Fibromiyalji den kurtulabilen varmı

magnezyum konusunda araştırıp okuyun . Ben fibromiyalji ağrılarından yürüyemez duruma gelmiştim aynı zamanda şiddetli migren. Uzun araştırmalarımın sonunda magnezyum almaya başladım ve kısa sürede düzeldim. magnezyum mucizesi adı altında kitap var onuda okudum. Benim için gerçek bir mucize oldu.

Babam geciridi bel fıtığı ameliyati sonrasi bacak ağrısından kurtulamadi. Siyatik. Doktorlar bunun artik romatizmal agri oldugunu soyledi. Bizde ameliyatta hatami oldu diye üzülüyor duk ve doktor aynen magnezyum verdi kendisine iyi hissetti su ara gorusmedim nasil bilmiyorum ama magnezyumun agrilar uzerinde etkisi var bencede hattta siddetli adet agrisi cekenlere de veriliyor diye biliyorum.

Magneztumun formu cok önemli bazı magnezyum tuzlarının vucut tarafından emilimi cok az o yuzden etkiside cok az olacaktır. o yuzden babanız emilimi iyi olan bir formunu alsın diye tavsiyede bulunacağım nacizane

Magneztumun formu cok önemli bazı magnezyum tuzlarının vucut tarafından emilimi cok az o yuzden etkiside cok az olacaktır. o yuzden babanız emilimi iyi olan bir formunu alsın diye tavsiyede bulunacağım nacizane
Tesekkur ederim bunu bilmiyordum. Sagolun

Ben varım yol 2021 hala sorunlar devam mı

Sanki beni ve yaşadıklarımı anlatıyorsunuz. Bunları geçen yıl birebir yaşadım. Bu yıl ağrılarım leğen kemiğim ve sırtımın alt taraflarında. Hangi doktara gideceğimi şaşırdım. Birde gidip hiçbirşeyiniz yokmuş gibi davranılması insanı yoruyor. Sanki benim hayalet bir hastalığım var. Ağrılarımı ve yaşaduklarımı yeteri kadar anlatamıyorum. Gerçekten çok yoruldum. Birde bemim ağrılarım mart nisan aylarında artış gösteriyor. Sizlerinde ağrılarının tavan yaptığı bir dönem var mı?

benmimde aynı bir romatizma durumu var ama teşhis koyulamadı hala

Bende fibromiyalji hastasıyum ve luan gebeyim bebeğe bşr zararı olurmu die bi korku oluştu sizin yazınızı gmrünce rahatladım brz uzun süre olmuş ama gebelikte ağrılarınız oldumu bi ilaç fln kullandınızmı

Bende fibromiyalji hastasıyım ve şuan gebeyim bebeğe bi zararı olurmu die bi korku oluştu sizin yazınızı gmrünce rahatladım brz uzun süre olmuş ama gebelikte ağrılarınız oldumu

Bi sıkıntı yaşamadım şükürler olsun aksine ağrılarım yok oldu muhtemelen vitamin desteği de olabilir
Bende luan hamileyim ve bebeğime bi zararo olurmu die endişeleniyorum bikaç gündür ağrılarım var siz neler kullandınız gebelikle sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür

Bende luan hamileyim ve bebeğime bi zararo olurmu die endişeleniyorum bikaç gündür ağrılarım var siz neler kullandınız gebelikle sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür
Doktorun verdiği vitaminleri kullandım ama fibromiyalji için dogru magnezyum kullanmak gerekiyor bu ağrılar için magnezyum malat kullanıyorum şuan gebelikte doktorun verdiği moms vital vitamin takviyesi demir d ilaçları kullandım bende hiç ağrı olmadı dogumdan sonra aşırı yüklendi ağrılar oda magnezyum malat ile geçti Allah yardımcınız olsun

Tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…