Fibromiyalji den kurtulabilen varmı

Ben yeni bir tedavi ürünü buldum.Koreden geliyor.İnan ağrılara veda ettim.Sadece Ağrı'yı baskılamıyor tedavi ediyor.Ve hiçbir yan etkisi de yok.You tube üzerinden onemore olarak kullanıcı yorumlarını izle.Ürün gerçekten etkileyici ama kullanmadan ne dediğimi anlayamazsın.Zaten firma da kullanmadan anlayamazsın anlamadan anlatamazsın diyor.Ürün biraz pahalı ama değer.Ucuza almanin yolunu da buldum. Düşünürsen ucuz alma yontemini bildiririm. Farklı hastalıklarla alakalı farklı kullanım yöntemleri var. Sağlıkla kalın

Bana da dün teşhis kondu ilaç verdi tekrar gel bakalım ağrılarına dedi. Bebek te düşünüyorum gebelik sureciniz nasıl geçti neler önerirsiniz

merhaba rahatsızlığın ne durumda belirtilerin nelerdi . bana da dün bu teşhis kondu ama bir ramatoloji uzmanına görünmek istiyorum yine de

Bana da dün teşhis kondu ilaç verdi tekrar gel bakalım ağrılarına dedi. Bebek te düşünüyorum gebelik sureciniz nasıl geçti neler önerirsiniz

Bende fibromiyalji hastası olarak gebelik geçirdim çalıştığım halde çok rahat bir hamileligim oldu bulantı yorgunluk normal döneminde daha fazlaydı diyebilirim hatta 37. haftada izne ayrıldım doğumdan sonrada iyi gibiydim ama beslenme ve uyku düzensizliği yüzünden şuan çok fenayım son iki haftadır bacaklarım felaket ağrıyor demem o ki gebelikten korkmayın ama bebekle veya evle ilgilenecek bir yardımcınız olursa hastalık zorlamaz

aynı annem de bunları söylüyor...kaç yaşındasınız

Normalde ağrı noktalarınız nereler benim de ayaklarım hep ağrıyor hiç bundan olacağını düşünmedim. Benim en büyük sorunum sol tarafım komple omuz bölgem de ağrı var özellikle bir kemik var orası ismini bilmiyorum bölgenin

Canım sağlıklı yaşıyoruz diye bir grup var Canan Karatayin hastaları o gruba bir bak istersen

Bende tibet yogası yapmaya başladım en azından uykum düzene girdi diyebilirim. Birde sizde sindirim sorunu oldu mu ?

Çok geçmiş olsun mesajınızı okuyunca sizi çok iyi anladım. Fibromiyalji nedir çok iyi bilirim. Yüzümün sol tarafına kadar uyuştu. Antidepresan verdiler ama ben reddettim çünkü antidepresanın fibromiyaljiye çözüm olacağını düşünmedim. Her nedense çoğunluk psikolojik bir hastalık olarak bakıyor evet kısmi olarak etkisi mutlaka ki var hele moralim bozuk olunca ağrılar semptomlar hemen yeri geliyor. Bir yıl homeopatik ilaç kullandım benimkisi de çok şiddetliydi. Bu arada ben spor yapan biriydim de yani kasımı esnetme gibi dertlerim de yoktu. Bedenin yaşadığı bir travma , genetik durumlar gibi nedenler var. Neyse bu homeopatik ilacı da bıraktım. Aynı zamanda aromaterapi ve masaj teknikleri ile ilgilendiğimden kendime değişik kürler uyguluyorum ve beni rahatlatıyor. Bedeninizi iyi dinleyin vitamin mineral eksikliklerizi bilin ve takviye etmeye çalışın. Aynı zamanda yogaya da yönelmeniz de fayda var. Şimdi buradan hepsini anlatmak çok da güç oluyor. Acil şifa olsun bir nebze faydam dokunursa ne mutlu bana. Nilüfer Seral

2 aydır tibet yogası yapıyorum tibetin gençlik pınarı . sizin yaptığınız yoga ? kısa sürede düzeldi mi yoksa önce artıp sonra arttı mı ağrılarınız

Genelde bakarsam enim ki Hatha yogası. Tibet gençlik pınarı hareketlerini de içine alıyor aslına bakarsanız hepsi birbri ile bağlantılı. Bedenimin ihtiyacına göre yapıyorum. Özellikle sabahları her sabah olmasa da elimden geldiğince bedenmi esnek tutmaya çalışıyorum yataktan kazık gibi kalmayayım ve güne ısınmış bit vücut ile başlayayım diye. Aksi halde güne başlamak işkence gibi oluyor.

Homeopatiden sonra çok rahatladım şimdi kendim idare ediyorum ve kendime pamuklara sarılmış bebek gibi muamele ediyorum. :) Akşam bacak banyoları..gibi .. Kahve gibi vitamin, mineral kaybetmeme neden olan maddelerden uzak durmak gib mesela..

Sadece yoga ile olmuyor maalesef. Fibromiyalji ile başı dertte olanların bedenlerinin ihtiyaçlarını çok dikkatli dinlemesi gerektiğine inanıyorum. Sıcak iklimde yaşadığımdan bolca kaybettiğim bir vitamin olan B12 kürü yapıyorum. Ayaklarımda ki yanmalara epey etkisi oldu yoksa uyku gözünüze girmiyor Ağrılarınız için elma (adaçayı) yağı, uyku için lavanta ve bazı akşamlarda ağrılı bölgelerime masaj yapıyorum bunlar sadece bir kısmı. Açıkçası hayatımı geri kazanmak için elimden geleni ardıma koymuyorum.
Herkese acil şifalar dilerim.
Nilüfer Seral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…