Şuan üniversite sınavına hazırlanıyor ve bir kere benden bu bahane ile ayrıldı ısrarımla devam ettik,sonra bi kaç gün geçti yapamıyorum artık dedi yine ayrıldı,2 gün oldu eski sevgilisinden mesaj geldi ayrıldığımızda gidip ona yazmış bende de vardı hesabı ama attığında cevap vermemiş gelip benimle barıştı barıştıktan sonra hesabındayken geldi mesaj gördüm hesabın şifresini değişti ben yine ayrıldım ama pişman oldum eski sevgilisine yalvarmasına rağmen yine ısrarımla barıştık,artık bensiz yapamadığını anladığını ve bundan sonra benimle olmak istediğini söyledi eskisinden de güzel gidiyorduk bugün ayrılırsak kendine birşey yapmayacaksın diye mesaj attı bende ayrılmak istiyorsan bırak yapmam dedim böyle benden 4 kere ayrıldı hâla her şeye rağmen onu seviyorum acaba pişman olup döner mi ya da Unutur mu?ben nasıl unutabilirim ne yapmalıyım kimseyle konuşamadığımdan bu konuyu buraya yazdım,rica ediyorum sizden yapmasaydın vs gibi yorumlar yapmayın 🙏🏻Az önce mesaj atan eski sevgilisini takip etmeye başlamış

Yeni üyelik 5 mesaj, biri “ anal ilişki konulu” iki başlık...
gizemliasli gizemliasli benneyanginlargordum benneyanginlargordum

Canım böyle şeylere karışmayı hiç sevmem çünkü bu senin hayatın ancak gel gör ki bu tecrübeler varya çok çok önemli aynı yoldan geçmişiz hani sen bir şans bense kırk kere şans verdim ne oldu şimdi başkasıyla evli beni surundurdu kapısında el kızıyla bir görüşte hemen yüzük takip evlendi asla asla geri dönme ben şimdi okadar pişmanım ki hiç mi gururum Yok tu benim suçum buna ben izin verdim kimse değil sen sen ol aynı bozuk yoldan iki kez gitme bir yerleri şişiyor millete de de seni rezil ediyorlar daha neler duyarsın ÜZÜLÜRSÜN olmayacak iş olaydı zamanında olurdu zaten sana ben adam değilim diye sinyal veriyor sonra benim gibi başını duvarlara vurmak istemiyorsan yol ver ki öyle bir şekilde ama sanki hayatında böyle biri hiç hayatını calmamis gibi hiiiic cevap verme arasın MS atsın kirktane değil cevap vermek engelleme bile hiç birşey yapma o attıkça hiç okumadan direk sil o anlar zaten benim yapamadığımi inşallah sen yaparsın
Bizde yapma etme diyoruz ama yok yani. Bu konu sahibi de yapmayacak. En ufak ışık görünce koşarak gidecek

Biraz daha bekle
Eskisi yazınca seni terketmiş ama bu büyük aşkınızı yıkmamalı
Eğer ki senle sevgiliyken onunla nişanlanırsa işte o zaman ayrılmayı düşünebilirsin

Saçmalık. Böylesi rezil bir hataya rağmen barışmayı kabul etmişsiniz. Kendinize saygınız olmazsa karşınızdakinin de size saygısı olmaz.
Yürütülebilecek bir ilişki değil, anlık yanlış karar verdim diyin direk bitirin. Kendiniz için

Back