- 28 Haziran 2022
- 11
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi ozgekilic7
-
Benim risk oranı 368/1 di ama ultrasonda bir bulgu yoktu herşey normaldi içimiz rahat etsin diye yaptırttı doktorumuz hatta tek seferde kan sonuç vermedi ikinci kez kan aldılar amerikaya gönderdilerSizin riskinizin oranı kaçtı acaba ve ultrasonda bir sorun var mıydı
Bende aynı şeyi yaşadım sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim onun sonucu çıktı yani korkmayın ikinci kez gidicek diye eminim sonuçlarınız güzel gelicek2 Li temiz demişti doktor 3 lü yaptırmadı 4 lü yaptırdı o riskli çıktı , inşallah canım inşallah ya , yeterli DNA çıkmamış cumartesi tekrar kan vericem ikinci kez gönderilecek beklemek çok zor günler geçmiyor
Hangi ilde ne kadara yaptırdınız acabaBenim risk oranı 368/1 di ama ultrasonda bir bulgu yoktu herşey normaldi içimiz rahat etsin diye yaptırttı doktorumuz hatta tek seferde kan sonuç vermedi ikinci kez kan aldılar amerikaya gönderdiler
Antalyada yaşıyorum 5200 civarıydı sanırım ödediğimizHangi ilde ne kadara yaptırdınız acaba
Sevindim canımBende aynı şeyi yaşadım sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim onun sonucu çıktı yani korkmayın ikinci kez gidicek diye eminim sonuçlarınız güzel gelicek
Benimde bayram girdii o yüzden biraz bekledim sonuç için ama şükürSevindim canımbenim araya bayram girdi o yüzden daha fazla bekleyeceğim yarın sabah ikinci kanı vericem inşallah temiz çıkar
Siz de ikili testim riskli çıktı demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam kombine risk oranınız kaçtıHangi ilde ne kadara yaptırdınız acaba
72/1 sizin kaçtıSiz de ikili testim riskli çıktı demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam kombine risk oranınız kaçtı
Benim 418/1 çıktı orta risk dedi doktorum amniyosentez istediler yaptırmadım detaylıyı bekliyorum bende72/1 sizin kaçtı
Ben ikili taramaya 14. Haftayı geçerek gittim ona rağmen doktor kan aldi büyük ihtimal sorumluluk üzerinden gitsin diye banada sivi alalım dedi ama istemedim, detaylıda zaten hersey belli oluyormuş insan yinede tedirgin oluyor inşallah sağlıklı doğarlarBenim 418/1 çıktı orta risk dedi doktorum amniyosentez istediler yaptırmadım detaylıyı bekliyorum bende
Detaylıda belli oluyor %90 o yüzden bende hiçbir testi yaptırmadım inşallah sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımızaBen ikili taramaya 14. Haftayı geçerek gittim ona rağmen doktor kan aldi büyük ihtimal sorumluluk üzerinden gitsin diye banada sivi alalım dedi ama istemedim, detaylıda zaten hersey belli oluyormuş insan yinede tedirgin oluyor inşallah sağlıklı doğarlar
Amin inşallah sizin ne zaman detaylı, şimdi ultrasonda herhangi bir sorun söylediler miDetaylıda belli oluyor %90 o yüzden bende hiçbir testi yaptırmadım inşallah sağ salim hayırlısıyla alırız kucağımıza
Şimdiye kadar ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı şükür perinatolojiye de gittim oradaki doktor da ultrason gayet iyi dedi. Detaylıya ağustosun ilk haftası gidicem daha randevu almadım inşallah o da iyi gelirAmin inşallah sizin ne zaman detaylı, şimdi ultrasonda herhangi bir sorun söylediler mi
Tabi ki bilgi veririm ağustosun ilk haftası 21 hafta dolmuş oluyor benim de o yüzden o tarihlerde gideceğim inşallah hepimiz güzel haberler alırız31 ağustos a aldım 22. Haftalarda bakılıyor diye, siz benden önce gideceksiniz unutmazsınız bilgi verirseniz sonucunuzdan, insallah çok sağlıklıdır bebislerimiz
Ay canım çok sevindimKızlar benim ilk Kan sonucum çıkmamıştı cumartesi ikinci kez kan gönderildi onu bekliyordum , bu arada başka doktora gidiyim dedim gitmez olaydım şehir hastanesindeki doktor ense kalınlığı var dedi tekrar yıkıldım salı günü başka özele gittim o da aynısını dedi kabusu yaşadım resmen , bi arkadaşım tesadüf yengesinin doktorunu önerdi ( Ankara’da isteyenleri yönlendiririm ) çarşamba gittim ben bulgu görmüyorum ama bulgu vermeyebilir amniyosentez yapalım dedi çünkü ikinci kan sonucuna yetersiz gelirse amniyosentez için geç olur dedi bir cesaret yaptırdım amniyosentez, bugün ön rapor geldi çok şükür temiz
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza ben de Fetal DNA yaptırdım dün 1/251 risk korktuk da biraz ama günler geçmiyor bir türlü Rabbim korktuklarımıza uğratmasınKızlar benim ilk Kan sonucum çıkmamıştı cumartesi ikinci kez kan gönderildi onu bekliyordum , bu arada başka doktora gidiyim dedim gitmez olaydım şehir hastanesindeki doktor ense kalınlığı var dedi tekrar yıkıldım salı günü başka özele gittim o da aynısını dedi kabusu yaşadım resmen , bi arkadaşım tesadüf yengesinin doktorunu önerdi ( Ankara’da isteyenleri yönlendiririm ) çarşamba gittim ben bulgu görmüyorum ama bulgu vermeyebilir amniyosentez yapalım dedi çünkü ikinci kan sonucuna yetersiz gelirse amniyosentez için geç olur dedi bir cesaret yaptırdım amniyosentez, bugün ön rapor geldi çok şükür temiz
Sağol canım sizde benim duaşarımdasınızAy canım çok sevindimaklıma geldikçe dua ettim sana. Darası bizim başımıza inşallah umarım sağ salim sağlıklı alırız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?