- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
- Konu Sahibi Mavilibulut
İlk önce yağ bazlı temizleyici ile yüzünüzü yıkıyorsunuz. Sonra da su bazlı temizleyici ileAha kız o nee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk önce yağ bazlı temizleyici ile yüzünüzü yıkıyorsunuz. Sonra da su bazlı temizleyici ileAha kız o nee
Benim cilt bakımı konum var aslında. Orada baya konuşuldu. Konuyu okursanız baya faydalı olacaktır. Çünkü bu bakım konusu çok genişBenim aldıpım ürünlerle yapılmazmı yani eğer yapılırsa önce nasıl başlamalıyım yüzğmğ yıkayıp pembe peeling sonra kil sonra suyla yıkayıp yağla masaj sonra trkrar yıkama jeli yonik nemlendirme mi? Birde temizleme yağını ilk defa duydum kullanınca durulama istiyormu ve günlük rutine eklenebilirmi
İnanılmazz geniş hemdeBenim cilt bakımı konum var aslında. Orada baya konuşuldu. Konuyu okursanız baya faydalı olacaktır. Çünkü bu bakım konusu çok geniş
İnanılmazz geniş hemde
Bana başlangıç için önerirmisin bi tane ve aşamaları doğru anlamışmıyımİlk önce yağ bazlı temizleyici ile yüzünüzü yıkıyorsunuz. Sonra da su bazlı temizleyici ile
Bakıcam bunaPopüler Konu - Cilt bakımı rutinimiz 💆♀️
Siz istediniz ben açtım. e açtıysam o zaman hep beraber bir rutin oluşturalım ne dersiniz. O zaman çıkın çıkın gelin DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ. MUTLAKA YAZ KIŞ GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSAK BİLE GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. CİLDİ LEKELENDİREN IŞINLARDIR Benim cildim yazın yağlıya...www.kadinlarkulubu.com
Şimdi en basit rutini şöyle ;C Calcifer ay yarısın akadar okudum da ne o öylee ya beynim yandı hele almanyadan birisi yazmıl ya o kadar şeyi her gün mü sürüyoruz neyi ne zaman kaç gğn arayla sırası ne olarak yapılacak gibi bi yazı yokmu yaa ne kadar bilgi dolusunuz size basit gelen şeyler bana şifre gibi özetini başlangıç için bilgisiz biri olarak anlatırmısın rica etsem ne almalıyım nasıl kullanmalıyım, birde yağlı temizleyici gğneş kremi temizliği içim şart sanırım önce onunla silip sonra mı temizleme jeli. Cildim yaşlanmadan korumak istiyorum
Teşekkür ederimŞimdi en basit rutini şöyle ;
Cildini temizle
tonikle
Nemlendir
Güneş kremi sür
Haftada 1 2 kil maskesi yap
Hangi maskeyi kullanıyorsunuz acaba?Hımm anladım. Ben maske yapıyorum onun için. Küçükten büyüğe kaç kişi yüzüne naptın beyazlamis, ay gibi parlamış vs diyor. Bu metotta çok urun varmış.