• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji olabilir miyim

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
705
268
103
İyi akşamlar herkese. Benim yaşadığım bir travmadan sonra inanılmaz ağrılarım olmaya başladı. Bütün vücudum ağrıyor. Belim sırtım omuzlarım bacaklarım kollarım hatta parmaklarıma bile ağrı giriyor. Aşırı halsizliğimde var. Araştırma yaptığımda bu hastalığı gördüm. Acaba konu hakkında bilgisi olan var mı. Fibromiyalji olup olmadığını nasıl anlarım ve bunun bir tedavisi varmıdır doktora gitmem gerekir mi

İyi akşamlar herkese. Benim yaşadığım bir travmadan sonra inanılmaz ağrılarım olmaya başladı. Bütün vücudum ağrıyor. Belim sırtım omuzlarım bacaklarım kollarım hatta parmaklarıma bile ağrı giriyor. Aşırı halsizliğimde var. Araştırma yaptığımda bu hastalığı gördüm. Acaba konu hakkında bilgisi olan var mı. Fibromiyalji olup olmadığını nasıl anlarım ve bunun bir tedavisi varmıdır doktora gitmem gerekir mi
Merhaba arkadaşım bende bu şikayetleri yaşayıp fibromiyalji olduğumu düşünüyordum ancak graves olduğumu öğrendim. Mutalkaa bir dahiliyeye gidip hormonlarına baktirmani tavsiye ediyorum

Back