- Konu Sahibi Ruzgar8643
-
magnezyum konusunda araştırıp okuyun . Ben fibromiyalji ağrılarından yürüyemez duruma gelmiştim aynı zamanda şiddetli migren. Uzun araştırmalarımın sonunda magnezyum almaya başladım ve kısa sürede düzeldim. magnezyum mucizesi adı altında kitap var onuda okudum. Benim için gerçek bir mucize oldu.Konunun yeri burasi değil biliyorum ama yerine açarSam belki görünmez diye buraya açtım. İnşallah taşınmaz. 17yıldır bu hastalığım var öğretmenim çalışmak zorundayım 8 yaşında oğlum var ama artık onunla bile ilgilenemiyorum. Antidepresan kuru iğne Akupunktur hacamat masaj hepsini denedim her yıl daha artıyor sol tarafım tamamen tutuk ve kalbime baskı yapıyor. Yaşamak istemiyorum. Varmı kurtulan ağrıları azalan. Ve bu hastalık bende kronik depresyon da oluşturdu. Ümitle yardım bekliyorum.
Babam geciridi bel fıtığı ameliyati sonrasi bacak ağrısından kurtulamadi. Siyatik. Doktorlar bunun artik romatizmal agri oldugunu soyledi. Bizde ameliyatta hatami oldu diye üzülüyor duk ve doktor aynen magnezyum verdi kendisine iyi hissetti su ara gorusmedim nasil bilmiyorum ama magnezyumun agrilar uzerinde etkisi var bencede hattta siddetli adet agrisi cekenlere de veriliyor diye biliyorum.magnezyum konusunda araştırıp okuyun . Ben fibromiyalji ağrılarından yürüyemez duruma gelmiştim aynı zamanda şiddetli migren. Uzun araştırmalarımın sonunda magnezyum almaya başladım ve kısa sürede düzeldim. magnezyum mucizesi adı altında kitap var onuda okudum. Benim için gerçek bir mucize oldu.
Magneztumun formu cok önemli bazı magnezyum tuzlarının vucut tarafından emilimi cok az o yuzden etkiside cok az olacaktır. o yuzden babanız emilimi iyi olan bir formunu alsın diye tavsiyede bulunacağım nacizaneBabam geciridi bel fıtığı ameliyati sonrasi bacak ağrısından kurtulamadi. Siyatik. Doktorlar bunun artik romatizmal agri oldugunu soyledi. Bizde ameliyatta hatami oldu diye üzülüyor duk ve doktor aynen magnezyum verdi kendisine iyi hissetti su ara gorusmedim nasil bilmiyorum ama magnezyumun agrilar uzerinde etkisi var bencede hattta siddetli adet agrisi cekenlere de veriliyor diye biliyorum.
Tesekkur ederim bunu bilmiyordum. SagolunMagneztumun formu cok önemli bazı magnezyum tuzlarının vucut tarafından emilimi cok az o yuzden etkiside cok az olacaktır. o yuzden babanız emilimi iyi olan bir formunu alsın diye tavsiyede bulunacağım nacizane
Ben varım yol 2021 hala sorunlar devam mıMerhabalar bende aynı dertten müzdaribim.Özellikle sol tarafımda aşırı ağrılarım oluyor özelliklede kalbimin üstü göğsüm kolum boynum ve kürek kemiği arası ilk başlarda acaba kalp krizi mi geçiriyorum diye defalarca acillere gittim ekg ler kan tahlilleri herşey temzi çıkıyordu onla yetinmeyip kardiyolojiden randevu alıp efor eko çektirdim temiz çıktı gitmediğim doktor kalmadı her doktor psikolojik dedi en sonunda psikaytra gittim yaygın anksiyete bozukluğu ve fibromiyalji çıktı antidepresan verdi ama yan etkileri çok ağır olduğu için kullanamadım çünkü çalışan bir bayanım.Ynai hayatımı o kadar etkiliyoki hergün kendi kendime teşhis koymaya başladım acaba kalp krizimi geçiriyorum acaba kansermiyim diye iyice allak bullak oldum şimdie sol göğsümde yara varmış gbi koltık altından gelen sancılarım var göğüs ucuma kadar ağrım oluyo doktora gittim önemli bişi değil gbi duruyo ama ultrason çekelim dedi cumartesi çektircem ki 6 ayda birde meme ultrasonu çektiriyorum zaten çok şükür şimdiye kadar bişi çıkmadı bu durumu yaşayan varmıdır acabaaa??
