Fetal dna yetersiz sonuç

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza ben de Fetal DNA yaptırdım dün 1/251 risk korktuk da biraz ama günler geçmiyor bir türlü Rabbim korktuklarımıza uğratmasın
İkili test miydi canım , beklemek çok zor biliyorum ne desemde olmayacak kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış canım stres bebeğide çok etkiliyor , emin ol tertemiz çıkacak inşallah

İkili test miydi canım , beklemek çok zor biliyorum ne desemde olmayacak kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış canım stres bebeğide çok etkiliyor , emin ol tertemiz çıkacak inşallah
Evet ikili testim 1/251 çıktı riskli saydı dr da ama günler geçmiyor sanki içim bir huzursuz Rabbim bedenen ruhen zihnen sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese

Evet ikili testim 1/251 çıktı riskli saydı dr da ama günler geçmiyor sanki içim bir huzursuz Rabbim bedenen ruhen zihnen sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese
Amin canım , bu süreçte çok araştırdım bazı doktorlar 2 Li 4 lü testleri yapmıyor bile çünkü güvenmiyorlar içiniz rahat olsun tertemiz çıkacak inşallah

Amin canım , bu süreçte çok araştırdım bazı doktorlar 2 Li 4 lü testleri yapmıyor bile çünkü güvenmiyorlar içiniz rahat olsun tertemiz çıkacak inşallah
Evet çoğu doktor yaptırmıyormuş. Benşm gittiğim bir doktor üçlüyü yaptırmana gerek yok ikili riskli çıktığı için dedi ama başka bir doktor kesin yaptırman lazım dedi. Doktorların da kendi aralarında birlik yok testler konusunda

Aslında en güzeli hiç tarama testi yaptirmamakti galiba, insallah herkes sağlıklı bir şekilde evladına kavuşur
Evet valla en güzeli yaptırmamak. İlk hamileliğimde yaptırmamıştım şükür oğlum sağlıklı doğdu. Bunda da yaptırmayacaktım ama doktor çok zorladı boşluğuma geldi benimde

Evet valla en güzeli yaptırmamak. İlk hamileliğimde yaptırmamıştım şükür oğlum sağlıklı doğdu. Bunda da yaptırmayacaktım ama doktor çok zorladı boşluğuma geldi benimde
Belki ilk hamileliginizde de yaptirsaydiniz daha yüksek risk olacaktı boşu boşuna yaşadığımız stresle kalıyoruz bebeğe de yansıyor yazık günah valla en iyisi takmamaya çalışmak

Belki ilk hamileliginizde de yaptirsaydiniz daha yüksek risk olacaktı boşu boşuna yaşadığımız stresle kalıyoruz bebeğe de yansıyor yazık günah valla en iyisi takmamaya çalışmak
Evet bende öyle düşünüyorum ilkinde yaptırsaydım belki onda da risk çıkacaktı diyorum ama yine de acaba mı diye kalıyor aklımın bir köşesinde. İnşallah detaylı ultrasona girince biraz rahatlarım. Allah hepimizi korktuklarımızdan emin kılsın

Yani ister istemez insanın aklına geliyor mümkün değil tamamen silip atmak yinede işte bebek etkilenmesin diye içimizi ferah tutalım detaylı ultrasonlarimiza az kaldı inşallah çok sağlıklı kuzularimiz

Şükür hepsi iyi çıktı , nasıl geçti canım
Burun kemiği 5 olmadı gerekiyormuş 4.1 çıktı canım ikili testim de orta riskli olduğu için doktor bu durum riski arttırır ama kesin diyemeyiz genetik de olabilir dedi ne düşüneceğim bilmiyorum artık başka hiçbir şeyde diğer organlarında sıkıntı çıkmadı şükür.

Biliyorsun bana 2 doktorda ense kalınlığı var demişti kesin değil bu bulgular , kan testi yada amniyosentez yaptıracak mısın canım

Biliyorsun bana 2 doktorda ense kalınlığı var demişti kesin değil bu bulgular , kan testi yada amniyosentez yaptıracak mısın canım
Kan testini şuan imkanlardan dolayı yaptıramıyorum ne yazık ki. Amniyosentezi de risklerinden dolayı istemiyoruz. Bana kalsa yaptırırım ama sonucundan korkuyorum eşim hiç istemiyor nasılsa aldırmıcaz gerek yok bebeği riske atmaya dedi. Başka bir perinatoloğa daha gideceğim ayın 22sinden sonra bakalım belki bir ihtimal yanlış ölçüm olmuştur

Kızlar bugün başka bir perinatoloğa daha gittim burun kemiğini tekrar ölçtü önceki ölçümleri de gösterdim. Ben 6.3 ölçtüm bir sıkıntı yok olması gerektiği gibi dedi içim biraz rahatladı. Diğer ölçümleri de karşılaştırdım 2 doktorun ki hemen hemen aynı burun kemiği neden bu kadar farklı çıktı anlayamadım. Bir perinatoloğa daha gidip ona da ölçüm yaptırıcam inşallah onda da sonuncusu gibi çıkar burun kemiği ölçümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…