Fetal redüksiyon yaptıran var mı ?

S suphankardeleni K kanguruf
Ben imom gebelik sürecinde olanı kullanıyorum doktor tavsiyesiyle içeriği zengin. Bugün tekrar kendi doktoruma gittim 11+3üm tek bebek günüyle uyumlu ikizlerin biri 11+0 biri 11+5 çıktı tekrar tekrar ölçtü ekranda da gözle görülebilecek bir fark vardı. Maalesef şimdiden böyle farklar çok iyi değil tek olan bebekle yolumuza devam edeceğiz mecburen kesin kararımız bu yönde oldu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben çarşamba günü işleme gireceğim artık rabbime teslimim.
Allah yardımcınız olsun 🙏

S suphankardeleni K kanguruf
Ben imom gebelik sürecinde olanı kullanıyorum doktor tavsiyesiyle içeriği zengin. Bugün tekrar kendi doktoruma gittim 11+3üm tek bebek günüyle uyumlu ikizlerin biri 11+0 biri 11+5 çıktı tekrar tekrar ölçtü ekranda da gözle görülebilecek bir fark vardı. Maalesef şimdiden böyle farklar çok iyi değil tek olan bebekle yolumuza devam edeceğiz mecburen kesin kararımız bu yönde oldu. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben çarşamba günü işleme gireceğim artık rabbime teslimim.
İnşallah hakkınızda hayırlı olan olur. Allah kalana sağlık sıhhat versin inşallah, sağ salim kucağına alırsın. Anladığım kadarıyla tek yumurta ikizlerinin arasındaki fark açılmış değil mi 3 gündü 5 gün olmuş.

İnşallah hakkınızda hayırlı olan olur. Allah kalana sağlık sıhhat versin inşallah, sağ salim kucağına alırsın. Anladığım kadarıyla tek yumurta ikizlerinin arasındaki fark açılmış değil mi 3 gündü 5 gün olmuş.
Amin çok teşekkür ederim rabbim sizin bebeklerinize de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Evet 3 gündü 5e çıkmış kan çalıyorlar garanti dedi.

Tüp bebekle hamileyim çift transfer olmuştum bir tanesi de ikiye bölünüp tek yumurta ikizi olmuş yani üçüz gebeyim doktorlar çok riskli olduğunu hepsini kaybedebileceğimi söylüyorlar. Bir çok kötü örneği de var maalesef karar vermesi çok zor ve korkunç bir şey olduğunun farkındayım çok üzgünüm. Aynı süreçlerden geçmiş arkadaşlarım varsa konuşmak istiyorum 11 haftalığım zamanım daraldı 😭😭
Tedavi gebeliğimi bilmiyorum ama iş arkadaşımın üçüzleri ve ve bir başka iş arkadaşım da üçüz olduğunu öğrendim. Yani 25-30 yıl öncesinde annesi üçüz doğurmuş.

Amin çok teşekkür ederim rabbim sizin bebeklerinize de sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Evet 3 gündü 5e çıkmış kan çalıyorlar garanti dedi.amin
Amin inşallah. Siz elinizden geleni son ana kadar yaptınız taktiri ilahi böyleymiş. Kendinizi üzmeyin, inşallah işlem de çabucak geçer gider.

Back