Bende tesadüf eseri öğrendim normalde 11. 12. Haftada rutin kontrole gidecektim. Hem devlet hem tüp bebek doktorum takipliydim lekelenmem başladı sonra kanamaya döndü acilde baktılar bebeğimin biri 4 gün geri dedi birinin keseside büyüktü birisi küçüktü benim içim rahat etmedi asla tüp bebek doktoruma gittim. Kanamam için normal dedi olabilir bebeklere baktık gayet açık bi şekilde göründü ilk defa 9. Haftada o da bana risklerden bahsetti özel perinatoloğa yönlendirdi gittik orda ikizlerimin birisi 3 gün geride çıktı onu da anlamadım bütün riskleri soğuk kanlılıkla söyledi ikizlere işlem yapmak istiyor ama benim ikizlerim üstte tek olan bebeğim altta bununda riski var bilmiyorum kafam çok karışık. Normalde işlem için randevu aldık önümüzdeki çarşamba tekrar bebeklere bakıp ölçümlerini yapıp karar verilecek ama ben yine pazartesi öbür doktoruma da danışacağım o bana tek olan bebeğini tercih ederler demişti. Kafayı yiyeceğim işlem anını hayal ettikçe canımdan can gidiyor
benim başka bebeğim yok ilk bebeklerim olacaklar
Ve çok zorluklarla sahip oldum onlara tüp bebek hiç kolay bir süreç değil tekrar olsa asla düşünmem