Fibrokist agrısı ne iyi gelir

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
oncelıkle lütfen konumu kaldırmayın ve benı banlamayın sağlık bölümüne kımse bakmıyor kaynana görümce mı olması gerek ılla derdımın lütfen kaldırmayın ...

Arkadaşlar nısan ayında göğüste kıtle sebebı ıle doktora gıttım 5 mm büyüklüğünde fıbrokıst varmış zararsız sorun yok dedı ama agrısı benı maffedıyor bu agrı nasıl geçer bır bılgısı olan var mı

bu arada haklısınız kesinlikle geçen gün uçak korkumla ilgili yardım almak için başlık açmıştım ve konum taşındı.. bu yüzden de çok az kişi görüp yardım edebildi. gerçekten de benim için büyük bir dertti, ama sanırım kayınvalidemle ilgili bir konu olmadığı için konum taşındı.. kullanıcı adınıza sevgiler :)

Aynen ole haklısınız benımde kaç konum tasındı kaynana koca ve eltıler dıye ayrı bır yer açılmalı

Agrınız varsa muhtemelen aynı seydır sadece tıbbı terımı farklı ıyı huylu tümör olarak gecıyor halk arasında

ağrısı yok fakat üstüne yatınca veya bastırınca acıyor. bana da iyi huylu tümör dendi. iki göğsümde de var. ağrısı için tekrar doktora gitseniz? belki ağrıdığı için alınması daha iyi olabilir

Ikı göğsümdede fibrokistik kitleler var. Benım regl dönemim yakın oldugu zaman ağrı yapıyor.. Agrı kesici içiyorum napayım.

Fibrokist tanısı kondu. Regli dönemimde yok oluyor. Reglim bittiği gibi başlıyor. Adet süremde kısa. Yaşım 41. 2 gün adet oluyorum. Yani öyle regl oncesi 2 3 gün falan değil ağrı. Bütün ay sürüyor adet dönemi kesiliyor sadece. Ağrı kesicileri çok ağır uyutuyor. Çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…