Fetüste ödem ve ense kalınlığı:((

Arkadaşlar 10.haftada ense kalınlığı ve ensede kistik yapı görüldü , zaman kaybetmeden cvs yaptırdık , beklemek zor ama cvs ön sonuç 2 günde çıkıyor (bu sonuç için %99 dogruluk), tam sonuç ise 20 günü buluyor.. bizim sonuçlarımız iyi geldi o sırada ense ve kist normale döndü... cvs te alınan hücrelerin kültürü ile daha ileri testlerde yapılabiliyor, onlarıda yaptırdık.. zor bir süreç.. burayı okuyan herkese bu süreçte sabırlar...

Çok sevindim sonucunuza bana umut oldunuz Bana nifty yaptılar önce cvs işlemi kaç dk sürüyor riskli değil değilmi

Cvs işlemi nasıl oluyor bana da önce fetal DNA önerdiler onu yaptıracağım

Çok sevindim sonucunuza bana umut oldunuz Bana nifty yaptılar önce cvs işlemi kaç dk sürüyor riskli değil değilmi
bizde kistik higromada vardı bu nedenle niftyde olumsız bir sonuç gelsede doktorumuz cva yaptırmamız gerektiğini bu şekilde yüzde yüz sonuç olacağını söyledi, buna ek olarak nifty testte bakılmayan birçok genetik hastalığa cvs ile bakılabiliyor.. açıkcası ben süreci hızlandırmak için ve diğer genetik testler için direk cvs tercih etttim... cvs risk oranı 2/100 olarak, amniyosentez ise 1/100 olarak doktorumuz bizi bilgilendirdi... biraz titiz davrandık 16. hafta ultrasona gittiğimiz ense ve kist normale dönmüştü sonuçlarda iyi gelmişti.. ama o 6 haftayı unutamam...

Selamlar
Benim.kucuk oğlumda da trizomi 18 çıkmıştı ben dörtlü testte öğrendim yani yaklaşık 5 aylıkken falan dünyam.basima yıkılmıştı hamileliğinin gero kalan 4 ayı ağlayarak geçmişti doyurmaktan başka.carem.yoktu herkese neden hamile.olduğumu söyledim.ki neden ilk testi yaptırmadım ki .... aklımda deli sorular bir yandan da onu hissetmek dünyalara değişilmez geri kalan aylar profesörlerle geçti tekrar test harmoni testleri vs amniyosentez yaptirmadim ama hoca %99 sağlıklı haberini verince hala inanamıyordum ağlamaktan hickirigimdan hiç bisi duymuyordum geldi çattı doğum günü yarı.baygin gerçekleşti doğumum haka ağlıyorum korkuyorum.n3fesim daralıyor o anları hayatta unutamam daha sonra yüzünü görmeden dr uma abla doğru.mu var.mi.bisi yi sormaktan duramıyordum sonra bana meleğini gösterdi ve dedi ki sunun güzelliğine bak gerçekten de cocugum dünya güzeliydi şişman gözler kapalı işte o an ben de onunla yeniden doğdum.annem.kapida sorup.duruyirmus eşimle allah kimseyi sinamsin birde başına gelirse tahmin bile edemiyorum bunu yazıyorum sma kim.bilir neler çeken ne hastalıklarla uğraşan arkadaşalr vardır allah hepinizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…