• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fetal dna yetersiz sonuç

2 Li temiz demişti doktor 3 lü yaptırmadı 4 lü yaptırdı o riskli çıktı , inşallah canım inşallah ya , yeterli DNA çıkmamış cumartesi tekrar kan vericem ikinci kez gönderilecek beklemek çok zor günler geçmiyor
Bende aynı şeyi yaşadım sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim onun sonucu çıktı yani korkmayın ikinci kez gidicek diye eminim sonuçlarınız güzel gelicek🥰🙏🏻

Bende aynı şeyi yaşadım sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim onun sonucu çıktı yani korkmayın ikinci kez gidicek diye eminim sonuçlarınız güzel gelicek🥰🙏🏻
Sevindim canım 🥰 benim araya bayram girdi o yüzden daha fazla bekleyeceğim yarın sabah ikinci kanı vericem inşallah temiz çıkar 🥰🥰

Benim 418/1 çıktı orta risk dedi doktorum amniyosentez istediler yaptırmadım detaylıyı bekliyorum bende
Ben ikili taramaya 14. Haftayı geçerek gittim ona rağmen doktor kan aldi büyük ihtimal sorumluluk üzerinden gitsin diye banada sivi alalım dedi ama istemedim, detaylıda zaten hersey belli oluyormuş insan yinede tedirgin oluyor inşallah sağlıklı doğarlar

Ben ikili taramaya 14. Haftayı geçerek gittim ona rağmen doktor kan aldi büyük ihtimal sorumluluk üzerinden gitsin diye banada sivi alalım dedi ama istemedim, detaylıda zaten hersey belli oluyormuş insan yinede tedirgin oluyor inşallah sağlıklı doğarlar
Detaylıda belli oluyor %90 o yüzden bende hiçbir testi yaptırmadım inşallah sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımıza 🙏🏻

Amin inşallah sizin ne zaman detaylı, şimdi ultrasonda herhangi bir sorun söylediler mi
Şimdiye kadar ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı şükür perinatolojiye de gittim oradaki doktor da ultrason gayet iyi dedi. Detaylıya ağustosun ilk haftası gidicem daha randevu almadım inşallah o da iyi gelir 🙏🏻 siz ne zaman gideceksiniz

31 ağustos a aldım 22. Haftalarda bakılıyor diye, siz benden önce gideceksiniz unutmazsınız bilgi verirseniz sonucunuzdan, insallah çok sağlıklıdır bebislerimiz

31 ağustos a aldım 22. Haftalarda bakılıyor diye, siz benden önce gideceksiniz unutmazsınız bilgi verirseniz sonucunuzdan, insallah çok sağlıklıdır bebislerimiz
Tabi ki bilgi veririm ağustosun ilk haftası 21 hafta dolmuş oluyor benim de o yüzden o tarihlerde gideceğim inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🙏🏻

Kızlar benim ilk Kan sonucum çıkmamıştı cumartesi ikinci kez kan gönderildi onu bekliyordum , bu arada başka doktora gidiyim dedim gitmez olaydım şehir hastanesindeki doktor ense kalınlığı var dedi tekrar yıkıldım salı günü başka özele gittim o da aynısını dedi kabusu yaşadım resmen , bi arkadaşım tesadüf yengesinin doktorunu önerdi ( Ankara’da isteyenleri yönlendiririm ) çarşamba gittim ben bulgu görmüyorum ama bulgu vermeyebilir amniyosentez yapalım dedi çünkü ikinci kan sonucuna yetersiz gelirse amniyosentez için geç olur dedi bir cesaret yaptırdım amniyosentez, bugün ön rapor geldi çok şükür temiz 🥰🥰

Kızlar benim ilk Kan sonucum çıkmamıştı cumartesi ikinci kez kan gönderildi onu bekliyordum , bu arada başka doktora gidiyim dedim gitmez olaydım şehir hastanesindeki doktor ense kalınlığı var dedi tekrar yıkıldım salı günü başka özele gittim o da aynısını dedi kabusu yaşadım resmen , bi arkadaşım tesadüf yengesinin doktorunu önerdi ( Ankara’da isteyenleri yönlendiririm ) çarşamba gittim ben bulgu görmüyorum ama bulgu vermeyebilir amniyosentez yapalım dedi çünkü ikinci kan sonucuna yetersiz gelirse amniyosentez için geç olur dedi bir cesaret yaptırdım amniyosentez, bugün ön rapor geldi çok şükür temiz 🥰🥰
Ay canım çok sevindim 😍 aklıma geldikçe dua ettim sana. Darası bizim başımıza inşallah umarım sağ salim sağlıklı alırız kucağımıza 🙏🏻

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza ben de Fetal DNA yaptırdım dün 1/251 risk korktuk da biraz ama günler geçmiyor bir türlü Rabbim korktuklarımıza uğratmasın 🤲🏻🥺

Back