- 27 Ağustos 2018
- 190
- 185
- 33
- 36
Sen tamamen iyileşsen de yine yaptırmam çok korkuyorumKuru igneleme de devam edildiginde cok iyi somuc veriyormus nedrn kimse bu zamana kadar denemediki. 3 aydir cekiyorum ama 3 asir gibi geldi.Burda devlet hastanesinin agri polikinliginde yapiyolar gidicem sonuclari yazafm
Neyden korkuyosunSen tamamen iyileşsen de yine yaptırmam çok korkuyorum
Yapmayan agri yok canim agrimayan tek yerimi gosterememArkadaslar merhaba,
Bende bu grubu yeni fark ettim. Kafa derimden ayak parmaklarima kadar agri var bende de. Birde kulak agrisi yapiyor arada. Sizde de bu durum var mi?
Bende çıktı mide yanması ve reflü belirtileri falan var endoskopi korkumdan gidemiyorum doktoraArkadaslar sizde de bu hastaliktan sonra mide yanmasi, gastrit gibi problemler cikti mi?
kabızlık olduysan tahrişten de kanama oluyor . tabi aksatmamak gerekliBenim gaitada helicobactee pyriori denen bi bakteri cikti. Endoskopik muayenede istedi doktorum. Ama malum devlet hastaneleri kac tarih sonraya attilar...bugunde diskidan kan gelince cok korktum. Geciktirmeden gidin sizde..
kızlar 2 haftadır hafta da 1 gün olmak üzere aletli platese gittim bir çok ağrım hafifledi . bağırsak sıkıntım oluyordu bağırsak iritbali vardı gittiğim günden beri bağırsaklarım düzene girdi . aletli platese gidemezseniz bile evinizde yapabildiğiniz esneme egzersizlerini yapmanızı öneririm
Yemek borumda yanma var benimde bugün her gün farklı bir şey çıkıyor kafayı yememek elde değilUyku problemlerinizi nasil hallediyorsunuz? Ben her 2-4 saatte bir kalkiyorum hala. Kediotu icmeme ragmen. Uyku ilaclari pek bir ise yaramiyor bende.
Azcik netten bakayım dedim bakmaz olaydım kendime bir sürü hastalık buldum simdire ona taktım resmen psikolojimizle oynuyor bu hastalıkSormayin...bugun benimde yanma, oksuruk, bogazd bir sey takili hissi falan var...
Bakmayin internete...ayni sikinti bende var. Siz yine doktora gidin ama buyuk ihtinal fibrodur.Azcik netten bakayım dedim bakmaz olaydım kendime bir sürü hastalık buldum simdire ona taktım resmen psikolojimizle oynuyor bu hastalık
spor canım kesin çözüm bu spor yaptığımda dinç kalkabiliyorumAllah rizasi icin dogru duzgun uyku uyuyup sabah dinc kalkaniniz var mi bu hastalikta? Neler yapiyorsunuz bunun icin?
Fibronun özelliği zaten o uyku sıfır sabahta ağrı ile beraber uyaniyorsunAllah rizasi icin dogru duzgun uyku uyuyup sabah dinc kalkaniniz var mi bu hastalikta? Neler yapiyorsunuz bunun icin?
En yakin zamanda basliycam bende o zaman. Tesekkurlerspor canım kesin çözüm bu spor yaptığımda dinç kalkabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?