- Konu Sahibi Ruzgar8643
Arkadaşlar glutensiz şekersiz ve hazır paket gıdalardan kimyasallardan korunmanız, vitamin takviyesi almanız ve düzenli egzersiz yapmanız gerekmekte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gluten neden ?Arkadaşlar glutensiz şekersiz ve hazır paket gıdalardan kimyasallardan korunmanız, vitamin takviyesi almanız ve düzenli egzersiz yapmanız gerekmekte
merhaba rahatsızlığın ne durumda belirtilerin nelerdi . bana da dün bu teşhis kondu ama bir ramatoloji uzmanına görünmek istiyorum yine deKonunun yeri burasi değil biliyorum ama yerine açarSam belki görünmez diye buraya açtım. İnşallah taşınmaz. 17yıldır bu hastalığım var öğretmenim çalışmak zorundayım 8 yaşında oğlum var ama artık onunla bile ilgilenemiyorum. Antidepresan kuru iğne Akupunktur hacamat masaj hepsini denedim her yıl daha artıyor sol tarafım tamamen tutuk ve kalbime baskı yapıyor. Yaşamak istemiyorum. Varmı kurtulan ağrıları azalan. Ve bu hastalık bende kronik depresyon da oluşturdu. Ümitle yardım bekliyorum.
Bana da dün teşhis kondu ilaç verdi tekrar gel bakalım ağrılarına dedi. Bebek te düşünüyorum gebelik sureciniz nasıl geçti neler önerirsiniz
aynı annem de bunları söylüyor...kaç yaşındasınızKonunun yeri burasi değil biliyorum ama yerine açarSam belki görünmez diye buraya açtım. İnşallah taşınmaz. 17yıldır bu hastalığım var öğretmenim çalışmak zorundayım 8 yaşında oğlum var ama artık onunla bile ilgilenemiyorum. Antidepresan kuru iğne Akupunktur hacamat masaj hepsini denedim her yıl daha artıyor sol tarafım tamamen tutuk ve kalbime baskı yapıyor. Yaşamak istemiyorum. Varmı kurtulan ağrıları azalan. Ve bu hastalık bende kronik depresyon da oluşturdu. Ümitle yardım bekliyorum.
33 annenizin kaç yaşında baslamisaynı annem de bunları söylüyor...kaç yaşındasınız
Normalde ağrı noktalarınız nereler benim de ayaklarım hep ağrıyor hiç bundan olacağını düşünmedim. Benim en büyük sorunum sol tarafım komple omuz bölgem de ağrı var özellikle bir kemik var orası ismini bilmiyorum bölgeninBende fibromiyalji hastası olarak gebelik geçirdim çalıştığım halde çok rahat bir hamileligim oldu bulantı yorgunluk normal döneminde daha fazlaydı diyebilirim hatta 37. haftada izne ayrıldım doğumdan sonrada iyi gibiydim ama beslenme ve uyku düzensizliği yüzünden şuan çok fenayım son iki haftadır bacaklarım felaket ağrıyor demem o ki gebelikten korkmayın ama bebekle veya evle ilgilenecek bir yardımcınız olursa hastalık zorlamaz
annemin de 40 falan33 annenizin kaç yaşında baslamis
Bende tibet yogası yapmaya başladım en azından uykum düzene girdi diyebilirim. Birde sizde sindirim sorunu oldu mu ?Konunun yeri burasi değil biliyorum ama yerine açarSam belki görünmez diye buraya açtım. İnşallah taşınmaz. 17yıldır bu hastalığım var öğretmenim çalışmak zorundayım 8 yaşında oğlum var ama artık onunla bile ilgilenemiyorum. Antidepresan kuru iğne Akupunktur hacamat masaj hepsini denedim her yıl daha artıyor sol tarafım tamamen tutuk ve kalbime baskı yapıyor. Yaşamak istemiyorum. Varmı kurtulan ağrıları azalan. Ve bu hastalık bende kronik depresyon da oluşturdu. Ümitle yardım bekliyorum.
Konunun yeri burasi değil biliyorum ama yerine açarSam belki görünmez diye buraya açtım. İnşallah taşınmaz. 17yıldır bu hastalığım var öğretmenim çalışmak zorundayım 8 yaşında oğlum var ama artık onunla bile ilgilenemiyorum. Antidepresan kuru iğne Akupunktur hacamat masaj hepsini denedim her yıl daha artıyor sol tarafım tamamen tutuk ve kalbime baskı yapıyor. Yaşamak istemiyorum. Varmı kurtulan ağrıları azalan. Ve bu hastalık bende kronik depresyon da oluşturdu. Ümitle yardım bekliyorum.
2 aydır tibet yogası yapıyorum tibetin gençlik pınarı . sizin yaptığınız yoga ? kısa sürede düzeldi mi yoksa önce artıp sonra arttı mı ağrılarınızÇok geçmiş olsun mesajınızı okuyunca sizi çok iyi anladım. Fibromiyalji nedir çok iyi bilirim. Yüzümün sol tarafına kadar uyuştu. Antidepresan verdiler ama ben reddettim çünkü antidepresanın fibromiyaljiye çözüm olacağını düşünmedim. Her nedense çoğunluk psikolojik bir hastalık olarak bakıyor evet kısmi olarak etkisi mutlaka ki var hele moralim bozuk olunca ağrılar semptomlar hemen yeri geliyor. Bir yıl homeopatik ilaç kullandım benimkisi de çok şiddetliydi. Bu arada ben spor yapan biriydim de yani kasımı esnetme gibi dertlerim de yoktu. Bedenin yaşadığı bir travma , genetik durumlar gibi nedenler var. Neyse bu homeopatik ilacı da bıraktım. Aynı zamanda aromaterapi ve masaj teknikleri ile ilgilendiğimden kendime değişik kürler uyguluyorum ve beni rahatlatıyor. Bedeninizi iyi dinleyin vitamin mineral eksikliklerizi bilin ve takviye etmeye çalışın. Aynı zamanda yogaya da yönelmeniz de fayda var. Şimdi buradan hepsini anlatmak çok da güç oluyor. Acil şifa olsun bir nebze faydam dokunursa ne mutlu bana. Nilüfer Seral
Siz nasıl oldunuz ?2 aydır tibet yogası yapıyorum tibetin gençlik pınarı . sizin yaptığınız yoga ? kısa sürede düzeldi mi yoksa önce artıp sonra arttı mı ağrılarınız
rahatlayabildiyseniz ne mutlu size .Siz nasıl oldunuz ?