- 11 Ocak 2021
- 18
- 4
- 36
- 41
- Konu Sahibi elizinsesi34
-
Merhaba benim ikili tarama testim ne yazıkki 1/120 oranında riskli çıktı doktorum amniyosentez öncesi fetal DNA yapalım yurtdışına gönderelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Benim gibi ikili tarama testinde riskli çıkıpta dna testinde birşey çıkmayan anneler yardımınıza ihtiyacım var
Siz ciddi misiniz doktorum öyle bir korkuttu ki beni yaşım 38 kilom 83 hocam diyorum kilomdan dolayı yaşımdan dolayı olabilir mi diyorum hayır diyor etkilemez diyor genetik olabilir diyor o kadar korktum ki anlatamam bana çok yüksek riskli dedi evet yaptırdım hemen gönderdim sanırım bir hafta sonra çıkar sonuçlar
Fetal dna yaptırdım yurt dışına gitti sanırım 1 haftaya sonuç çıkar. Bi de dediki fetal dna da sıkıntı çıkmazsa amniyosentez yapmıcam gerek yok heyecan yapma dedi ama inanın 1 haftası hiçbir şey yemiyorum psikolojim bozuldu nasıl üzüldüm ultrasonda hiçbir şey görmedi ense kalınlığı 12.haftada 1.8 burun kemiği var elleri ayakları herşeyi normal gözüktü tek güvendiğim nokta o inşallah dua ediyorumki sonuçlar olumlu gelsin
Evet ama doktorumun kesin riskli biz de üzüldük falan diyince elim ayağım boşaldı inşallah sonuçlar iyi gelecek gerçekten içime su serptiniz çevremde 1 kişiye bile söyleyemedim sonuçları bekliyorumense kalınlığı da düşükmüş bence bir şey çıkmayacak. Bu kadar stres yapmayın kendinize bebeğinize zarar vermeyin.
Ben yaptırdım ense kalinligi 2.5 ustu idi bide kanda değer 795de 1 çıkmıştı cok sukur fetal dna yaptırdık dusuk risk cikti oglum 2 yaşında cok sukur öyle bir sıkıntısı olmadi benim bebegim pgtli tup bebek olmasına rağmen boyle bir saçmalık yaşadım bi daha gebe olsam asla yaptirmicam saçmalık ötesi bir testMerhaba benim ikili tarama testim ne yazıkki 1/120 oranında riskli çıktı doktorum amniyosentez öncesi fetal DNA yapalım yurtdışına gönderelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Benim gibi ikili tarama testinde riskli çıkıpta dna testinde birşey çıkmayan anneler yardımınıza ihtiyacım var
Ben yaptırdım ense kalinligi 2.5 ustu idi bide kanda değer 795de 1 çıkmıştı cok sukur fetal dna yaptırdık dusuk risk cikti oglum 2 yaşında cok sukur öyle bir sıkıntısı olmadi benim bebegim pgtli tup bebek olmasına rağmen boyle bir saçmalık yaşadım bi daha gebe olsam asla yaptirmicamMerhaba benim ikili tarama testim ne yazıkki 1/120 oranında riskli çıktı doktorum amniyosentez öncesi fetal DNA yapalım yurtdışına gönderelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Benim gibi ikili tarama testinde riskli çıkıpta dna testinde birşey çıkmayan anneler yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba senin test yaptırdığın yaş ve kilo neydi?Ben yaptırdım ense kalinligi 2.5 ustu idi bide kanda değer 795de 1 çıkmıştı cok sukur fetal dna yaptırdık dusuk risk cikti oglum 2 yaşında cok sukur öyle bir sıkıntısı olmadi benim bebegim pgtli tup bebek olmasına rağmen boyle bir saçmalık yaşadım bi daha gebe olsam asla yaptirmicam
60 kilo yas 24 tup bebek ve genetik taramalı tup bebek birdeMerhaba senin test yaptırdığın yaş ve kilo neydi?
Benim yaş 38 kilo 83 normal hamilelik60 kilo yas 24 tup bebek ve genetik taramalı tup bebek birde
Benim riskli cikti yasim 24tu o zamanlar pgtli tup bebek olmasına rağmen boyle cikti birde düşünün bu testin ne kadar saçma olduğunu ben yine de nifty yaptirdim temiz cikti oglum 2 yaşında sukur sorun yokMerhabalar bendede ikili testim kombine risk 300-1 diyor bende telaşlandım doktorum fetal DNA testi önerdi nice test yaptırdık sonucu bekliyoruz ikili testi böyle olup güzel sonuç alan var mı çok üzüldüm
Çok sevindim inşallah bizde güzel haberler alırız çok teşekkürlerBenim riskli cikti yasim 24tu o zamanlar pgtli tup bebek olmasına rağmen boyle cikti birde düşünün bu testin ne kadar saçma olduğunu ben yine de nifty yaptirdim temiz cikti oglum 2 yaşında sukur sorun yok
Şüpheniz olmasın:)Çok sevindim inşallah bizde güzel haberler alırız çok teşekkürler
Merhaba fetal DNA sonucunuz geldi mi acaba?Merhaba benim ikili tarama testim ne yazıkki 1/120 oranında riskli çıktı doktorum amniyosentez öncesi fetal DNA yapalım yurtdışına gönderelim sonuca göre hareket ederiz dedi. Benim gibi ikili tarama testinde riskli çıkıpta dna testinde birşey çıkmayan anneler yardımınıza ihtiyacım var
Kac günde geldi? Ben de dun kan verdim ne guzel risk yokmuş rahat olsun bence artik iciniz :) insallah benim sonucum da oyle gelirEvet geldi şükürler olsun ki hiçbir risk yok içim rahatladı mı hayır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?