Hamilelikte zorlandiniz mi bende maalesef bu hastaliktan muzdaribimBen varım yol 2021 hala sorunlar devam mı
Bi sıkıntı yaşamadım şükürler olsun aksine ağrılarım yok oldu muhtemelen vitamin desteği de olabilirHamilelikte zorlandiniz mi bende maalesef bu hastaliktan muzdaribim
Vitamin destegi neler aldinizBi sıkıntı yaşamadım şükürler olsun aksine ağrılarım yok oldu muhtemelen vitamin desteği de olabilir
benmimde aynı bir romatizma durumu var ama teşhis koyulamadı halaSanki beni ve yaşadıklarımı anlatıyorsunuz. Bunları geçen yıl birebir yaşadım. Bu yıl ağrılarım leğen kemiğim ve sırtımın alt taraflarında. Hangi doktara gideceğimi şaşırdım. Birde gidip hiçbirşeyiniz yokmuş gibi davranılması insanı yoruyor. Sanki benim hayalet bir hastalığım var. Ağrılarımı ve yaşaduklarımı yeteri kadar anlatamıyorum. Gerçekten çok yoruldum. Birde bemim ağrılarım mart nisan aylarında artış gösteriyor. Sizlerinde ağrılarının tavan yaptığı bir dönem var mı?
Gıda hassasiyeti olduğu içinGluten neden ?
Bende fibromiyalji hastasıyum ve luan gebeyim bebeğe bşr zararı olurmu die bi korku oluştu sizin yazınızı gmrünce rahatladım brz uzun süre olmuş ama gebelikte ağrılarınız oldumu bi ilaç fln kullandınızmıBende fibromiyalji hastası olarak gebelik geçirdim çalıştığım halde çok rahat bir hamileligim oldu bulantı yorgunluk normal döneminde daha fazlaydı diyebilirim hatta 37. haftada izne ayrıldım doğumdan sonrada iyi gibiydim ama beslenme ve uyku düzensizliği yüzünden şuan çok fenayım son iki haftadır bacaklarım felaket ağrıyor demem o ki gebelikten korkmayın ama bebekle veya evle ilgilenecek bir yardımcınız olursa hastalık zorlamaz
Bende fibromiyalji hastasıyım ve şuan gebeyim bebeğe bi zararı olurmu die bi korku oluştu sizin yazınızı gmrünce rahatladım brz uzun süre olmuş ama gebelikte ağrılarınız oldumuBende fibromiyalji hastası olarak gebelik geçirdim çalıştığım halde çok rahat bir hamileligim oldu bulantı yorgunluk normal döneminde daha fazlaydı diyebilirim hatta 37. haftada izne ayrıldım doğumdan sonrada iyi gibiydim ama beslenme ve uyku düzensizliği yüzünden şuan çok fenayım son iki haftadır bacaklarım felaket ağrıyor demem o ki gebelikten korkmayın ama bebekle veya evle ilgilenecek bir yardımcınız olursa hastalık zorlamaz
Bende luan hamileyim ve bebeğime bi zararo olurmu die endişeleniyorum bikaç gündür ağrılarım var siz neler kullandınız gebelikle sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükürBi sıkıntı yaşamadım şükürler olsun aksine ağrılarım yok oldu muhtemelen vitamin desteği de olabilir
Doktorun verdiği vitaminleri kullandım ama fibromiyalji için dogru magnezyum kullanmak gerekiyor bu ağrılar için magnezyum malat kullanıyorum şuan gebelikte doktorun verdiği moms vital vitamin takviyesi demir d ilaçları kullandım bende hiç ağrı olmadı dogumdan sonra aşırı yüklendi ağrılar oda magnezyum malat ile geçti Allah yardımcınız olsunBende luan hamileyim ve bebeğime bi zararo olurmu die endişeleniyorum bikaç gündür ağrılarım var siz neler kullandınız gebelikle sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür
TesekkürlerDoktorun verdiği vitaminleri kullandım ama fibromiyalji için dogru magnezyum kullanmak gerekiyor bu ağrılar için magnezyum malat kullanıyorum şuan gebelikte doktorun verdiği moms vital vitamin takviyesi demir d ilaçları kullandım bende hiç ağrı olmadı dogumdan sonra aşırı yüklendi ağrılar oda magnezyum malat ile geçti Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?