fibrokistik meme paterni hakkında bilgi paylaşalım

afb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
46
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar yedi ay önce göğsüm ağrıyor diye doktora gittim sağ göğsümde kist çıktı Çok üzgünüm çoookönemli birşey olmadığını söyledi üç ay sonra kontröle çağırdı gittiğimde sol göğsümdede çıktı çapı çok küçük olduğundan hiçbir şekilde müdahale edilemiyor ileride büyürse alınıyormuş inş büyümez ilaç tedaviside yok altı ayda bir kontröllerim var biliyorsunuzki doktorlar fazla bilgilendirmiyorlar bende nette araştırdım korkulacak birşey yok ama genede tedirginim kimilerinin kistleri dışarıdan belli oluyor bilgisi olan yada başından geçen varsa burada yazışalım herkese sağlıklı günler diliyorum arkadaşlar:enbuyukkk:

merhaba konu kapanmış olabilir ben yeni üyeyim pek bilmiyorum ama bendede çıktı iki göğsümdede, doktor ihmal etmekontorl et ama almaya gerek yok , on kadaında birinde olur dedi

canım ya bu konuyu iyki açtın benim annemin göğsünde 1 yılda 4 kez cıktı o kistelerden doktora gidip aldırdı ama yine cıktı.sebebi ne bunun doktor ne dedi sana bizim doktorumuzda bilgi vermedi doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…