Hepinize en içten merhabalar arkadaşlar, konuyla hem alakasız hem de alakalı, ben 5 yıl önce kapalı ameliyatla kist ve miyom aldırmak niyetiyle ameliyata girip, uyandığımda sezaryen dikişli buldum kendimi. Bu arada çocuğum yok! Miyom idrar keseme çok yakın olduğu için, doktor "efendi" açık ameliyatı uygun görmüş!!! Neyse olan oldu. Aradan 2 yıl geçti ve benim ağrılarım tekrar başladı. Son 3 yıldır toplam 12 doktora gitmişim, devlet ve özelde. Ne kadar para harcadığımı hesaplamadım. Bir sürü ilaç denediler ve çokça yan etkisini yaşadım, kurdeşen dahil! Son çözümleri; menopoza kadar ağrı kesici. 2. ameliyatı hiçbiri önermedi. Zaten ilk ameliyatımdan dolayı yapışıklık olduğu için bu sıkıntıyı yaşıyormuşum. Bu ameliyatı olan herkes bunu yaşarmış. E benim sürekli hiç kesilmeyen ağrım oluyor, ortalama günde 3 ağrı kesici ile yaşıyorum, eee böbreklere karaciğere neler oluyor bu arada? Yaşım 46. En az 10 yılım var menopoza! Doktorlardan umudu kesince duyduğum herşeyi denemeye başladım (şaman ayini dahil)
2 AY ÖNCE çocukluk arkadaşım bana bir bant tavsiye etti. Onun fibromiyalji ağrılarını bitirmiş. Ya bırak Allasen dedim, bi kağıt parçası bana ne yapabilir ki!!! Israr etti denedim. Bandı kullanmaya başladım. 8.GÜNDEN İTİBAREN AĞRI KESİCİ ALMIYORUM!!! ÇOK ŞÜKÜR AĞRIM YOK ARTIK
Hala almıyorum ama bandı kullanmaya dvm ediyorum.. Ağrılarım bitti ama sorunu tamamen çözmesi için kullanmaya dvm ediyorum.
Bundan başka annemde skolyoz vardı ( 30 yıllık bi illet! Omurgası S şeklinde, öne ve sola eğik duruyordu) Anneme de kullandım bandı. 13. gün annemin dik durduğunu BEN farkettim. Ayrıca dizlerine de yapıştırıyorum bandı, çünkü dizde sıvı kaybı vardı 2 kere enjeksiyon yaptılar, işe yaramadı, ameliyatla platin takacaklardı kabul etmedi. Ve şimdi artık diz ağrıları da bitti, her gün 1 saat rahatlıkla yürüyüş yapabiliyor. Ve gerçekten çok mutlu. Valla isteyen istediğini söylesin ama sistem hep küreselcilere çalışıyor ve ben bu sistemi yenmeye çalışıyorum. Ne doktorlara ne ilaçlara zerre güvenim kalmadı.
Ben bu bandı kullanmaya ve İNSAN olarak tavsiye etmeye dvm edicem, çünkü bu benim için bir MUCİZEDİR!!!
Ve ltf insanoğlu önyargılarını bi kenara bırakıp bu mucizeyi bi kere deneyimlesinler!!!
Youtube da yüzlerce video var bu bantla ilgili. Şeker hastalığı, ms, parkinson, bel ve boyun fıtığı, kas yırtılmaları, menisküs, migren, horlama, uyku düzensizliği, zayıflama bantları (4 ayda 30 kilo veren var) vs.. Aklınıza ne gelirse...