Merhabalar bende aynı dertten müzdaribim.Özellikle sol tarafımda aşırı ağrılarım oluyor özelliklede kalbimin üstü göğsüm kolum boynum ve kürek kemiği arası ilk başlarda acaba kalp krizi mi geçiriyorum diye defalarca acillere gittim ekg ler kan tahlilleri herşey temzi çıkıyordu onla yetinmeyip kardiyolojiden randevu alıp efor eko çektirdim temiz çıktı gitmediğim doktor kalmadı her doktor psikolojik dedi en sonunda psikaytra gittim yaygın anksiyete bozukluğu ve fibromiyalji çıktı antidepresan verdi ama yan etkileri çok ağır olduğu için kullanamadım çünkü çalışan bir bayanım.Ynai hayatımı o kadar etkiliyoki hergün kendi kendime teşhis koymaya başladım acaba kalp krizimi geçiriyorum acaba kansermiyim diye iyice allak bullak oldum şimdie sol göğsümde yara varmış gbi koltık altından gelen sancılarım var göğüs ucuma kadar ağrım oluyo doktora gittim önemli bişi değil gbi duruyo ama ultrason çekelim dedi cumartesi çektircem ki 6 ayda birde meme ultrasonu çektiriyorum zaten çok şükür şimdiye kadar bişi çıkmadı bu durumu yaşayan varmıdır acabaaa??