• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji belde basit fıtık

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Bjkac yıl önce merdivenlerden dusmustum sırt ustu bi şekilde.ondan birkaç ay sonra bi sabah kalktigimda belim inanılmaz ağrıyordu oturamiyordum kalkamiyordum neyse ortapedi baktı tomografi falan fıtık varmış belimde.simdi sorum su aslında benim son 3 5 yıldır bacaklarım çok aşırı güçsüz comelince fslan bi yerlere tutunup zar zor kalkiyorum merdivende zor çıkıyorum hatta o kadar gucsuz ki su yeni şehirler arası otobüse bile rahat binemiyorum 6aylik evliyim rahat oturup kalksmadigim için insan içinede çıkmak istemiyorum hep kaciyorum nolur biri bisey desin çok mutsuzum bu konuda

Canim kilolu musun? Düşme tetiklemistir diye düşünüyorum. Yani şöyle soyleyim. Fitik zaten onceden vardır ama seni etkilemiyordur,dusunce de yerinden mi.oynamisss ne o sekilde bise olmustur
Annem de,babam da bel fitigindan ameliyat olmus insanlar..kilolu insanlar risk grubundadir ondan sordum ki benim annem babam zayıf. Annem de düşme sonucu doktora gitti kontrol diye apar topar ameliyata alındı.
Bel fıtığı bacaklara vurur
Istersen bir fizik tedavi uzmanina emar sonucunu goster.
Ağır taşıma. Evde temizlik vs yaparken vileda kovasi falan tasima. Poset tasima. Sicak tut. Fizik tedavi uzmani belki kuru igne ya da fizik tedavi yaptirir rahatlayabilirsin. Magnezyum ve b12 vitaminlerini sor doktora yazsin sana cok iyi gelcek ozellikle b12 ignesi.
Aslinda gitmen gereken doktor beyin sinir cerrahisi ama elinde cd var ise fizik doktoruna git

Canim kilolu musun? Düşme tetiklemistir diye düşünüyorum. Yani şöyle soyleyim. Fitik zaten onceden vardır ama seni etkilemiyordur,dusunce de yerinden mi.oynamisss ne o sekilde bise olmustur
Annem de,babam da bel fitigindan ameliyat olmus insanlar..kilolu insanlar risk grubundadir ondan sordum ki benim annem babam zayıf. Annem de düşme sonucu doktora gitti kontrol diye apar topar ameliyata alındı.
Bel fıtığı bacaklara vurur
Istersen bir fizik tedavi uzmanina emar sonucunu goster.
Ağır taşıma. Evde temizlik vs yaparken vileda kovasi falan tasima. Poset tasima. Sicak tut. Fizik tedavi uzmani belki kuru igne ya da fizik tedavi yaptirir rahatlayabilirsin. Magnezyum ve b12 vitaminlerini sor doktora yazsin sana cok iyi gelcek ozellikle b12 ignesi.
Aslinda gitmen gereken doktor beyin sinir cerrahisi ama elinde cd var ise fizik doktoruna git
Kiloluyum boyuna gore 1/55 falanim 70/ kiloyum😞

Ben 164 64 kilo ama bende cok kotuyum dizlerden

magnezyum konusunda araştırıp okuyun . Ben fibromiyalji ağrılarından yürüyemez duruma gelmiştim aynı zamanda şiddetli migren. Uzun araştırmalarımın sonunda magnezyum almaya başladım ve kısa sürede düzeldim. magnezyum mucizesi adı altında kitap var onuda okudum. Benim için gerçek bir mucize oldu.

Back